BMW vs Ford
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Re: BMW vs Ford
Споко колега,просто са се опитали да си рекламират невероятно НЕПРОДАВАЕМИЯТ Форд Мустанг в Европа!На драг съм склонен да повярвам,че Форда с 0.1 сек по-бърз(и то като се оповавам на някакво Американско предаване в което тестват американска икона
тия лудили са..............???????),този резултат е толкова немислим,че не ми се мисли,хахаххахах когато Мустанг даде на 402м 12.7сек аз ще стана космунавт(обещавам)!Виждали сме как М3 дава средна 13-ка на Божура,и съм склонен да вярвам,чеможе и да има резултат под-13сек!Пък и да не забравяме,че собственика на един червен Мустанг който се подвизаваше на Божура само мечтаеш за времена под 13-сек(въпреки,че беше стария Мустанг),а и самия той си купи бялата М3-ка(следите ли ми мисълта
)!
Поздрави!

Поздрави!

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Едва ли стотната разлика е точния критерий за избор между двете коли 

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Според тест пилота, американската кола се отличава с по-добър баланс и е по-забавна за каране - все неща, които са присъщи за M3.
Той тоз пилот цял живот карал в наскар и правил кръгчета на стадион

И как тогава на клипа казват
The M3 is still just a litle bit better then a Mustan on the track for now![]()

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мустанга е много по евтин и с тия качества ще намери почитатели ..
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
На мен Мустанг-а ми харесва много, страхотна машина, отвън изглежда и звучи (даже съм слушал предишния модел) невероятно! Единствено отвътре нещо не ми допада особено. Та хич не бих се замислил да карам такава машина, ако имах възможност
Интересно тук колко ли би струвал, сигурно малко цена между 335i и M3.

BMW only!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
шегуваш се .. 2 годишен мустанг с по малкия мотор 4.0 се намира за под 30к лв
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
То няма такава пародия, особенно със драга в началото.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Бимбо написа:Споко колега,просто са се опитали да си рекламират невероятно НЕПРОДАВАЕМИЯТ Форд Мустанг в Европа!На драг съм склонен да повярвам,че Форда с 0.1 сек по-бърз(и то като се оповавам на някакво Американско предаване в което тестват американска икона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тия лудили са..............???????),този резултат е толкова немислим,че не ми се мисли,хахаххахах когато Мустанг даде на 402м 12.7сек аз ще стана космунавт(обещавам)!Виждали сме как М3 дава средна 13-ка на Божура,и съм склонен да вярвам,чеможе и да има резултат под-13сек!Пък и да не забравяме,че собственика на един червен Мустанг който се подвизаваше на Божура само мечтаеш за времена под 13-сек(въпреки,че беше стария Мустанг),а и самия той си купи бялата М3-ка(следите ли ми мисълта
)!
Поздрави!
Първата ти грешка е, че се опитват с американско предаване да рекламиат американска кола в европа. Втората ти грешка е ,че е непродаваем. Напротив особено в германия много ги харесват.
А космунавт трудно ще станеш, обаче по добре се готви дастанеш космонавт щото със про състезател по драг тоя мустанг ще даде и много под 12.7. Това ,че от наще тука никой на божура не е успял, не е никакъв критерий. А собственика на М3 и мустанг за който говориш(вече е с Х5М) ми е приятел и е правил 12.9 с Мката на божура.
Така, че стига сте се държали като децата в градината - "моя татко ше набие твоя"
Мустанга наистина може да не е толкова рафиниран като М3то ама за цена 30к$ срещу 60К$ и същите характеристики шапка му свалям.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
9 мнения
• Страница 1 от 1