Как да не ги мразиш КАТаджийте

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 15 Ное 2005, 22:45

дръг път да не пиеш а да си караш.. аман от пияндета бре..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 28 Ное 2005, 19:16

Аз като вида катаджии с ония червените жигули или тъпите Опели и не им спирам.Ибах им путката майна,да не тръгне да ма гони ша го побъркам с мойта баварка.Вярвайте ми правил съм го към 10 пъти и никой не ме е търсил ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 28 Ное 2005, 19:23

vasil088 написа:Аз като вида катаджии с ония червените жигули или тъпите Опели и не им спирам.Ибах им путката майна,да не тръгне да ма гони ша го побъркам с мойта баварка.Вярвайте ми правил съм го към 10 пъти и никой не ме е търсил ;)

316ка ли ти е "баварката"?

А към почналия темата - в насрещното докато изпреварваш ако имаше някой дали той или вие?...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 28 Ное 2005, 19:32

Diablo написа:
vasil088 написа:Аз като вида катаджии с ония червените жигули или тъпите Опели и не им спирам.Ибах им путката майна,да не тръгне да ма гони ша го побъркам с мойта баварка.Вярвайте ми правил съм го към 10 пъти и никой не ме е търсил ;)

316ка ли ти е "баварката"?

А към почналия темата - в насрещното докато изпреварваш ако имаше някой дали той или вие?...
Да и съм я овърклокнал на 105 коня.Малко тунинг на въздушния филтър и тва е приятелю ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 29 Ное 2005, 11:57

Със 105 коня не бих тръгнал да изпреварвам ТИР камо ли да бягам от полицията, приятелю :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 29 Ное 2005, 12:13

Много се извинявам за :OT: но не мога да се сдържа...

Можеш ли да ми отговориш обективно (ако не ти е ясна думата, има си тълковен речник) как смяташ да се измъкнеш от полицейската Астра-1,6 16V с тези 105 коня дето имаш :?: На градски условия шанса ти е почти нулев- и с Астра 1,4 ще ти дишам във врата на градско- няма да те хвана, но и няма да те изгубя... Извън града имаш малко повече шанс, но и там е малко- надяваш се на трасе с повече завои, където имаш предимство от по-стабилната ти кола. А и недей забравя че полицаите не са взели вчера книжка и поне повечето МОГАТ да карат... Колкото и да не ги харесваме ченгетата, те са там за да си вършат работата и да ни глобяват когато трябва. Когато не са прави ги псувам-и с право, но когато има за какво да ме глобят си мълча и не се бунтувам излишно

P.S.: Изрази като този "И**х им п*****а майна", освен да покажат нивото ти на култура, не правят нищо друго. Псувай когато те са виновни, а не защото не ти било кеф да им спреш...
P.S.2: Наказанието за неподчинение на контролните органи не е никак малко и е по-добре да ти напише фиш за скорост...

Лично мнение- ако модератора реши, че не му е тук мястото да го изтрие
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 29 Ное 2005, 15:36

vasil088 :arrow: Most Wanted :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 29 Ное 2005, 18:03

otka4ena написа:Много се извинявам за :OT: но не мога да се сдържа...

Можеш ли да ми отговориш обективно (ако не ти е ясна думата, има си тълковен речник) как смяташ да се измъкнеш от полицейската Астра-1,6 16V с тези 105 коня дето имаш :?: На градски условия шанса ти е почти нулев- и с Астра 1,4 ще ти дишам във врата на градско- няма да те хвана, но и няма да те изгубя... Извън града имаш малко повече шанс, но и там е малко- надяваш се на трасе с повече завои, където имаш предимство от по-стабилната ти кола. А и недей забравя че полицаите не са взели вчера книжка и поне повечето МОГАТ да карат... Колкото и да не ги харесваме ченгетата, те са там за да си вършат работата и да ни глобяват когато трябва. Когато не са прави ги псувам-и с право, но когато има за какво да ме глобят си мълча и не се бунтувам излишно

P.S.: Изрази като този "И**х им п*****а майна", освен да покажат нивото ти на култура, не правят нищо друго. Псувай когато те са виновни, а не защото не ти било кеф да им спреш...
P.S.2: Наказанието за неподчинение на контролните органи не е никак малко и е по-добре да ти напише фиш за скорост...

Оффтопик. Ама то на НФС да избягаш от ченгетата е лесно :)

Иначе по темата ... тва е глупаво да се псуват хора който си вършат работата.Обаче когато не са прави те ... тогава ... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Wizard. » 29 Ное 2005, 23:10

:evil: :evil: :evil:
Какви са тези филми бре?!? Не спираш на полицаите, а? Много ми е трудно да ти повярвам! Те (повечето) са много добри шофьори, а и са повече! Забравяш и, че имат връзката помежду им! ;)
:evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 30 Ное 2005, 0:51

otka4ena написа:Много се извинявам за :OT: но не мога да се сдържа...

Можеш ли да ми отговориш обективно (ако не ти е ясна думата, има си тълковен речник) как смяташ да се измъкнеш от полицейската Астра-1,6 16V с тези 105 коня дето имаш :?:

Тия приказки можеш да ги разправаш на някой баламурник.И да ти кажа много е жалко да се споменава за някви други коли в тоя форум,като някви си гнусни опели ;) Не ти пожелавам да си катаджия и да ти се падне да гониш някое откачено копеле като мен,защото може и да ти е последното шофиране.

MaXimal ти ченгетата за хора ли ги имаш?Аз не :(
Съжалявам,ако съм засегнал някой.
Поздрави на всички :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 30 Ное 2005, 2:34

:roll: :dunno: :nono: :kuku: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 30 Ное 2005, 11:39

vasil088 написа: ... bla bla ...

"If you wanna fuck an eagle, first you must learn to fly"

Е тва е за теб, баламурник :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 03 Дек 2005, 16:35

Diablo написа:
vasil088 написа: ... bla bla ...

"If you wanna fuck an eagle, first you must learn to fly"

Е тва е за теб, баламурник :mhihi:

Първо му го преведи, че не го разбра :mhihi:
"Ако искаш да се е***аш с орел, първо се научи да летиш"
Иначе казано: За да се измъкнеш от Астра 1,6 16V ти трябват доста над 105 коня и много по-малко килограми на колата...

-----------------------------------------------------------------

Към администраторите: защо не почнете да искате ЕГН при регистрация във форума :?: Поне ще е сигурно кои са децата- да имаме малко повече търпение към коментари като на vasil088
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Дек 2005, 2:55

алоууууууууу тфа е БМВ форум къде са върлите фанатици на марката ... изедоха човека нема кои да му бие едно братско рамо :mhihi:
кфи са тея джисиета и голфари щом е бмв нема значение конете сичко мачка с вратите напред :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 04 Дек 2005, 3:06

Мой приятел катаджия ми разправа как са гонили а6 2.5 ТДИ.Вика "Карахме с 40 на път с ограничение 60 и в същия момент ни задминава една а6-ца дизел 2.5 с около 160.Ние включваме лампите тръгваме и следва хубав прав път и кво стана?На 190 астрата удари ограничителя,а Аудито си чезнеше в далечината.От там насетне гоним вече само жигули или си чешаме топките"
От тука става ясно доколко могат да гонят астрите и в случая става въпрос още като бяха нови ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории