Дебитомер...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Амии има го дебитомера за 310лв. в ЕЛИТ КАР и в АУТОПЛЮС също е там някъде може и по евтин да е ...говоря за бош разбира се!Вече колко е бош един господ знае! 

- pl_men
- Потребител
-
- Кара: 320d 99
Въпрос към колегите от Варна, които са сменяли дебитомер, от каде, за колко пари. И след това къде да отида за препрограмиране и колко ще ми излезе?
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
pl_men написа:Въпрос към колегите от Варна, които са сменяли дебитомер, от каде, за колко пари. И след това къде да отида за препрограмиране и колко ще ми излезе?
В Аспарухово при Иван (общо взето всички го знаят) супер съм доволен, само че с части на клиента не работи - всичко ми струваше 340лв. Преди Коледа го сменях. Само трябва час да си запишеш предварително.
- pl_men
- Потребител
-
- Кара: 320d 99
А може ли да ми дадеш тел номер на този Иван, или поне да ме ориентираш къде да го търся.( не сам от Варна)Благодаря
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
pl_men написа:А може ли да ми дадеш тел номер на този Иван, или поне да ме ориентираш къде да го търся.( не сам от Варна)Благодаря
0888263269
Добре де,на няколко пьти чувам,че дебитомера се програмира.Наскоро сменях, ама нямаше нито програмиране,нито препрограмиране и то в сервиз на BMW.Какво и защо се програмира.Иначе на вьпроса кво има вьтре,има една пластина,която се преебава като не е читав вьзд.филтьр.Минават по големи прашинки и като се бият в тази пластина я преебават.Няма нищо за 323лв.
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
mpower75 написа:Добре де,на няколко пьти чувам,че дебитомера се програмира.Наскоро сменях, ама нямаше нито програмиране,нито препрограмиране и то в сервиз на BMW.Какво и защо се програмира.Иначе на вьпроса кво има вьтре,има една пластина,която се преебава като не е читав вьзд.филтьр.Минават по големи прашинки и като се бият в тази пластина я преебават.Няма нищо за 323лв.
В тази тема ще намериш отговора! Макар че едва ли ще изчетеш толкова много страници, но .. все пак.
Re:
brabusbg написа:pl_men написа:Въпрос към колегите от Варна, които са сменяли дебитомер, от каде, за колко пари. И след това къде да отида за препрограмиране и колко ще ми излезе?
В Аспарухово при Иван (общо взето всички го знаят) супер съм доволен, само че с части на клиента не работи - всичко ми струваше 340лв. Преди Коледа го сменях. Само трябва час да си запишеш предварително.
Здравейте колеги!
Чувам много добри отзиви за този "Иван от Аспарухово". Някой може ли да даде връзка с него (адрес и/или телефон), защото положителни мнения много, но начин за контакт не намерих.

Благодаря предварително!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2