Как да не ги мразиш КАТаджийте
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
vasil088 написа:Аз като вида катаджии с ония червените жигули или тъпите Опели и не им спирам.Ибах им путката майна,да не тръгне да ма гони ша го побъркам с мойта баварка.Вярвайте ми правил съм го към 10 пъти и никой не ме е търсил
316ка ли ти е "баварката"?
А към почналия темата - в насрещното докато изпреварваш ако имаше някой дали той или вие?...
Да и съм я овърклокнал на 105 коня.Малко тунинг на въздушния филтър и тва е приятелюDiablo написа:vasil088 написа:Аз като вида катаджии с ония червените жигули или тъпите Опели и не им спирам.Ибах им путката майна,да не тръгне да ма гони ша го побъркам с мойта баварка.Вярвайте ми правил съм го към 10 пъти и никой не ме е търсил
316ка ли ти е "баварката"?
А към почналия темата - в насрещното докато изпреварваш ако имаше някой дали той или вие?...

Много се извинявам за
но не мога да се сдържа...
Можеш ли да ми отговориш обективно (ако не ти е ясна думата, има си тълковен речник) как смяташ да се измъкнеш от полицейската Астра-1,6 16V с тези 105 коня дето имаш
На градски условия шанса ти е почти нулев- и с Астра 1,4 ще ти дишам във врата на градско- няма да те хвана, но и няма да те изгубя... Извън града имаш малко повече шанс, но и там е малко- надяваш се на трасе с повече завои, където имаш предимство от по-стабилната ти кола. А и недей забравя че полицаите не са взели вчера книжка и поне повечето МОГАТ да карат... Колкото и да не ги харесваме ченгетата, те са там за да си вършат работата и да ни глобяват когато трябва. Когато не са прави ги псувам-и с право, но когато има за какво да ме глобят си мълча и не се бунтувам излишно
P.S.: Изрази като този "И**х им п*****а майна", освен да покажат нивото ти на култура, не правят нищо друго. Псувай когато те са виновни, а не защото не ти било кеф да им спреш...
P.S.2: Наказанието за неподчинение на контролните органи не е никак малко и е по-добре да ти напише фиш за скорост...
Лично мнение- ако модератора реши, че не му е тук мястото да го изтрие

vasil088 написа:Аз като вида катаджии с ония червените жигули или тъпите Опели и не им спирам.Ибах им путката майна,да не тръгне да ма гони ша го побъркам с мойта баварка.Вярвайте ми правил съм го към 10 пъти и никой не ме е търсил
Можеш ли да ми отговориш обективно (ако не ти е ясна думата, има си тълковен речник) как смяташ да се измъкнеш от полицейската Астра-1,6 16V с тези 105 коня дето имаш

P.S.: Изрази като този "И**х им п*****а майна", освен да покажат нивото ти на култура, не правят нищо друго. Псувай когато те са виновни, а не защото не ти било кеф да им спреш...
P.S.2: Наказанието за неподчинение на контролните органи не е никак малко и е по-добре да ти напише фиш за скорост...
BMW & RAMMSTEIN RULES

otka4ena написа:Много се извинявам зано не мога да се сдържа...
Можеш ли да ми отговориш обективно (ако не ти е ясна думата, има си тълковен речник) как смяташ да се измъкнеш от полицейската Астра-1,6 16V с тези 105 коня дето имашНа градски условия шанса ти е почти нулев- и с Астра 1,4 ще ти дишам във врата на градско- няма да те хвана, но и няма да те изгубя... Извън града имаш малко повече шанс, но и там е малко- надяваш се на трасе с повече завои, където имаш предимство от по-стабилната ти кола. А и недей забравя че полицаите не са взели вчера книжка и поне повечето МОГАТ да карат... Колкото и да не ги харесваме ченгетата, те са там за да си вършат работата и да ни глобяват когато трябва. Когато не са прави ги псувам-и с право, но когато има за какво да ме глобят си мълча и не се бунтувам излишно
Оффтопик. Ама то на НФС да избягаш от ченгетата е лесно

Иначе по темата ... тва е глупаво да се псуват хора който си вършат работата.Обаче когато не са прави те ... тогава ...

- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-

Какви са тези филми бре?!? Не спираш на полицаите, а? Много ми е трудно да ти повярвам! Те (повечето) са много добри шофьори, а и са повече! Забравяш и, че имат връзката помежду им!

otka4ena написа:Много се извинявам зано не мога да се сдържа...
Можеш ли да ми отговориш обективно (ако не ти е ясна думата, има си тълковен речник) как смяташ да се измъкнеш от полицейската Астра-1,6 16V с тези 105 коня дето имаш![]()
Тия приказки можеш да ги разправаш на някой баламурник.И да ти кажа много е жалко да се споменава за някви други коли в тоя форум,като някви си гнусни опели

MaXimal ти ченгетата за хора ли ги имаш?Аз не

Съжалявам,ако съм засегнал някой.
Поздрави на всички

Diablo написа:vasil088 написа: ... bla bla ...
"If you wanna fuck an eagle, first you must learn to fly"
Е тва е за теб, баламурник
Първо му го преведи, че не го разбра

"Ако искаш да се е***аш с орел, първо се научи да летиш"
Иначе казано: За да се измъкнеш от Астра 1,6 16V ти трябват доста над 105 коня и много по-малко килограми на колата...
-----------------------------------------------------------------
Към администраторите: защо не почнете да искате ЕГН при регистрация във форума

BMW & RAMMSTEIN RULES

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Мой приятел катаджия ми разправа как са гонили а6 2.5 ТДИ.Вика "Карахме с 40 на път с ограничение 60 и в същия момент ни задминава една а6-ца дизел 2.5 с около 160.Ние включваме лампите тръгваме и следва хубав прав път и кво стана?На 190 астрата удари ограничителя,а Аудито си чезнеше в далечината.От там насетне гоним вече само жигули или си чешаме топките"
От тука става ясно доколко могат да гонят астрите и в случая става въпрос още като бяха нови
От тука става ясно доколко могат да гонят астрите и в случая става въпрос още като бяха нови

ТДС - Турбо Див Селянин
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3