пуши на празен ход след като загрее в нормални граници
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
пуши на празен ход след като загрее в нормални граници
смених дюзите и нагревателните свещи!Има ли вероятност компютера да не разпознава дюзите заштото били с номер.Колата е на 5 год.автомат и доста запазена.Преди това не е пушила на 149 000 км реални.Изведнаж нещо стана.Инак варви като преди.Извинете за правописа 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: пуши на празен ход след като загрее в нормални граници
Тоя дето ти каза, че трябва да се сменят дюзите не ти ли казва сега от какво пуши
Една хубава диагностика със истински софт ще каже много неща на човек, който знае какво да гледа.
Дебитомера как е?
Какъв мотор е колата?
Какъв цвят пуши - бяло, черно, синкаво ???
Гори ли повече откакто пуши?
Тресе ли се като работи на място? (силни вибраций, придружени с ..."метално чукане"/"металически звуци")
От къде си ?

Една хубава диагностика със истински софт ще каже много неща на човек, който знае какво да гледа.
Дебитомера как е?
Какъв мотор е колата?
Какъв цвят пуши - бяло, черно, синкаво ???
Гори ли повече откакто пуши?
Тресе ли се като работи на място? (силни вибраций, придружени с ..."метално чукане"/"металически звуци")
От къде си ?
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
niksonat написа:смених дюзите и нагревателните свещи!Има ли вероятност компютера да не разпознава дюзите заштото били с номер.Колата е на 5 год.автомат и доста запазена.Преди това не е пушила на 149 000 км реални.Изведнаж нещо стана.Инак варви като преди.Извинете за правописа
Защо смени дюзите? И сигурен ли си че са сменени? Ч-ри дюзи са цена и на 5г. кола.....

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Как пуши колата, колега (имам предвид цвета на пушека)?
Si non confectus, non reficiat.
от Софиа съм.Колата е 150 к.с.дебитомер филтри масла сичко е наред.При запалване не пуши а само след като загрее. на празен ход.Цвета е по скоро сив и не се появява при палене а после както сам го описал.Агр и тои е наред.Учудващо но нйама случаини неща.....3 бр.дюзи са сменени/2 ра употреба са. щото за нови знаете цената но сас сигурност бачкат.Разхода не знам дали е променен тъи като не йа карам поради това.Нередно или нещо гнило ако имате предвид от този които йа прави в него съмнениа ниамам.Язък ама.За 10 месеца яа карах здраво и разумно и сега тоя проблем от изневиделица.
а ето подходяща тема, където да пиша
и аз имам едно питане относно пушенето на колата
взех си наскоро 320 d - 2002 год., преди да я купя, направих диагностика в оторизиран сервиз на бмв и не показа никакви проблеми относно двигателя.
Но след това двама различни приятели ми казаха, като караха зад мен, че колата пуши повече от необходимото. Единия предположи, че е от нафтата, а другия, че е от дюзите и препоръча да я закарам да ги изчистят преди да е станало нещо. Ако някой е имал подобен проблем или наблюдение нека да сподели...
взех си наскоро 320 d - 2002 год., преди да я купя, направих диагностика в оторизиран сервиз на бмв и не показа никакви проблеми относно двигателя.
Но след това двама различни приятели ми казаха, като караха зад мен, че колата пуши повече от необходимото. Единия предположи, че е от нафтата, а другия, че е от дюзите и препоръча да я закарам да ги изчистят преди да е станало нещо. Ако някой е имал подобен проблем или наблюдение нека да сподели...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
slavchev написа:а ето подходяща тема, където да пиша
Сипи една опаковка Castrol TDA и виж дали ще изчисти пушека.
Si non confectus, non reficiat.
7 мнения
• Страница 1 от 1