Кои джанти предпочитате за Вашето Е36?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Кои джанти за БМВ Е36 Ви харесват повече?

Оригиналните 17" М за Е36
20
45%
Оригиналните 18" М за Е46
13
30%
Оригиналните 18" М оптик за Е46
11
25%

Общо гласове : 44
ентусиаст
Аватар

Кои джанти предпочитате за Вашето Е36?

Мнение от Angel_Georgiev » 26 Ное 2005, 5:42

Дали ориг, М- 17" или по-новите 18" М

Selqnin
Аватар

Re: Кои джанти предпочитате за Вашето Е36?

Мнение от Selqatin » 26 Ное 2005, 10:19

Ачо написа:Дали ориг, М- 17" или по-новите 18" М

Бате ти нема ли да спреш с тея тъпи теми...
Те питам ти с кво караш стоманени 14 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Всеки си купува такива каквито го кефат,примерно мене ме кефат 13"х10" като на некое 2002 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Ное 2005, 15:31

е тея - Изображение

Че и цялата кола :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Georgiev » 26 Ное 2005, 19:15

Selqatin написа:

Всеки си купува такива каквито го кефат,примерно мене ме кефат 13"х10" като на некое 2002 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз съм с тези третите, но въпроса ти е по-скора тъп! Ще ме извиниш, но си яко зле! Не съди по себе си за другите!!!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 26 Ное 2005, 19:52

оргиналдъто......или 13х10 за 2002ка дет вика Селятина :mhihi:

Selqnin
Аватар

Мнение от Selqatin » 26 Ное 2005, 19:59

Ачо написа:
Selqatin написа:

Аз съм с тези третите, но въпроса ти е по-скора тъп! Ще ме извиниш, но си яко зле! Не съди по себе си за другите!!!

Аре не ми обясняваш дали съм зле или не,става ли бе??? :twisted:
И са кво темата е да се похвалиш кви джанти ли имаш,или кво...
Че повечето твой теми са от типа тея джанти ли са по хубави,тея фарове ли са по хубави,тея стелки ли са по хубави....тва ароматизаторче е по хубаво....Не че нещо ама те питам ти нямаш ли собствено мнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Или си от хората тип комерс???
Те питам твойто БМВ има ли М пакет от емблемка за 3лв на задния капак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Georgiev » 27 Ное 2005, 0:03

Selqatin написа:
Ачо написа:
Selqatin написа:

Аре не ми обясняваш дали съм зле или не,става ли бе??? :twisted:
И са кво темата е да се похвалиш кви джанти ли имаш,или кво...
Че повечето твой теми са от типа тея джанти ли са по хубави,тея фарове ли са по хубави,тея стелки ли са по хубави....тва ароматизаторче е по хубаво....Не че нещо ама те питам ти нямаш ли собствено мнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Или си от хората тип комерс???
Те питам твойто БМВ има ли М пакет от емблемка за 3лв на задния капак :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ами пак ще ти кажа: Много си зле! Според теб думата "Анкета" точно какво означава! И това какво имам споменах във връзка с твоето питане, а не за самоизтъкване! И още нещо: имам М3 емблемка за 86 лв. от Е46 М3 закупена от Камор Ауто! Отново ти напомням: не съди за другите по себе си! Ти ако си слагаш такива глупости по автомобила си е твой проблем, но аре да не ми спамиш темата с излишни коментари, отразяващи явно многото ти комплекси, че ставаш за смех! Няма да ти слагам 200 смехоранчета, защото е ясно на всички, че ги заслужаваш!

Със здраве ;)

Selqnin
Аватар

Мнение от Selqatin » 27 Ное 2005, 0:28

Ачо написа:бла-бла-бла..........

Само можем ти кажа че си много тъп,определено..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И още нещо: имам М3 емблемка за 86 лв. от Е46 М3 закупена от Камор Ауто!

Те питам тая емблема колко дига мощтноста,20-30коня ЛИ??? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да ходим и аз да си лепнем по 4-5 на всеки фиат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
То тва е по далавера и чеп тунинга,аз за тва съм напълнил жапката с чипове ама нема кой ми ги сложи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. са спирам се заяждам,че ме кефиш колко си тъп и упорит :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Само един последен въпрос,тва твойто БМВ ли е,щото на него има всички шокаритиики дего се ги пускаш по темите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 27 Ное 2005, 0:37

Сам си показа нивото! И понеже винаги ми е било приятно да раздавам просвещение ще отговоря на всеки твой въпрос като на малоумен (за какъвто аз те считам):
1. Този автомобил не е мой!
2. Нищо от него (автомобила-да не се объркаш) го няма при мен!
3. Защо нямаш пол? (от инфото на профила)
4. Много ти е яко Пунтото, направо се надър***х като му видях ЕйнджълАйс-а :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Съвсем като БМВ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Selqnin
Аватар

Re: ре

Мнение от Selqatin » 27 Ное 2005, 0:44

Ачо написа:Бла-бла-бла........

Поне аз не крия колите и съм им качил снимки хората да ги гледат :winky: а ти къде си паказал снимки на твойта бигачка М3 :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Мисля че е време да спреш с обидите,щото колкото и да ти се радвам на тъпотия почваш ме дразниш :mhihi: :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Ное 2005, 1:02

Selqatin написа:....................
Абе човек кво му обръщаш на тоя внимание? Незнам Админа докога ще го търпи да сере / с извинение/ всеки ден в форума с неговите мнения. За един месец е натрупал повече безмисленни мнения отколкото някои за 2 години. 8)

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 27 Ное 2005, 1:59

Сашко , сашко...
Да не цитирам Кондйо, ама ти за 1 месец 200 си ни дал!!! Аре следващите 5-10 да не са спам по темата, която преди Вашата авторитетне намеса ми беше интересна като резултат!!! Аз и 1000 мнения да съм написал не съм нарушил нормите и правилата на форума, а ти си спамиш колкото искаш! Разгледах ти мненията и да знаеш колко "компетентни мнения" видях? :mhihi:
Със здраве и спрете спама! Ако Ви е интересно да плюете си има теми за това :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Georgiev » 27 Ное 2005, 2:11

///sasho написа:
Selqatin написа:....................
Абе човек кво му обръщаш на тоя внимание? Незнам Админа докога ще го търпи да сере / с извинение/ всеки ден в форума с неговите мнения. За един месец е натрупал повече безмисленни мнения отколкото някои за 2 години. 8)

Така, и понеже държа на правописа да поправям:
По първото изречение: на книжовен български е - Хей, човече, за какво му обръщаш внимание?
Второто: "Не знам" се пише отделно; "Админа" не се съкращава така и се пише с малка буква - администратора!; "/ с извинение/ се слагат такива скоби "(" и ")" и няма интервал между първата скоба и първата буква!; "в форума" всъщност колкото и странно да ти звучи се пише "във форума" :mhihi: ; "безмислени" май се пише "безсмислени", защото идеята е, че нямат смисъл, а не мисъл! Може да не го съзнаваш сега, но повярвай ми - различно е :mhihi: ; и да ти споделя под секрет, че направо ти се чудя как до 200 си я докарал, след като в един пост си допуснал над 10 правописни и пунктуационни грешки! Къде ти е учителката по литература да те напляска Сашко :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 27 Ное 2005, 3:05

А после аз съм бил дете :(
Стига уливахте всяка тема с глупости,защото ставаме като форум за караници,а не за Баварци ;)
Нема нужда всеки да казва кво не харесва на другия във всяка тема.Има ЛС за тая работа кой не може да пише,кой имал 1000 поста и т.н ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Ное 2005, 14:28

Ачо написа:.............
Абе ти на много голям тарикат ли ми се правиш.Съмнявам се , че ще говориш така смело ако стоиш пред мене. Ако искаш да пробваме.Да се видиме някъде , че ми е интересно да чуя всичко това пред мен.

Следваща

Назад към Tuning