Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Zagy написа:spower написа:.....
Абе ти с тая програма как си още жив бреСериозно - не се ли претоварваш?
ами веднъж седмично ги тренирам

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
добре де, а как се пълни вътрешната част на гърдата- със гирички или със лост. Флайс или горни гърди. Лежанката е добра, но гирите влизат малко по навътре във гърдите.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Zagy написа:spower написа:.....
Абе ти с тая програма как си още жив бреСериозно - не се ли претоварваш?
Е що? Той реално прави 5-6 основни серии, другото е загряване и разтоварване... това по-различно ли е според теб от 3-4 загряващи и после две основни тежести с по 2-3 серии всяка т.е. общо 6 основни серии.... и винаги е добре да направиш 1-2 серии разтоварващи, че да отпуснеш малко напрежението в гърдите... освен ако няма да минаваш директно на основни серии полулег (дори и с 1 по-лека серия почивка).
Колкото до вътрешната част на гърдите - флайс (при някои пул-оувъра помага), като при събирането на ръцете в горно положение стягаш яко гърдите...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ами аз за гърди правя 3 загряващи серии и 3 основни, след това минавам на горната лежанка... И с тея серии се смазвам, та за това питах как оцелява - по моя сметка прави едно 10тина серии само лежанка... и те така... 

Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
10 серии лег не е кой знае какво... гръдните мускули са големи и не можеш да ги натовариш с толкова... за гърди трябва да се правят едно 14-16 серии (при някои хора дори не включвам 2-3 загряващи серии).
Аз когато бях във форма съм правел... 2 загряващи, после примерно 2х70, 2х80, 1х100, 1х120, 1х80... после на полулег примерно 1х60 и после 3х80, след което минавам на полулег-флайс и правя 4-5 серии с не много тежки дъмбели... примерно 20-ки... веднъж месечно вкарвах към сериите за лег още 1х130 и ако имам енергия и желание - 1х140 (1-2 пъти 1х150).
Аз когато бях във форма съм правел... 2 загряващи, после примерно 2х70, 2х80, 1х100, 1х120, 1х80... после на полулег примерно 1х60 и после 3х80, след което минавам на полулег-флайс и правя 4-5 серии с не много тежки дъмбели... примерно 20-ки... веднъж месечно вкарвах към сериите за лег още 1х130 и ако имам енергия и желание - 1х140 (1-2 пъти 1х150).
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз правя 6 серии лежанка (като включвам и 3те загряващи), после 3 серии горна лежанка, накрая 3 серии флайс или на един уред (седящо положение, събираш ръцете пред гърдите, като се допират в лактите и нагоре - не знам как точно да го опиша).
Аджеба я кажи - пуловера за гърди ли е или за гръб - да знам къде да го включвам?
Аджеба я кажи - пуловера за гърди ли е или за гръб - да знам къде да го включвам?
Si non confectus, non reficiat.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Пуловера ако го правиш с по испънати ръце си е баш за гърдите Макар, че пак си хваща и гърба но ефекта е уникален от това упражнение!
Хора дайте съвет за брутален релеф за 20 дена без да губя от мусколите ?
От месеци не съм хапвал нищо със захар или фруктоза, махнах и гликозата от месец и половина и всчкакви геинъри!
поизчистил съм доста на корема има още 1см кожа като ч стисна с пръстите. Но мусколите ми стоят добре само след тренировка.
Силата ми е доста и издържливоста и комбинация леки тежести и много повторения ми е вседно нищо не правя :С
Някакви бърнери ли да вкарам, ако някои има опит и с по хард продукти ще съм много благодарен за нчкои друг ЛС.
Хора дайте съвет за брутален релеф за 20 дена без да губя от мусколите ?
От месеци не съм хапвал нищо със захар или фруктоза, махнах и гликозата от месец и половина и всчкакви геинъри!
поизчистил съм доста на корема има още 1см кожа като ч стисна с пръстите. Но мусколите ми стоят добре само след тренировка.
Силата ми е доста и издържливоста и комбинация леки тежести и много повторения ми е вседно нищо не правя :С
Някакви бърнери ли да вкарам, ако някои има опит и с по хард продукти ще съм много благодарен за нчкои друг ЛС.

- Mollov
- Мародератор
-
Брутален релеф за 20 дни... тва без зоб малко..... нали... 
Иначе може да пробваш (ако имаш готовност) с 1-2-3 сериозни бърнъри и солидни количества аминокиселини... креатин-а щеше да е добре за задържане на мускула, ама ако се оводняваш ще замине идеята...

Иначе може да пробваш (ако имаш готовност) с 1-2-3 сериозни бърнъри и солидни количества аминокиселини... креатин-а щеше да е добре за задържане на мускула, ама ако се оводняваш ще замине идеята...
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Kre-alkalyn да не задържа вода и глуматин да не губи мускул. Ако пиеш много амино, няма да ти трябва глутамин допълнително
- Mollov
- Мародератор
-
Ти тоя глутамин го заеби... за изискванията, които има той, глутамин-а няма да помогне...
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
требва да погледна какъв е тоя кре- незнам какво си само за него се говори и пише.
За изискванията: Искам просто максималния резултат, който мога да изтискам за 20 дена
Иначе сега изглеждам ето така
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 1633_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 2300_n.jpg
За изискванията: Искам просто максималния резултат, който мога да изтискам за 20 дена
Иначе сега изглеждам ето така

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 1633_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 2300_n.jpg
- Mollov
- Мародератор
-
За 20 дни тая преса няма да се изчисти...
ако ще да се смачкаш от зоб...
Иначе Кре-алкалина е от новите креатинови формули (матрици), дето уж са по-ефективни, не задържаш вода както при монохидрата и т.н. и т.н.... ма не съм пробвал, та не мога да коментирам... само етил-естер малат-а съм пил преди, не забелязах няква разлика спрямо монохидрата...
Направо ако имаш вариант за 1-2 сериозни бърнъра ще е най-добре... към момента не съм запознат с актуалните препарати, та някой да подпре едно рамо с имена... яки термобърнъри и аминокиселини... тва е... мое да завъртиш и един цикъл с клен, ама тва тук няма да го коментирам..

Иначе Кре-алкалина е от новите креатинови формули (матрици), дето уж са по-ефективни, не задържаш вода както при монохидрата и т.н. и т.н.... ма не съм пробвал, та не мога да коментирам... само етил-естер малат-а съм пил преди, не забелязах няква разлика спрямо монохидрата...
Направо ако имаш вариант за 1-2 сериозни бърнъра ще е най-добре... към момента не съм запознат с актуалните препарати, та някой да подпре едно рамо с имена... яки термобърнъри и аминокиселини... тва е... мое да завъртиш и един цикъл с клен, ама тва тук няма да го коментирам..
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Syntrax Fyre май в момента е най-добрия бърнър. Може да го комбинираш с тоя прочут Кре-Алкалин, доста сериозно го хвалят продукта. Мисля че ще са ти добре тези две неща, но може и с едни аминки (сайтек мисля , че са най-изгодни).
Но за орелефяване е най-важна диетата
Въпреки, че аз само с л-карнитин и прилична НВД свалих 14 кг. за 2 месеца преди години.
Но за да имаш зверска преса на корема си трябва доста сериозни лишения.
Но за орелефяване е най-важна диетата

Въпреки, че аз само с л-карнитин и прилична НВД свалих 14 кг. за 2 месеца преди години.
Но за да имаш зверска преса на корема си трябва доста сериозни лишения.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
kriso85 написа:Syntrax Fyre май в момента е най-добрия бърнър. .
Ползвал съм го и ефекта му почти като на комбинацията ефедрин, кофеин, аспирин

ПП ползвам някви отстъпки там, ако решиш да взимаш нещо ми пиши на лс.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Mollov
- Мародератор
-
Брех.... чак като E/C/A-та... тва звучи сериозно... и като почна да му чета опаковката и направо забивам от тия сложни наименования на всякви химични чудесии...
Я драсни един ЛС с някви оферти за туй нещо...
Я драсни един ЛС с някви оферти за туй нещо...