Кои джанти предпочитате за Вашето Е36?
Модератор: bum_bum
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Кои джанти предпочитате за Вашето Е36?
Дали ориг, М- 17" или по-новите 18" М
Re: Кои джанти предпочитате за Вашето Е36?
Ачо написа:Дали ориг, М- 17" или по-новите 18" М
Бате ти нема ли да спреш с тея тъпи теми...
Те питам ти с кво караш стоманени 14

Всеки си купува такива каквито го кефат,примерно мене ме кефат 13"х10" като на некое 2002

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Selqatin написа:Ачо написа:Дали ориг, М- 17" или по-новите 18" М
Те питам ти с кво караш стоманени 14![]()
![]()
![]()
Всеки си купува такива каквито го кефат,примерно мене ме кефат 13"х10" като на некое 2002![]()
![]()
Аз съм с тези третите, но въпроса ти е по-скора тъп! Ще ме извиниш, но си яко зле! Не съди по себе си за другите!!!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
оргиналдъто......или 13х10 за 2002ка дет вика Селятина 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Ачо написа:Selqatin написа:Ачо написа:Дали ориг, М- 17" или по-новите 18" М
![]()
![]()
Всеки си купува такива каквито го кефат,примерно мене ме кефат 13"х10" като на некое 2002![]()
![]()
Аз съм с тези третите, но въпроса ти е по-скора тъп! Ще ме извиниш, но си яко зле! Не съди по себе си за другите!!!
Аре не ми обясняваш дали съм зле или не,става ли бе???

И са кво темата е да се похвалиш кви джанти ли имаш,или кво...
Че повечето твой теми са от типа тея джанти ли са по хубави,тея фарове ли са по хубави,тея стелки ли са по хубави....тва ароматизаторче е по хубаво....Не че нещо ама те питам ти нямаш ли собствено мнение

Или си от хората тип комерс???
Те питам твойто БМВ има ли М пакет от емблемка за 3лв на задния капак

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Selqatin написа:Ачо написа:Selqatin написа:Ачо написа:Дали ориг, М- 17" или по-новите 18" М
![]()
![]()
![]()
Аре не ми обясняваш дали съм зле или не,става ли бе???![]()
И са кво темата е да се похвалиш кви джанти ли имаш,или кво...
Че повечето твой теми са от типа тея джанти ли са по хубави,тея фарове ли са по хубави,тея стелки ли са по хубави....тва ароматизаторче е по хубаво....Не че нещо ама те питам ти нямаш ли собствено мнение![]()
![]()
![]()
Или си от хората тип комерс???
Те питам твойто БМВ има ли М пакет от емблемка за 3лв на задния капак![]()
![]()
Ами пак ще ти кажа: Много си зле! Според теб думата "Анкета" точно какво означава! И това какво имам споменах във връзка с твоето питане, а не за самоизтъкване! И още нещо: имам М3 емблемка за 86 лв. от Е46 М3 закупена от Камор Ауто! Отново ти напомням: не съди за другите по себе си! Ти ако си слагаш такива глупости по автомобила си е твой проблем, но аре да не ми спамиш темата с излишни коментари, отразяващи явно многото ти комплекси, че ставаш за смех! Няма да ти слагам 200 смехоранчета, защото е ясно на всички, че ги заслужаваш!
Със здраве

Ачо написа:бла-бла-бла..........
Само можем ти кажа че си много тъп,определено.....

И още нещо: имам М3 емблемка за 86 лв. от Е46 М3 закупена от Камор Ауто!
Те питам тая емблема колко дига мощтноста,20-30коня ЛИ???

Да ходим и аз да си лепнем по 4-5 на всеки фиат

То тва е по далавера и чеп тунинга,аз за тва съм напълнил жапката с чипове ама нема кой ми ги сложи

П.С. са спирам се заяждам,че ме кефиш колко си тъп и упорит

Само един последен въпрос,тва твойто БМВ ли е,щото на него има всички шокаритиики дего се ги пускаш по темите

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Сам си показа нивото! И понеже винаги ми е било приятно да раздавам просвещение ще отговоря на всеки твой въпрос като на малоумен (за какъвто аз те считам):
1. Този автомобил не е мой!
2. Нищо от него (автомобила-да не се объркаш) го няма при мен!
3. Защо нямаш пол? (от инфото на профила)
4. Много ти е яко Пунтото, направо се надър***х като му видях ЕйнджълАйс-а
Съвсем като БМВ

1. Този автомобил не е мой!
2. Нищо от него (автомобила-да не се объркаш) го няма при мен!
3. Защо нямаш пол? (от инфото на профила)
4. Много ти е яко Пунтото, направо се надър***х като му видях ЕйнджълАйс-а

Съвсем като БМВ

Re: ре
Ачо написа:Бла-бла-бла........
Поне аз не крия колите и съм им качил снимки хората да ги гледат

Мисля че е време да спреш с обидите,щото колкото и да ти се радвам на тъпотия почваш ме дразниш

Абе човек кво му обръщаш на тоя внимание? Незнам Админа докога ще го търпи да сере / с извинение/ всеки ден в форума с неговите мнения. За един месец е натрупал повече безмисленни мнения отколкото някои за 2 години.Selqatin написа:....................

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Сашко , сашко...
Да не цитирам Кондйо, ама ти за 1 месец 200 си ни дал!!! Аре следващите 5-10 да не са спам по темата, която преди Вашата авторитетне намеса ми беше интересна като резултат!!! Аз и 1000 мнения да съм написал не съм нарушил нормите и правилата на форума, а ти си спамиш колкото искаш! Разгледах ти мненията и да знаеш колко "компетентни мнения" видях?
Със здраве и спрете спама! Ако Ви е интересно да плюете си има теми за това
Да не цитирам Кондйо, ама ти за 1 месец 200 си ни дал!!! Аре следващите 5-10 да не са спам по темата, която преди Вашата авторитетне намеса ми беше интересна като резултат!!! Аз и 1000 мнения да съм написал не съм нарушил нормите и правилата на форума, а ти си спамиш колкото искаш! Разгледах ти мненията и да знаеш колко "компетентни мнения" видях?

Със здраве и спрете спама! Ако Ви е интересно да плюете си има теми за това

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
///sasho написа:Абе човек кво му обръщаш на тоя внимание? Незнам Админа докога ще го търпи да сере / с извинение/ всеки ден в форума с неговите мнения. За един месец е натрупал повече безмисленни мнения отколкото някои за 2 години.Selqatin написа:....................
Така, и понеже държа на правописа да поправям:
По първото изречение: на книжовен български е - Хей, човече, за какво му обръщаш внимание?
Второто: "Не знам" се пише отделно; "Админа" не се съкращава така и се пише с малка буква - администратора!; "/ с извинение/ се слагат такива скоби "(" и ")" и няма интервал между първата скоба и първата буква!; "в форума" всъщност колкото и странно да ти звучи се пише "във форума"

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
А после аз съм бил дете
Стига уливахте всяка тема с глупости,защото ставаме като форум за караници,а не за Баварци
Нема нужда всеки да казва кво не харесва на другия във всяка тема.Има ЛС за тая работа кой не може да пише,кой имал 1000 поста и т.н

Стига уливахте всяка тема с глупости,защото ставаме като форум за караници,а не за Баварци

Нема нужда всеки да казва кво не харесва на другия във всяка тема.Има ЛС за тая работа кой не може да пише,кой имал 1000 поста и т.н

ТДС - Турбо Див Селянин
Абе ти на много голям тарикат ли ми се правиш.Съмнявам се , че ще говориш така смело ако стоиш пред мене. Ако искаш да пробваме.Да се видиме някъде , че ми е интересно да чуя всичко това пред мен.Ачо написа:.............
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2