Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от spower » 16 Авг 2010, 10:45

Zagy написа:
spower написа:.....

Абе ти с тая програма как си още жив бре :mhihi: Сериозно - не се ли претоварваш?

ами веднъж седмично ги тренирам :)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 18 Авг 2010, 23:43

добре де, а как се пълни вътрешната част на гърдата- със гирички или със лост. Флайс или горни гърди. Лежанката е добра, но гирите влизат малко по навътре във гърдите.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Авг 2010, 10:36

Zagy написа:
spower написа:.....

Абе ти с тая програма как си още жив бре :mhihi: Сериозно - не се ли претоварваш?

Е що? Той реално прави 5-6 основни серии, другото е загряване и разтоварване... това по-различно ли е според теб от 3-4 загряващи и после две основни тежести с по 2-3 серии всяка т.е. общо 6 основни серии.... и винаги е добре да направиш 1-2 серии разтоварващи, че да отпуснеш малко напрежението в гърдите... освен ако няма да минаваш директно на основни серии полулег (дори и с 1 по-лека серия почивка).

Колкото до вътрешната част на гърдите - флайс (при някои пул-оувъра помага), като при събирането на ръцете в горно положение стягаш яко гърдите...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 19 Авг 2010, 10:46

Ами аз за гърди правя 3 загряващи серии и 3 основни, след това минавам на горната лежанка... И с тея серии се смазвам, та за това питах как оцелява - по моя сметка прави едно 10тина серии само лежанка... и те така... :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Авг 2010, 10:56

10 серии лег не е кой знае какво... гръдните мускули са големи и не можеш да ги натовариш с толкова... за гърди трябва да се правят едно 14-16 серии (при някои хора дори не включвам 2-3 загряващи серии).

Аз когато бях във форма съм правел... 2 загряващи, после примерно 2х70, 2х80, 1х100, 1х120, 1х80... после на полулег примерно 1х60 и после 3х80, след което минавам на полулег-флайс и правя 4-5 серии с не много тежки дъмбели... примерно 20-ки... веднъж месечно вкарвах към сериите за лег още 1х130 и ако имам енергия и желание - 1х140 (1-2 пъти 1х150).

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 19 Авг 2010, 11:14

Аз правя 6 серии лежанка (като включвам и 3те загряващи), после 3 серии горна лежанка, накрая 3 серии флайс или на един уред (седящо положение, събираш ръцете пред гърдите, като се допират в лактите и нагоре - не знам как точно да го опиша).

Аджеба я кажи - пуловера за гърди ли е или за гръб - да знам къде да го включвам?
Si non confectus, non reficiat.

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 19 Авг 2010, 11:45

Пуловера ако го правиш с по испънати ръце си е баш за гърдите Макар, че пак си хваща и гърба но ефекта е уникален от това упражнение!

Хора дайте съвет за брутален релеф за 20 дена без да губя от мусколите ?

От месеци не съм хапвал нищо със захар или фруктоза, махнах и гликозата от месец и половина и всчкакви геинъри!

поизчистил съм доста на корема има още 1см кожа като ч стисна с пръстите. Но мусколите ми стоят добре само след тренировка.

Силата ми е доста и издържливоста и комбинация леки тежести и много повторения ми е вседно нищо не правя :С

Някакви бърнери ли да вкарам, ако някои има опит и с по хард продукти ще съм много благодарен за нчкои друг ЛС. ;)

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Авг 2010, 11:53

Брутален релеф за 20 дни... тва без зоб малко..... нали... :)

Иначе може да пробваш (ако имаш готовност) с 1-2-3 сериозни бърнъри и солидни количества аминокиселини... креатин-а щеше да е добре за задържане на мускула, ама ако се оводняваш ще замине идеята...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 19 Авг 2010, 11:56

Kre-alkalyn да не задържа вода и глуматин да не губи мускул. Ако пиеш много амино, няма да ти трябва глутамин допълнително
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Авг 2010, 12:09

Ти тоя глутамин го заеби... за изискванията, които има той, глутамин-а няма да помогне...

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 19 Авг 2010, 12:22

требва да погледна какъв е тоя кре- незнам какво си само за него се говори и пише.

За изискванията: Искам просто максималния резултат, който мога да изтискам за 20 дена

Иначе сега изглеждам ето така :(

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 1633_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 2300_n.jpg

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Авг 2010, 12:45

За 20 дни тая преса няма да се изчисти... :( ако ще да се смачкаш от зоб...

Иначе Кре-алкалина е от новите креатинови формули (матрици), дето уж са по-ефективни, не задържаш вода както при монохидрата и т.н. и т.н.... ма не съм пробвал, та не мога да коментирам... само етил-естер малат-а съм пил преди, не забелязах няква разлика спрямо монохидрата...

Направо ако имаш вариант за 1-2 сериозни бърнъра ще е най-добре... към момента не съм запознат с актуалните препарати, та някой да подпре едно рамо с имена... яки термобърнъри и аминокиселини... тва е... мое да завъртиш и един цикъл с клен, ама тва тук няма да го коментирам..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 19 Авг 2010, 12:52

Syntrax Fyre май в момента е най-добрия бърнър. Може да го комбинираш с тоя прочут Кре-Алкалин, доста сериозно го хвалят продукта. Мисля че ще са ти добре тези две неща, но може и с едни аминки (сайтек мисля , че са най-изгодни).
Но за орелефяване е най-важна диетата :idea:

Въпреки, че аз само с л-карнитин и прилична НВД свалих 14 кг. за 2 месеца преди години.

Но за да имаш зверска преса на корема си трябва доста сериозни лишения.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 19 Авг 2010, 16:20

kriso85 написа:Syntrax Fyre май в момента е най-добрия бърнър. .

Ползвал съм го и ефекта му почти като на комбинацията ефедрин, кофеин, аспирин ;)
ПП ползвам някви отстъпки там, ако решиш да взимаш нещо ми пиши на лс.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Авг 2010, 20:15

Брех.... чак като E/C/A-та... тва звучи сериозно... и като почна да му чета опаковката и направо забивам от тия сложни наименования на всякви химични чудесии...

Я драсни един ЛС с някви оферти за туй нещо...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата