BMW vs Ford

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

Потребител
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: E46 M3

BMW vs Ford

Мнение от NNN » 25 Авг 2010, 16:17

http://news.automedia.bg/read/10432.html

Това много не ми се вярва!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R

Re: BMW vs Ford

Мнение от Бимбо » 25 Авг 2010, 22:24

Споко колега,просто са се опитали да си рекламират невероятно НЕПРОДАВАЕМИЯТ Форд Мустанг в Европа!На драг съм склонен да повярвам,че Форда с 0.1 сек по-бърз(и то като се оповавам на някакво Американско предаване в което тестват американска икона :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: тия лудили са..............???????),този резултат е толкова немислим,че не ми се мисли,хахаххахах когато Мустанг даде на 402м 12.7сек аз ще стана космунавт(обещавам)!Виждали сме как М3 дава средна 13-ка на Божура,и съм склонен да вярвам,чеможе и да има резултат под-13сек!Пък и да не забравяме,че собственика на един червен Мустанг който се подвизаваше на Божура само мечтаеш за времена под 13-сек(въпреки,че беше стария Мустанг),а и самия той си купи бялата М3-ка(следите ли ми мисълта ;) )!

Поздрави! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 26 Авг 2010, 9:16

Едва ли стотната разлика е точния критерий за избор между двете коли :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 27 Авг 2010, 13:19

Според тест пилота, американската кола се отличава с по-добър баланс и е по-забавна за каране - все неща, които са присъщи за M3.

Той тоз пилот цял живот карал в наскар и правил кръгчета на стадион :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И как тогава на клипа казват
The M3 is still just a litle bit better then a Mustan on the track for now :mhihi:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 27 Авг 2010, 20:17

мустанга е много по евтин и с тия качества ще намери почитатели ..

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 27 Авг 2010, 22:48

На мен Мустанг-а ми харесва много, страхотна машина, отвън изглежда и звучи (даже съм слушал предишния модел) невероятно! Единствено отвътре нещо не ми допада особено. Та хич не бих се замислил да карам такава машина, ако имах възможност :) Интересно тук колко ли би струвал, сигурно малко цена между 335i и M3.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 28 Авг 2010, 8:41

шегуваш се .. 2 годишен мустанг с по малкия мотор 4.0 се намира за под 30к лв

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 28 Авг 2010, 13:15

То няма такава пародия, особенно със драга в началото.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 28 Авг 2010, 14:05

Бимбо написа:Споко колега,просто са се опитали да си рекламират невероятно НЕПРОДАВАЕМИЯТ Форд Мустанг в Европа!На драг съм склонен да повярвам,че Форда с 0.1 сек по-бърз(и то като се оповавам на някакво Американско предаване в което тестват американска икона :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: тия лудили са..............???????),този резултат е толкова немислим,че не ми се мисли,хахаххахах когато Мустанг даде на 402м 12.7сек аз ще стана космунавт(обещавам)!Виждали сме как М3 дава средна 13-ка на Божура,и съм склонен да вярвам,чеможе и да има резултат под-13сек!Пък и да не забравяме,че собственика на един червен Мустанг който се подвизаваше на Божура само мечтаеш за времена под 13-сек(въпреки,че беше стария Мустанг),а и самия той си купи бялата М3-ка(следите ли ми мисълта ;) )!

Поздрави! :yes:

Първата ти грешка е, че се опитват с американско предаване да рекламиат американска кола в европа. Втората ти грешка е ,че е непродаваем. Напротив особено в германия много ги харесват.
А космунавт трудно ще станеш, обаче по добре се готви дастанеш космонавт щото със про състезател по драг тоя мустанг ще даде и много под 12.7. Това ,че от наще тука никой на божура не е успял, не е никакъв критерий. А собственика на М3 и мустанг за който говориш(вече е с Х5М) ми е приятел и е правил 12.9 с Мката на божура.

Така, че стига сте се държали като децата в градината - "моя татко ше набие твоя"
Мустанга наистина може да не е толкова рафиниран като М3то ама за цена 30к$ срещу 60К$ и същите характеристики шапка му свалям.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Назад към Видео