ПОМОЩ!!! М52В28
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
Re: ПОМОЩ!!! М52В28
колега провери си двата датчика на разпр.и коляновия вал от тях прави тези мизерии не помня как се мереха ако някои се сеща нека сподели-успех.
А по между другото на някои случвало ли му се е студена колата е ок а като загрее я гасиш и после я запалиш почва да прекъсва само на ниските.като я оставиш да изстине няма проблем докато загряла не я изгасиш.
А по между другото на някои случвало ли му се е студена колата е ок а като загрее я гасиш и после я запалиш почва да прекъсва само на ниските.като я оставиш да изстине няма проблем докато загряла не я изгасиш.
- nedko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 D
- Мечтае да кара: следващото 320
днес пробвах със директен кабел от компа към бубината дане би нещо главното кабелче да е прекъснато но уви същата работа прекъсва си и си прекъсва...
Благодаря колега за съвета точно това щях да правя утре да гледам двата датчика и търсех да прочета как се замерват.Моля който знае да ми помогне с малко инфо за тези замервания.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Благодаря колега за съвета точно това щях да правя утре да гледам двата датчика и търсех да прочета как се замерват.Моля който знае да ми помогне с малко инфо за тези замервания.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
трябва ти свето диод но точно коий кабели се пипаха не мога да се сетя а и нямам време да ровя сега че много работа се струпаа и за тея тоци някои пат си трябва апаратура.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Я пак мерни налягането в цилиндрите и напиши колко е, че има едни 4 бр. кръгли работи с дръжчици отгоре и май там ще ти е белята ако си направил всичко описано дотук. Има и друга вероятност, ама не ми се ще да ти я споменавам.
only rear wheel drive
- nedko
- кандидат ентусиаст
-
michev написа:Я пак мерни налягането в цилиндрите и напиши колко е, че има едни 4 бр. кръгли работи с дръжчици отгоре и май там ще ти е белята ако си направил всичко описано дотук. Има и друга вероятност, ама не ми се ще да ти я споменавам.
съмняваш се за клапън ли колега и кое е другото нещо което не искаш да ми кажиш

- nedko
- кандидат ентусиаст
-
michev написа:Я пак мерни налягането в цилиндрите и напиши колко е, че има едни 4 бр. кръгли работи с дръжчици отгоре и май там ще ти е белята ако си направил всичко описано дотук. Има и друга вероятност, ама не ми се ще да ти я споменавам.

- nedko
- кандидат ентусиаст
-

- nedko
- кандидат ентусиаст
-
Колеги миналия ден закарах колата на диагностика за да видим какво ще покаже и казах на майстора какво е поведението на колата след като я закачиха показа 4 грешки на някакъв клапън а другата не я помня както и да е след като тои я чу как работи ми каза че отнякаде смуче въздух и ми каза да свалям смукателите да търся да не са спукани или някакво оплътнение да има скъсано.Днес разглобих колекторите свалих и този клапън за маслото (не се сещам как му беше името) и реших да го отворя за да видя какво става вътре
и какво да видя...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Пиши като го оправиш да видим там ли е белята, честно казано няма логика, ама знае ли човек.
only rear wheel drive
- nedko
- кандидат ентусиаст
-
За мен също няма логика но просто друга причина за сега немога да открия силно се надявам само с това да се размина.ако открия нещо друго веднага ще пиша и след като сменя и сглобя частите отново ще пиша да ви кажа какво е станало 

- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Недко огледай добре Уплътнението на смукателя как е и огледай добре да няма някаде диверсия.Иначе така и така си разглабяш гледай внимателно всичко.Ай оправяй я че да ме повозиш и да ме надъхаш и аз да си зема едно такова Е30
Ма комби че да има каде да си спим като ме изгонят от вкъщи

- nedko
- кандидат ентусиаст
-
Днес смених въпросния клапън и проверих всички мъркучлета малки и големи почистих всички гарнитурки и леглата им и сглобих наново.След като запалих колата около 10 минути работеше много прилично без вибраций и тем подобни като направих една врътка и като паркирах отново започна да тресе на празен ход
вече наистина немога да си го обясня от какво може да е.Прегледах колекторите за спукано,но нямаше всичко е както си трябва а тя си знае неината

Виж да не ти е скьсана гумичката на стьпковото моторче...и огледай навсякьде да не смуче вьздух зад дросела..и при мен ги имаше симптомите ти ама се оправи само с гумичката... 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
tuningfena написа:аз кат ти каах земи м20 ти не чуйш , в краина сметка можи да е клапан
бате и 2 по м20 да искараш пак нема фаида

bedrock city racing
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4