Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Да не съм много циничен,ама мислим че секса е бил малко,за тва се случват такива раУти...така мислим...па живота също мисли така,иначе туй с розите си остане спомен,все пак човек за спомени живее,макър и понякога да са доста тъпи 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
колега, вярвай ми от личен горчив опит ти говоря- жени, които не знаят какво искат, не са сигурни, искат време, чакат нещо- не ти трябват! не е твоя човек тази мацка! самия факт, че нито ти нито тя не сте направили компромис за да прекарате времето си заедно говори достатъчно красноречиво за какъв тип отношения става дума. по-добре я остави да си иде без драми и ти си намери следващата!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Azidaha написа:Колега, ще дойда.
Пусни един мейл в петък - Azidaha@gmail.com
..и ако може, прикрепи повечко снимков материал на приятелката й, и малко инфо за нея ...женена, разведена, извън брачни деца...сещаш се![]()
![]()
...да знам дали да си не взема некоя розичка и аз от битака да подаря
Яд ще береш, младежооо

Иначе, пич, евала!!! Не ги слушай тия самоубийци - ти имаш право сам да си разбиеш главата

Колегите и са прави и не са. Да, пробвал съм го и аз тоя номер да се правя на играч и наистина е действал...ама знаеш ли и колки играчи познавам, дето са разплакали една торба женски и накрая мине жената-еднорог и ония ми висят до 3 часа да слишат Сашо Роман и да се наливат с водка Търговище

П.С.- Аз съм съвсем наблизо, но съм до 6 на бачкане...и все пак, ако мога, ще дойда да ти ударя едно рамо, защото всички сме правили такива неща...дори и всички, които ти писаха, че няма смисъл.
П.С.1- Г-н Хитра Риба, ти нидйей демотивира чиляка, че те знам и теб ква си шматка. И стига дебна с кой да се опиеш, а вземи звънни да те водим на игра

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
към автора:
пич вия щом сега бягате един на ляво друг на дясно.........пиши я бегала
вместо заедно да отидете и да се кефите.......в момента си влюбен и загубен,според мен я разкарай,колкото и грубо за звучи,налегнало я носталгия..............не носталгия а някой друм може да я е налегнал ,затова да мисли толкова.........не се засягай,така стават нещата
пич вия щом сега бягате един на ляво друг на дясно.........пиши я бегала
вместо заедно да отидете и да се кефите.......в момента си влюбен и загубен,според мен я разкарай,колкото и грубо за звучи,налегнало я носталгия..............не носталгия а някой друм може да я е налегнал ,затова да мисли толкова.........не се засягай,така стават нещата
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Колеги за това единия бегал на ляво другия на дясно не сте прави, поне в мойте очи, пък и в нейните също. И двамата никога не сме виждали смисъл да ходим заедно на дадено място, само защото на единия му се ходи, а другия трябва да е с него, отиваме двамата само ако и на двамата ни се ходи. Като на мене (или на нея) не ми се ходи и съм си навил на пръста или просто знам, че няма да си искарам хубаво няма смисъл да ходя и да и скапвам и нейното настроение и почивка. И тя мисли по същия начин като мене 
По темата: В петък (утре) тя ще е на попа към 17:30, идеята е да се събереме на метростанцията на стадион В. Левски, от там до попа не са повече от 5-6 минутки ходене пеша. Ще е хубаво който има възможност да доиде поне 10-тина минутки по-рано за да се разберем и организираме
Аз лично ще съм там доста по-рано, защото трябва да взема розите в 16:30, змачи някаде около 17:00 ще съм там. До тука сме се събрали 13 човека и чакам още 2-ма да потвърдят ако имат възможност:) Моля ако някой от участниците иска да получи снимки на девойките да ми пише на ЛС как да му ги пратя 
Още веднъж благодаря ви колеги/жки за подкрепата
ЕДИТ: вече сме 16

По темата: В петък (утре) тя ще е на попа към 17:30, идеята е да се събереме на метростанцията на стадион В. Левски, от там до попа не са повече от 5-6 минутки ходене пеша. Ще е хубаво който има възможност да доиде поне 10-тина минутки по-рано за да се разберем и организираме

Още веднъж благодаря ви колеги/жки за подкрепата

ЕДИТ: вече сме 16

Само дано е сигyрно, че тя ще стои поне 15 мин. там.
Аз предлагам, който има възможност да дойде по-рано.. ще гледам и преди 17,00 да съм там.
Пп..Прати ми снимки на мен.
Аз предлагам, който има възможност да дойде по-рано.. ще гледам и преди 17,00 да съм там.
Пп..Прати ми снимки на мен.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе я тури тука снимка да ти кажеме има ли сми да одите!!!! 

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
добре де заради големия интерес мога да кача снимки тука, само че не знам как 

- SKISA
-
-
копни линка на снимката и го тури у поста и после натисни отгоре бутона имг
и готоо
и готоо
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
[quote="kasa_bira"]Колеги за това единия бегал на ляво другия на дясно не сте прави, поне в мойте очи, пък и в нейните също. И двамата никога не сме виждали смисъл да ходим заедно на дадено място, само защото на единия му се ходи, а другия трябва да е с него, отиваме двамата само ако и на двамата ни се ходи. Като на мене (или на нея) не ми се ходи и съм си навил на пръста или просто знам, че няма да си искарам хубаво няма смисъл да ходя и да и скапвам и нейното настроение и почивка. И тя мисли по същия начин като мене 
Не не , една малка корекция колега, тя ти е казала че така мисли като тебе , ама никога и никои не може да знае какво мисли една жена (за съжаление)

Не не , една малка корекция колега, тя ти е казала че така мисли като тебе , ама никога и никои не може да знае какво мисли една жена (за съжаление)
kasa_bira написа:добре де заради големия интерес мога да кача снимки тука, само че не знам как
......
Последна промяна krystal на 03 Сеп 2010, 20:53, променена общо 2 пъти
- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i
колега, само даваи напред.........само така животот ќе ти каже дали си прав или не.......а како што гледам ти си полн со енергија.
аз за мојата жена сам крадел рози от градина и таа всеоште си спомнува.....и за такви рози, сега си имаме една мала розичка на година и пол.

аз за мојата жена сам крадел рози от градина и таа всеоште си спомнува.....и за такви рози, сега си имаме една мала розичка на година и пол.

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за подкрепата колега
да ти е живо и здраво детето имного да те радва 

- SKISA
-
-
мале!!!! малка е....!!! нема да разбере жеста.....!! ма нищо де.
а от сега да ти кажа -тури и телефона на приятелката ,че ше има мноо повиквателни след малко у форумта....
а от сега да ти кажа -тури и телефона на приятелката ,че ше има мноо повиквателни след малко у форумта....

SKISA написа:мале!!!! малка е....!!! нема да разбере жеста.....!! ма нищо де.
След последната снимка, няма много шанс каката

Вече ти пожелах Успех, но нека пак да го направя