Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Модератор: Общи модератори
Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.
klintan66 написа:Дайте новини !!!
Новини от мен..срещата се разпадна..мацката забравила за срещата и....част от грyпата са отишли към квартала, но повечето се разотидохме...

Моето мнение е, че тя е разбрала и затова не е дошла..но..можем само да гадаем.. можеше и да се изпипат по-добре нещата...
Очакваме продължението от....автора..и снимки от Апасионата..

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
12 страници писане и да не дойде
Ама така е любовта при 20 годишните 

бабъл написа:12 страници писане и да не дойдеАма така е любовта при 20 годишните
То е щот ние се събрахме ..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кво нещо са тва жените. Аз си мислех, че наистина е забравила за срещата, а приятелката ми тука вика, че е разбрала и затва не е дошла

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Кво нещо са тва жените. Аз си мислех, че наистина е забравила за срещата, а приятелката ми тука вика, че е разбрала и затва не е дошла![]()
я сега Надето пак да се включи..
След нея Ферди и после която още друга има лице да си доказва теорията напук на фактите..

Бих казал съжалявам на колегата,но истината е ,че се радвам за него(не от цинична или злорада подбуда,ами от трезва гледна точка

Ай наздраве

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Bogat-Beden написа:bum_bum написа:Кво нещо са тва жените. Аз си мислех, че наистина е забравила за срещата, а приятелката ми тука вика, че е разбрала и затва не е дошла![]()
Веднага правя пряко включване за коментар

След това, за разкош, туко виж му излезе през носа на колегата цялата тая лудница...
Пък ако въпросната приятелка дето е връзката м-у 2мата, не е близка приятелка на .. "заподозряната" - евентуално може и наистина да е забравила..
Допуска се и 3ти вариант - била е на път към мястото на срещата си, и по пътя ... не щеш ли видяла разпръсната група идиоти (са не се засягайте

Колега-каса-бира да не се сдухва... времето ще покаже!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Bogat-Beden написа:bum_bum написа:Кво нещо са тва жените. Аз си мислех, че наистина е забравила за срещата, а приятелката ми тука вика, че е разбрала и затва не е дошла![]()
След нея Ферди и после която още друга има лице да си доказва теорията напук на фактите..![]()
Бих казал съжалявам на колегата,но истината е ,че се радвам за него(не от цинична или злорада подбуда,ами от трезва гледна точка)
Ай наздраве
Ще нагло да пишат сега

Мадамата е разбрала за цялата работа и тъй като си знае,че играта е приключила вече не е дошла. Това си чиста подигравка с момчето! Явно въобще не го уважава дори,за да постъпи така.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Дамите във форума с женската си солидарност от 9 дола вода ще докарат за да оправдаят момичето. Много тъпа и неуважителна реакция от нейна страна, аз на мястото на колегата не бих се занимавал повече с нея.
Никой не мое ма връне на селу!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В крайна сметка си е за нея, надали ще намери някой друг да и прави подобни жестове.
Аyyy, много бързо си направихте изводи..плаша се..
Хора...каквото и да е станало, организацията не беше на ниво! Това е проблема! Не може 17 човека да чакаме.. и в един момент приятелката да се сети да се обади, да я пита къде е, пък тя е забравила.. Изобщо.. несериозна и неизпипана работа.. с хyбав замисъл. И не само един е виновен.., не знам дори, защо нападате момичето.., след като не знаете нейната гледна точка, но мнението си ще запазя за себе си..Не правете прибързани изводи.. нищо не е такова, каквото изглежда..
Желая yспех на момчето!

Хора...каквото и да е станало, организацията не беше на ниво! Това е проблема! Не може 17 човека да чакаме.. и в един момент приятелката да се сети да се обади, да я пита къде е, пък тя е забравила.. Изобщо.. несериозна и неизпипана работа.. с хyбав замисъл. И не само един е виновен.., не знам дори, защо нападате момичето.., след като не знаете нейната гледна точка, но мнението си ще запазя за себе си..Не правете прибързани изводи.. нищо не е такова, каквото изглежда..

Желая yспех на момчето!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:В крайна сметка си е за нея, надали ще намери някой друг да и прави подобни жестове.
saleen написа:Дамите във форума с женската си солидарност от 9 дола вода ще докарат за да оправдаят момичето. Много тъпа и неуважителна реакция от нейна страна, аз на мястото на колегата не бих се занимавал повече с нея.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
За момчето съм убеден, че ще има успех, но дали ще е с точно това момиче ме съмнява много.
Никой не мое ма връне на селу!
bum_bum написа:В крайна сметка си е за нея, надали ще намери някой друг да и прави подобни жестове.