Ксенонови крушки

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530д

Ксенонови крушки

Мнение от chepila » 30 Сеп 2010, 16:13

Колеги имам оригинален ксенон на колата,преди около 2 месеца ми изгоряха крушките и ги смених с китайиски ментета за 50лв.
Защото не ми се даваше 350лв за оригинална Филипс.Обаче останах краино недоволен от покупката си,защото хем нищо не виждам,хем и на цвят не го докарват и даже едната едвам свети.
Искам да пиатм.Има ли някакъв среден вариант за крушки,нито да са оригинални филипс 350лв. броиката,нито куче марка 50лв. комплекта?

Благодаря предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: Ксенонови крушки

Мнение от kriso85 » 30 Сеп 2010, 16:48

Да не би да са дефектни самите крушки?
Или да имаш проблем някъде по системата?

Доста народ кара с такива китайски на оригинален ксенон и нямат проблеми. Колегите от форума,
които продават даже дават по 1 година гаранция.

Отиди там , откъдето си ги купил и поискай да ти ги подменят
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e65 730d SE
Мечтае да кара: m5

Мнение от optimist » 01 Окт 2010, 14:33

Проблема вероятно ти е някъде другаде. На мен ми изгоря един филипс и си купих две китайски за ~120 лв двете . Смених едната и при пробата установих че ментето свето доста по-добре от ориг. въпреки че са с еднаква температура. Сега карам вече 3-4 месеца с новите и няма никакъв проблем.
Изображение

You sooooo want to hate these guys – they brag about the Ultimate Driving Machine and dammit they deliver exactly what they promise. In every sector expect definitive build quality and peerless engineering

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 01 Окт 2010, 17:55

ако не виждаш- най вероятно имаш като моя проблем, а именно- изгорели рефлектори на прожекторите. папиши в гугъл burn zkw projectors и гледай кво става....аз ще сменям прожекторите- купил съм си FX-R, обаче имам проблеми с разглобяването на фара. 100% проблема ти е от там. аз минах по същия път- първо смених крушките, после настройвах варовете, после полирах стъклата....нищо.... :no:
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Назад към E46