Ксенонови крушки
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Ксенонови крушки
Колеги имам оригинален ксенон на колата,преди около 2 месеца ми изгоряха крушките и ги смених с китайиски ментета за 50лв.
Защото не ми се даваше 350лв за оригинална Филипс.Обаче останах краино недоволен от покупката си,защото хем нищо не виждам,хем и на цвят не го докарват и даже едната едвам свети.
Искам да пиатм.Има ли някакъв среден вариант за крушки,нито да са оригинални филипс 350лв. броиката,нито куче марка 50лв. комплекта?
Благодаря предварително!
Защото не ми се даваше 350лв за оригинална Филипс.Обаче останах краино недоволен от покупката си,защото хем нищо не виждам,хем и на цвят не го докарват и даже едната едвам свети.
Искам да пиатм.Има ли някакъв среден вариант за крушки,нито да са оригинални филипс 350лв. броиката,нито куче марка 50лв. комплекта?
Благодаря предварително!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Ксенонови крушки
Да не би да са дефектни самите крушки?
Или да имаш проблем някъде по системата?
Доста народ кара с такива китайски на оригинален ксенон и нямат проблеми. Колегите от форума,
които продават даже дават по 1 година гаранция.
Отиди там , откъдето си ги купил и поискай да ти ги подменят
Или да имаш проблем някъде по системата?
Доста народ кара с такива китайски на оригинален ксенон и нямат проблеми. Колегите от форума,
които продават даже дават по 1 година гаранция.
Отиди там , откъдето си ги купил и поискай да ти ги подменят
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- optimist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e65 730d SE
- Мечтае да кара: m5
Проблема вероятно ти е някъде другаде. На мен ми изгоря един филипс и си купих две китайски за ~120 лв двете . Смених едната и при пробата установих че ментето свето доста по-добре от ориг. въпреки че са с еднаква температура. Сега карам вече 3-4 месеца с новите и няма никакъв проблем.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ако не виждаш- най вероятно имаш като моя проблем, а именно- изгорели рефлектори на прожекторите. папиши в гугъл burn zkw projectors и гледай кво става....аз ще сменям прожекторите- купил съм си FX-R, обаче имам проблеми с разглобяването на фара. 100% проблема ти е от там. аз минах по същия път- първо смених крушките, после настройвах варовете, после полирах стъклата....нищо.... 

my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
4 мнения
• Страница 1 от 1