Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Стар съм вече,пъ и ангаже,ма приятелката и е добра
Иначе вече е почти ясна картинката-деца сте,ше ви мине,тея високопарни думи "дай ми малко време..." не отиват на девойката,така че,действай там,незнам до колко сте интимни,ама ...

Иначе вече е почти ясна картинката-деца сте,ше ви мине,тея високопарни думи "дай ми малко време..." не отиват на девойката,така че,действай там,незнам до колко сте интимни,ама ...
Aко синеочка е над 18, да си късам командировката и да идвам да забатачвам
.
... гледай това момиче никога да не прочита темата във форума
.

... гледай това момиче никога да не прочита темата във форума

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Не мога да обещая колега 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колега с какъв хубав ник си ,а с какви срамни глупости се занимаваш
Към Мишо Редбула
и Ферди Щурчето-ооо,не се крия колко ми е на мен аспиринчето и са ми слаби ангелите,писал съм ЛС на колегата с моите излагации
-ама нали искам акъл като по-стар и изпатил да му налея..
А и да разбере ,че да обичаш най-вече себе си е началото на една истинска доживотна и споделена любов...
Точно както един колега спомена,мнозинството от дамите мога да дадат страхотен пример за това

Към Мишо Редбула

Точно както един колега спомена,мнозинството от дамите мога да дадат страхотен пример за това

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа: А и да разбере ,че да обичаш най-вече себе си е началото на една истинска доживотна и споделена любов...![]()
Е тва е приказка на място, евала..

хахахаха не съм чел и няма да прочета цялата тема, само мога да добавя, че феменизацията и компютрите ебаха майката на мъжкото общество, както и липсата на достатъчно спорт в държавата
иначе ще използвам две клишета, които ги разбрах по време на "глупавия си" период - жена се задържа с много секс и с много пари, като само с първото не става
- истинският мъж никога не среща истинската жена, защото предлага само веднъж, а истинската жена никога не се съгласява от първият път
или по-буквално, докато се обожаваш и правиш всичко и единствено само за твоят си кеф, жените, а и пичовете ще искат да са около теб. Трябва тя дотолкова да иска да спаси връзката ви, че да е навита да правите 3-ка с най-яката й приятелка, всичко друго е тотална заблуда от твоя страна, а за огромна жалост и на много други мъже. Трябва да си готин, кво й тичаш след задника и се затормозяваш с тъпотии. По-хубаво се притеснявай, що не караш нещо по-ново и или що не си ебал нещо ново
иначе ще използвам две клишета, които ги разбрах по време на "глупавия си" период - жена се задържа с много секс и с много пари, като само с първото не става

- истинският мъж никога не среща истинската жена, защото предлага само веднъж, а истинската жена никога не се съгласява от първият път
или по-буквално, докато се обожаваш и правиш всичко и единствено само за твоят си кеф, жените, а и пичовете ще искат да са около теб. Трябва тя дотолкова да иска да спаси връзката ви, че да е навита да правите 3-ка с най-яката й приятелка, всичко друго е тотална заблуда от твоя страна, а за огромна жалост и на много други мъже. Трябва да си готин, кво й тичаш след задника и се затормозяваш с тъпотии. По-хубаво се притеснявай, що не караш нещо по-ново и или що не си ебал нещо ново

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Абе, а как ще се разпознаем там? В смисъл, ти ще кибичиш с букета на станцията по-отрано ли? Или ще си с карамфил на ревера и в-к Работническо дело под левата мишница?
Аз Пасито само познавам от отзовалите се и ако още не е пристигнала, да не взема да се лепна за някой друг романтик.
Скисо, приема се, басът е на каса бира за теб и каса кола за мен, че бира не пия.
Аз Пасито само познавам от отзовалите се и ако още не е пристигнала, да не взема да се лепна за някой друг романтик.

Скисо, приема се, басът е на каса бира за теб и каса кола за мен, че бира не пия.

Tи колко си прав, ебаси просто не е истина!acer написа:хахахаха не съм чел и няма да прочета цялата тема, само мога да добавя, че феменизацията и компютрите ебаха майката на мъжкото общество, както и липсата на достатъчно спорт в държавата
иначе ще използвам две клишета, които ги разбрах по време на "глупавия си" период - жена се задържа с много секс и с много пари, като само с първото не става![]()

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
след допълнителното инфо и снимките залагам големи бутилки кола -стек,айде нека са два стека!!
а ма не дали ше и набутате цветята ,а дали "каса бира" ше е с нея след месец и половина!! всъщност пия стела......
малка бутилка-330! мерси.... 
да не съм офф.... съгласен съм с петрун...!

а ма не дали ше и набутате цветята ,а дали "каса бира" ше е с нея след месец и половина!! всъщност пия стела......

да не съм офф.... съгласен съм с петрун...!
Последна промяна SKISA на 02 Сеп 2010, 21:50, променена общо 1 път
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
ferdy написа:Абе, а как ще се разпознаем там? В смисъл, ти ще кибичиш с букета на станцията по-отрано ли? Или ще си с карамфил на ревера и в-к Работническо дело под левата мишница?
Аз Пасито само познавам от отзовалите се и ако още не е пристигнала, да не взема да се лепна за някой друг романтик.![]()
Колежке гледаш за дългокос бастун, облечен в черна риза и 17 бяли рози в ръката

Ясно, ама гледай да си там откъм 17, че да посрещаш, аз ще се ориентирам по тълпата. Там обаче няма къде да се спре, кофти.
бе само на мен ли ми се струва, че на единичните снимки има 2 различни момичета?...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
апхахахаха, познавам един пич дето си изкарва по около 3хил на месецц, който учи сякви програмисти и ляльовци как да свалят мацки и да ги задържат, почвам да се замислям да му правя конкуренция
- до каса бира, сори ако нещо, аз не съм никой да ти казва как да си живееш живота си, просто виждам, че имам повече опит от теб и ти казвам, че ще съжаляваш ако направиш тая акция с розите. Мацката знае, че й си вързан в кърпа и розите само ще й го потвърдят и дори да те "заобича" отново т.е ще е фалшиво (маймунски номер) докато си намери друг. Ако е луда по теб за секунда не би се поколебала, а всичко друго теб не те устройва. Сори че звуча толкова прямо и драматично, ама ако те познавах бих те и нашамарил, където вършиш върховни глупости
не за друго, ама не бъди твърдоглав щот ще си ядеш главата после, рози се подаряват на жена, която е заслужила такива, а не за да ти обърнат внимание.................... направо ме убиваш, честно! дано си под 20... поне
съветвам те да я отебеш най-нежно, само така някой ден може да се върне при теб

- до каса бира, сори ако нещо, аз не съм никой да ти казва как да си живееш живота си, просто виждам, че имам повече опит от теб и ти казвам, че ще съжаляваш ако направиш тая акция с розите. Мацката знае, че й си вързан в кърпа и розите само ще й го потвърдят и дори да те "заобича" отново т.е ще е фалшиво (маймунски номер) докато си намери друг. Ако е луда по теб за секунда не би се поколебала, а всичко друго теб не те устройва. Сори че звуча толкова прямо и драматично, ама ако те познавах бих те и нашамарил, където вършиш върховни глупости

съветвам те да я отебеш най-нежно, само така някой ден може да се върне при теб

Последна промяна acer на 02 Сеп 2010, 23:16, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Хаос написа:бе само на мен ли ми се струва, че на единичните снимки има 2 различни момичета?...
Не само на теб..момичетата са различни.. На първите снимки е въпросната мацка, а на долните е нейната приятелка., който която познае..

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Bogat-Beden написа:Колега с какъв хубав ник си ,а с какви срамни глупости се занимаваш![]()
Към Мишо Редбулаи Ферди Щурчето-ооо,не се крия колко ми е на мен аспиринчето и са ми слаби ангелите,писал съм ЛС на колегата с моите излагации
![]()
-ама нали искам акъл като по-стар и изпатил да му налея..
А и да разбере ,че да обичаш най-вече себе си е началото на една истинска доживотна и споделена любов...
![]()
Остави човекО сам да си разбие главата, бе

Към автора...между другото вие от колко време сте заедно...и тя на 20 ли е?
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/