Любовен проблем, колеги моля за помощ.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.

Мнение от krystal » 03 Сеп 2010, 18:14

klintan66 написа:Дайте новини !!!

Новини от мен..срещата се разпадна..мацката забравила за срещата и....част от грyпата са отишли към квартала, но повечето се разотидохме... :confused: :D
Моето мнение е, че тя е разбрала и затова не е дошла..но..можем само да гадаем.. можеше и да се изпипат по-добре нещата...
Очакваме продължението от....автора..и снимки от Апасионата.. :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Сеп 2010, 18:19

:banghead:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 03 Сеп 2010, 18:22

12 страници писане и да не дойде :ranting: Ама така е любовта при 20 годишните :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Сеп 2010, 18:24

бабъл написа:12 страници писане и да не дойде :ranting: Ама така е любовта при 20 годишните :mhihi:

То е щот ние се събрахме .. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Сеп 2010, 18:26

Кво нещо са тва жените. Аз си мислех, че наистина е забравила за срещата, а приятелката ми тука вика, че е разбрала и затва не е дошла :ranting: :banghead:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Сеп 2010, 18:31

bum_bum написа:Кво нещо са тва жените. Аз си мислех, че наистина е забравила за срещата, а приятелката ми тука вика, че е разбрала и затва не е дошла :ranting: :banghead:

я сега Надето пак да се включи..
След нея Ферди и после която още друга има лице да си доказва теорията напук на фактите.. :mhihi:
Бих казал съжалявам на колегата,но истината е ,че се радвам за него(не от цинична или злорада подбуда,ами от трезва гледна точка :bchug: )
Ай наздраве ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 03 Сеп 2010, 18:43

Bogat-Beden написа:
bum_bum написа:Кво нещо са тва жените. Аз си мислех, че наистина е забравила за срещата, а приятелката ми тука вика, че е разбрала и затва не е дошла :ranting: :banghead:

Веднага правя пряко включване за коментар :mhihi: ... ако девойката е от по-притеснителните да речем, и ако недай си Боже е разбрала за темата (още по-зле - да я е прочела) не само, че няма да дойде, ами няма да си направи и труда да му вдигне поне в близката седмица.
След това, за разкош, туко виж му излезе през носа на колегата цялата тая лудница...

Пък ако въпросната приятелка дето е връзката м-у 2мата, не е близка приятелка на .. "заподозряната" - евентуално може и наистина да е забравила..

Допуска се и 3ти вариант - била е на път към мястото на срещата си, и по пътя ... не щеш ли видяла разпръсната група идиоти (са не се засягайте :mhihi: ) с бели рози в ръце, и някъде в дъното нейния възлюбен... пак казвам - ако е от по притеснителните много ясно, че ще се обърне и ще подпали с 200 :lol:

Колега-каса-бира да не се сдухва... времето ще покаже!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 03 Сеп 2010, 18:44

Bogat-Beden написа:

След нея Ферди и после която още друга има лице да си доказва теорията напук на фактите.. :mhihi:
Бих казал съжалявам на колегата,но истината е ,че се радвам за него(не от цинична или злорада подбуда,ами от трезва гледна точка :bchug: )
Ай наздраве ;)

Ще нагло да пишат сега :mhihi: .
Мадамата е разбрала за цялата работа и тъй като си знае,че играта е приключила вече не е дошла. Това си чиста подигравка с момчето! Явно въобще не го уважава дори,за да постъпи така.
36436
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 03 Сеп 2010, 18:44

:shock: вЕрно ли така се развиха нещата :confused: Много кофти :confused: Представям си в каква конфузна ситуация е бил поставен колегата :|

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Сеп 2010, 18:48

Дамите във форума с женската си солидарност от 9 дола вода ще докарат за да оправдаят момичето. Много тъпа и неуважителна реакция от нейна страна, аз на мястото на колегата не бих се занимавал повече с нея.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Сеп 2010, 18:50

В крайна сметка си е за нея, надали ще намери някой друг да и прави подобни жестове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Сеп 2010, 18:52

Аyyy, много бързо си направихте изводи..плаша се.. :mhihi:
Хора...каквото и да е станало, организацията не беше на ниво! Това е проблема! Не може 17 човека да чакаме.. и в един момент приятелката да се сети да се обади, да я пита къде е, пък тя е забравила.. Изобщо.. несериозна и неизпипана работа.. с хyбав замисъл. И не само един е виновен.., не знам дори, защо нападате момичето.., след като не знаете нейната гледна точка, но мнението си ще запазя за себе си..Не правете прибързани изводи.. нищо не е такова, каквото изглежда.. ;)
Желая yспех на момчето!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Сеп 2010, 18:54

bum_bum написа:В крайна сметка си е за нея, надали ще намери някой друг да и прави подобни жестове.

saleen написа:Дамите във форума с женската си солидарност от 9 дола вода ще докарат за да оправдаят момичето. Много тъпа и неуважителна реакция от нейна страна, аз на мястото на колегата не бих се занимавал повече с нея.

:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 03 Сеп 2010, 18:55

За момчето съм убеден, че ще има успех, но дали ще е с точно това момиче ме съмнява много.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 03 Сеп 2010, 18:56

bum_bum написа:В крайна сметка си е за нея, надали ще намери някой друг да и прави подобни жестове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата