Любовен проблем, колеги моля за помощ.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.

Мнение от Е.Димитров » 02 Сеп 2010, 16:41

Стар съм вече,пъ и ангаже,ма приятелката и е добра :clap:
Иначе вече е почти ясна картинката-деца сте,ше ви мине,тея високопарни думи "дай ми малко време..." не отиват на девойката,така че,действай там,незнам до колко сте интимни,ама ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Сеп 2010, 17:35

Aко синеочка е над 18, да си късам командировката и да идвам да забатачвам :D.
... гледай това момиче никога да не прочита темата във форума :).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 02 Сеп 2010, 17:41

Не мога да обещая колега :lol:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Сеп 2010, 18:51

Колега с какъв хубав ник си ,а с какви срамни глупости се занимаваш :mhihi:
Към Мишо Редбула :mhihi: и Ферди Щурчето-ооо,не се крия колко ми е на мен аспиринчето и са ми слаби ангелите,писал съм ЛС на колегата с моите излагации :mhihi: :mhihi: -ама нали искам акъл като по-стар и изпатил да му налея.. :mrgreen: А и да разбере ,че да обичаш най-вече себе си е началото на една истинска доживотна и споделена любов... :bchug:
Точно както един колега спомена,мнозинството от дамите мога да дадат страхотен пример за това :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 02 Сеп 2010, 18:54

Bogat-Beden написа: А и да разбере ,че да обичаш най-вече себе си е началото на една истинска доживотна и споделена любов... :bchug:
Точно както един колега спомена,мнозинството от дамите мога да дадат страхотен пример за това :winky:

Е тва е приказка на място, евала.. :clap: ..., но пък няма нищо общо с темата.. :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Сеп 2010, 20:58

хахахаха не съм чел и няма да прочета цялата тема, само мога да добавя, че феменизацията и компютрите ебаха майката на мъжкото общество, както и липсата на достатъчно спорт в държавата

иначе ще използвам две клишета, които ги разбрах по време на "глупавия си" период - жена се задържа с много секс и с много пари, като само с първото не става :mhihi:
- истинският мъж никога не среща истинската жена, защото предлага само веднъж, а истинската жена никога не се съгласява от първият път

или по-буквално, докато се обожаваш и правиш всичко и единствено само за твоят си кеф, жените, а и пичовете ще искат да са около теб. Трябва тя дотолкова да иска да спаси връзката ви, че да е навита да правите 3-ка с най-яката й приятелка, всичко друго е тотална заблуда от твоя страна, а за огромна жалост и на много други мъже. Трябва да си готин, кво й тичаш след задника и се затормозяваш с тъпотии. По-хубаво се притеснявай, що не караш нещо по-ново и или що не си ебал нещо ново :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 02 Сеп 2010, 21:42

Абе, а как ще се разпознаем там? В смисъл, ти ще кибичиш с букета на станцията по-отрано ли? Или ще си с карамфил на ревера и в-к Работническо дело под левата мишница?

Аз Пасито само познавам от отзовалите се и ако още не е пристигнала, да не взема да се лепна за някой друг романтик. :roll:

Скисо, приема се, басът е на каса бира за теб и каса кола за мен, че бира не пия. :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Сеп 2010, 21:47

acer написа:хахахаха не съм чел и няма да прочета цялата тема, само мога да добавя, че феменизацията и компютрите ебаха майката на мъжкото общество, както и липсата на достатъчно спорт в държавата

иначе ще използвам две клишета, които ги разбрах по време на "глупавия си" период - жена се задържа с много секс и с много пари, като само с първото не става :mhihi:
- истинският мъж никога не среща истинската жена, защото предлага само веднъж, а истинската жена никога не се съгласява от първият път

или по-буквално, докато се обожаваш и правиш всичко и единствено само за твоят си кеф, жените, а и пичовете ще искат да са около теб. Трябва тя дотолкова да иска да спаси връзката ви, че да е навита да правите 3-ка с най-яката й приятелка, всичко друго е тотална заблуда от твоя страна, а за огромна жалост и на много други мъже. Трябва да си готин, кво й тичаш след задника и се затормозяваш с тъпотии. По-хубаво се притеснявай, що не караш нещо по-ново и или що не си ебал нещо ново :lol:
Tи колко си прав, ебаси просто не е истина! :bchug: :bowdown:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Сеп 2010, 21:49

след допълнителното инфо и снимките залагам големи бутилки кола -стек,айде нека са два стека!!
:mhihi:
а ма не дали ше и набутате цветята ,а дали "каса бира" ше е с нея след месец и половина!! всъщност пия стела...... :winky: малка бутилка-330! мерси.... 8)

да не съм офф.... съгласен съм с петрун...!
Последна промяна SKISA на 02 Сеп 2010, 21:50, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 02 Сеп 2010, 21:50

ferdy написа:Абе, а как ще се разпознаем там? В смисъл, ти ще кибичиш с букета на станцията по-отрано ли? Или ще си с карамфил на ревера и в-к Работническо дело под левата мишница?

Аз Пасито само познавам от отзовалите се и ако още не е пристигнала, да не взема да се лепна за някой друг романтик. :roll:

Скисо, приема се, басът е на каса бира за теб и каса кола за мен, че бира не пия. :lol:

Колежке гледаш за дългокос бастун, облечен в черна риза и 17 бяли рози в ръката :mhihi: ще съм там около 17:00, че даже и по рано.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 02 Сеп 2010, 21:58

Ясно, ама гледай да си там откъм 17, че да посрещаш, аз ще се ориентирам по тълпата. Там обаче няма къде да се спре, кофти.

Аватар

Мнение от Хаос » 02 Сеп 2010, 23:08

бе само на мен ли ми се струва, че на единичните снимки има 2 различни момичета?...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Сеп 2010, 23:09

апхахахаха, познавам един пич дето си изкарва по около 3хил на месецц, който учи сякви програмисти и ляльовци как да свалят мацки и да ги задържат, почвам да се замислям да му правя конкуренция :mhihi:

- до каса бира, сори ако нещо, аз не съм никой да ти казва как да си живееш живота си, просто виждам, че имам повече опит от теб и ти казвам, че ще съжаляваш ако направиш тая акция с розите. Мацката знае, че й си вързан в кърпа и розите само ще й го потвърдят и дори да те "заобича" отново т.е ще е фалшиво (маймунски номер) докато си намери друг. Ако е луда по теб за секунда не би се поколебала, а всичко друго теб не те устройва. Сори че звуча толкова прямо и драматично, ама ако те познавах бих те и нашамарил, където вършиш върховни глупости :winky: не за друго, ама не бъди твърдоглав щот ще си ядеш главата после, рози се подаряват на жена, която е заслужила такива, а не за да ти обърнат внимание.................... направо ме убиваш, честно! дано си под 20... поне

съветвам те да я отебеш най-нежно, само така някой ден може да се върне при теб ;)
Последна промяна acer на 02 Сеп 2010, 23:16, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 02 Сеп 2010, 23:16

Хаос написа:бе само на мен ли ми се струва, че на единичните снимки има 2 различни момичета?...

Не само на теб..момичетата са различни.. На първите снимки е въпросната мацка, а на долните е нейната приятелка., който която познае.. :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Сеп 2010, 0:38

Bogat-Beden написа:Колега с какъв хубав ник си ,а с какви срамни глупости се занимаваш :mhihi:
Към Мишо Редбула :mhihi: и Ферди Щурчето-ооо,не се крия колко ми е на мен аспиринчето и са ми слаби ангелите,писал съм ЛС на колегата с моите излагации :mhihi: :mhihi: -ама нали искам акъл като по-стар и изпатил да му налея.. :mrgreen: А и да разбере ,че да обичаш най-вече себе си е началото на една истинска доживотна и споделена любов... :bchug:

Остави човекО сам да си разбие главата, бе :mhihi: Вие не разбрахте, че банда форумни герои няма да му променят намеренията! Момчето е решило, че това иска да направи и толкова. Ти нали не вярваш, че някой, който никога не е виждал, ще го накара да повярва, че няма смисъл и прави глупости? В момента всичките тук сме един монитор за него...буквално! А и повярвай ми...понякога тия глупости вършат работа. Като си знаеш жената, знаеш и как да я омилостивиш. Сега, че той не е направил нищо лошо, за да я омилостивява...абе, тя монетата има 2 страни, а и ние няма как да знаем ;)

Към автора...между другото вие от колко време сте заедно...и тя на 20 ли е?
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата