ПОМОЩ!!! М52В28
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			55 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4

- doko
- младши ентусиаст
- 

- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
Re: ПОМОЩ!!! М52В28
колега провери си двата датчика на разпр.и коляновия вал от тях прави тези мизерии не помня как се мереха ако някои се сеща нека сподели-успех. 
А по между другото на някои случвало ли му се е студена колата е ок а като загрее я гасиш и после я запалиш почва да прекъсва само на ниските.като я оставиш да изстине няма проблем докато загряла не я изгасиш.

А по между другото на някои случвало ли му се е студена колата е ок а като загрее я гасиш и после я запалиш почва да прекъсва само на ниските.като я оставиш да изстине няма проблем докато загряла не я изгасиш.
- nedko
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: 320 D
- Мечтае да кара: следващото 320
днес пробвах със директен кабел от компа към бубината дане би нещо главното кабелче да е прекъснато но уви същата работа прекъсва си и си прекъсва...
Благодаря колега за съвета точно това щях да правя утре да гледам двата датчика и търсех да прочета как се замерват.Моля който знае да ми помогне с малко инфо за тези замервания.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Благодаря колега за съвета точно това щях да правя утре да гледам двата датчика и търсех да прочета как се замерват.Моля който знае да ми помогне с малко инфо за тези замервания.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

- doko
- младши ентусиаст
- 

- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
трябва ти свето диод но точно коий кабели се пипаха не мога да се сетя а и нямам време да ровя сега че много работа се струпаа и за тея тоци някои пат си трябва апаратура.

- michev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Я пак мерни налягането в цилиндрите и напиши колко е, че има едни 4 бр. кръгли работи с дръжчици отгоре и май там ще ти е белята ако си направил всичко описано дотук. Има и друга вероятност, ама не ми се ще да ти я споменавам.
			only rear wheel drive
		- nedko
- кандидат ентусиаст
- 

michev написа:Я пак мерни налягането в цилиндрите и напиши колко е, че има едни 4 бр. кръгли работи с дръжчици отгоре и май там ще ти е белята ако си направил всичко описано дотук. Има и друга вероятност, ама не ми се ще да ти я споменавам.
съмняваш се за клапън ли колега и кое е другото нещо което не искаш да ми кажиш
 казвай няма да свършва света я
- nedko
- кандидат ентусиаст
- 

michev написа:Я пак мерни налягането в цилиндрите и напиши колко е, че има едни 4 бр. кръгли работи с дръжчици отгоре и май там ще ти е белята ако си направил всичко описано дотук. Има и друга вероятност, ама не ми се ще да ти я споменавам.
- nedko
- кандидат ентусиаст
- 

- nedko
- кандидат ентусиаст
- 

Колеги миналия ден закарах колата на диагностика за да видим какво ще покаже и казах на майстора какво е поведението на колата след като я закачиха показа 4 грешки на някакъв клапън а другата не я помня както и да е след като тои я чу как работи ми каза че отнякаде смуче въздух и ми каза да свалям смукателите да търся да не са спукани или някакво оплътнение да има скъсано.Днес разглобих колекторите свалих и този клапън за маслото (не се сещам как му беше името) и реших да го отворя за да видя какво става вътре  и какво да видя...
 и какво да видя...
			 и какво да видя...
 и какво да видя...Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
		- michev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Пиши като го оправиш да видим там ли е белята, честно казано няма логика, ама знае ли човек.
			only rear wheel drive
		- nedko
- кандидат ентусиаст
- 

За мен също няма логика но просто друга причина за сега немога да открия силно се надявам само с това да се размина.ако открия нещо друго веднага ще пиша и след като сменя и сглобя частите отново ще пиша да ви кажа какво е станало 

- shopaza
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Недко огледай добре Уплътнението на смукателя как е и огледай добре да няма някаде диверсия.Иначе така и така си разглабяш гледай внимателно всичко.Ай оправяй я че да ме повозиш и да ме надъхаш и аз да си зема едно такова Е30   Ма комби че да има каде да си спим като ме изгонят от вкъщи
 Ма комби че да има каде да си спим като ме изгонят от вкъщи   

- nedko
- кандидат ентусиаст
- 

Днес смених въпросния клапън и проверих всички мъркучлета малки и големи почистих всички гарнитурки и леглата им и сглобих наново.След като запалих колата около 10 минути работеше много прилично без вибраций и тем подобни като направих една врътка и като паркирах отново започна да тресе на празен ход  вече наистина немога да си го обясня от какво може да е.Прегледах колекторите за спукано,но нямаше всичко е както си трябва а тя си знае неината
 вече наистина немога да си го обясня от какво може да е.Прегледах колекторите за спукано,но нямаше всичко е както си трябва а тя си знае неината  

вече наистина немога да си го обясня от какво може да е.Прегледах колекторите за спукано,но нямаше всичко е както си трябва а тя си знае неината

Виж да не ти е скьсана гумичката на стьпковото моторче...и огледай навсякьде да не смуче вьздух зад дросела..и при мен ги имаше симптомите ти ама се оправи само с гумичката... 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
		- tuningfena
- ентусиаст
- 

- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- ///ivanE30
- ентусиаст
- 

- Кара: e60 e30 turbo
tuningfena написа:аз кат ти каах земи м20 ти не чуйш , в краина сметка можи да е клапан
бате и 2 по м20 да искараш пак нема фаида
 мотор с ремак не е мотор
 мотор с ремак не е мотор  
bedrock city racing

55 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4