Любовен проблем, колеги моля за помощ.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.

Мнение от Е.Димитров » 02 Сеп 2010, 8:44

Да не съм много циничен,ама мислим че секса е бил малко,за тва се случват такива раУти...така мислим...па живота също мисли така,иначе туй с розите си остане спомен,все пак човек за спомени живее,макър и понякога да са доста тъпи :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 02 Сеп 2010, 9:43

колега, вярвай ми от личен горчив опит ти говоря- жени, които не знаят какво искат, не са сигурни, искат време, чакат нещо- не ти трябват! не е твоя човек тази мацка! самия факт, че нито ти нито тя не сте направили компромис за да прекарате времето си заедно говори достатъчно красноречиво за какъв тип отношения става дума. по-добре я остави да си иде без драми и ти си намери следващата!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 02 Сеп 2010, 9:54

Azidaha написа:Колега, ще дойда.
Пусни един мейл в петък - Azidaha@gmail.com

..и ако може, прикрепи повечко снимков материал на приятелката й, и малко инфо за нея ...женена, разведена, извън брачни деца...сещаш се :lalala: :lol: :lol:
...да знам дали да си не взема некоя розичка и аз от битака да подаря :mhihi:

Яд ще береш, младежооо :mhihi: Ти отиди с твоя розичка, па после не се чуди що колата ти е на Х-ове :mhihi:

Иначе, пич, евала!!! Не ги слушай тия самоубийци - ти имаш право сам да си разбиеш главата :mhihi: И да не стане нищо...поне си опитал. И никакво чакане. Тия глупости с нужно ми е време да ги нямате. И аз така едно време чаках, чаках...та се неначаках. Идеята ти е много добра. И аз мислех нещо подобно, ама с малко по-големи количества рози...ама нали чаках :mhihi: Давай смело...щом тя е жената - бягай и я взимай. Щяла да те разкара, нямало смисъл...и? Дори и да не стане, то поне ще ти остане един хубав спомен...а и вече си вдигна акциите сред колежките тук :mhihi:

Колегите и са прави и не са. Да, пробвал съм го и аз тоя номер да се правя на играч и наистина е действал...ама знаеш ли и колки играчи познавам, дето са разплакали една торба женски и накрая мине жената-еднорог и ония ми висят до 3 часа да слишат Сашо Роман и да се наливат с водка Търговище :mhihi: Това им е хубавото и прекрасно на жените...всяка една е уникална сама по себе си. Ти си познаваш момичето, знаеш каква е, как ще реагира. Най-добрият съвет, който мога да ти дам е - бъди себе си. Няма смисъл да се правиш на нещо, което не си...рано или късно истината лъсва като гъз на месечина :mhihi:

П.С.- Аз съм съвсем наблизо, но съм до 6 на бачкане...и все пак, ако мога, ще дойда да ти ударя едно рамо, защото всички сме правили такива неща...дори и всички, които ти писаха, че няма смисъл.

П.С.1- Г-н Хитра Риба, ти нидйей демотивира чиляка, че те знам и теб ква си шматка. И стига дебна с кой да се опиеш, а вземи звънни да те водим на игра :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 02 Сеп 2010, 12:41

към автора:
пич вия щом сега бягате един на ляво друг на дясно.........пиши я бегала
вместо заедно да отидете и да се кефите.......в момента си влюбен и загубен,според мен я разкарай,колкото и грубо за звучи,налегнало я носталгия..............не носталгия а някой друм може да я е налегнал ,затова да мисли толкова.........не се засягай,така стават нещата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 02 Сеп 2010, 13:11

Колеги за това единия бегал на ляво другия на дясно не сте прави, поне в мойте очи, пък и в нейните също. И двамата никога не сме виждали смисъл да ходим заедно на дадено място, само защото на единия му се ходи, а другия трябва да е с него, отиваме двамата само ако и на двамата ни се ходи. Като на мене (или на нея) не ми се ходи и съм си навил на пръста или просто знам, че няма да си искарам хубаво няма смисъл да ходя и да и скапвам и нейното настроение и почивка. И тя мисли по същия начин като мене ;)

По темата: В петък (утре) тя ще е на попа към 17:30, идеята е да се събереме на метростанцията на стадион В. Левски, от там до попа не са повече от 5-6 минутки ходене пеша. Ще е хубаво който има възможност да доиде поне 10-тина минутки по-рано за да се разберем и организираме :) Аз лично ще съм там доста по-рано, защото трябва да взема розите в 16:30, змачи някаде около 17:00 ще съм там. До тука сме се събрали 13 човека и чакам още 2-ма да потвърдят ако имат възможност:) Моля ако някой от участниците иска да получи снимки на девойките да ми пише на ЛС как да му ги пратя :)

Още веднъж благодаря ви колеги/жки за подкрепата :bchug:

ЕДИТ: вече сме 16 :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 02 Сеп 2010, 15:07

Само дано е сигyрно, че тя ще стои поне 15 мин. там.
Аз предлагам, който има възможност да дойде по-рано.. ще гледам и преди 17,00 да съм там.
Пп..Прати ми снимки на мен. :yes:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Сеп 2010, 15:22

а бе я тури тука снимка да ти кажеме има ли сми да одите!!!! :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kasa_bira » 02 Сеп 2010, 15:32

добре де заради големия интерес мога да кача снимки тука, само че не знам как :D

Аватар

Мнение от SKISA » 02 Сеп 2010, 15:34

копни линка на снимката и го тури у поста и после натисни отгоре бутона имг

и готоо

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 02 Сеп 2010, 15:38

[quote="kasa_bira"]Колеги за това единия бегал на ляво другия на дясно не сте прави, поне в мойте очи, пък и в нейните също. И двамата никога не сме виждали смисъл да ходим заедно на дадено място, само защото на единия му се ходи, а другия трябва да е с него, отиваме двамата само ако и на двамата ни се ходи. Като на мене (или на нея) не ми се ходи и съм си навил на пръста или просто знам, че няма да си искарам хубаво няма смисъл да ходя и да и скапвам и нейното настроение и почивка. И тя мисли по същия начин като мене ;)

Не не , една малка корекция колега, тя ти е казала че така мисли като тебе , ама никога и никои не може да знае какво мисли една жена (за съжаление)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 02 Сеп 2010, 16:02

kasa_bira написа:добре де заради големия интерес мога да кача снимки тука, само че не знам как :D

......
Последна промяна krystal на 03 Сеп 2010, 20:53, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i

Мнение от vlatko_baba » 02 Сеп 2010, 16:16

колега, само даваи напред.........само така животот ќе ти каже дали си прав или не.......а како што гледам ти си полн со енергија.

аз за мојата жена сам крадел рози от градина и таа всеоште си спомнува.....и за такви рози, сега си имаме една мала розичка на година и пол. :yes: :yes: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kasa_bira » 02 Сеп 2010, 16:22

Благодаря за подкрепата колега :) да ти е живо и здраво детето имного да те радва :)

Аватар

Мнение от SKISA » 02 Сеп 2010, 16:27

мале!!!! малка е....!!! нема да разбере жеста.....!! ма нищо де.
а от сега да ти кажа -тури и телефона на приятелката ,че ше има мноо повиквателни след малко у форумта.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 02 Сеп 2010, 16:40

SKISA написа:мале!!!! малка е....!!! нема да разбере жеста.....!! ма нищо де.
а от сега да ти кажа -тури и телефона на приятелката ,че ше има мноо повиквателни след малко у форумта.... :mhihi:

След последната снимка, няма много шанс каката :mhihi:
Вече ти пожелах Успех, но нека пак да го направя :yes: :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата