ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2024г.
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2010г.
M3 E92 написа:Явор написа:M3 E92 написа:Плевен-Търново-Търговище-Варна как е
как да е..шофьора си знае пътя
Аз за кратери питам заради пороите от оня ден![]()
Отказах се от минаване през Бяла, щото там мамата си е..А миналото лято си беше перфе
Плевен - Търново е добре ако караш достатъчно бързо гумата няма време да тупне в дупката, моят съвет е не падайте под 140-150 хем ще стигнете бързо

Петрохан как е, има ли някакво развитие в положителна посока
Проходим ли е за четириколесни превозни средства с две задвижващи колела, или да си минавам по обиколния маршрут 

Преди две седмици минах през Петрохан, на доста места са запълнили дупките и е поносимо, май само на два участъка е слалом
Май месец като минах беше ад...

GeDotz написа:Преди две седмици минах през Петрохан, на доста места са запълнили дупките и е поносимо, май само на два участъка е слаломМай месец като минах беше ад...
Мерси колега

Хм..за 20 години разлика може и да ти се позавие малко свят сега
дупки може и да има запълнени, ама мантинели няма поне от 5 години 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
dimithur написа:Петрохан как е, има ли някакво развитие в положителна посокаПроходим ли е за четириколесни превозни средства с две задвижващи колела, или да си минавам по обиколния маршрут
По принцип минавам много често от там и последния път, като минах (преди две седмици) вече не се караше...Но за това време може да са позакърпили някоя дупка (ама не ми се вярва). Утре ще минавам от там и вечерта мога да ти дам актуална информация, ако не ти е късно де.
daddy_ написа:
По принцип минавам много често от там и последния път, като минах (преди две седмици) вече не се караше...Но за това време може да са позакърпили някоя дупка (ама не ми се вярва). Утре ще минавам от там и вечерта мога да ти дам актуална информация, ако не ти е късно де.
Не ми е , чак средата на месеца ще пътувам, просто се подготвям от по-рано

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
dimithur написа:daddy_ написа:
Не ми е , чак средата на месеца ще пътувам, просто се подготвям от по-рано
Големите дупки в Петрохан са запълнени. Участъкът на завоя "Деривол", където бяха най-дълбоки е изкърпен. Също и на двете дълги прави непосредствено преди с.Бучин проход. Няколко км. след разклона за Годеч има лош участък. На влизане в село Гинци движението се извършва в едното платно, поради пропадане на участък от пътя. От северната страна в момента се запълват дупките в посока от прохода надолу. Така, че докато дойде време да пътуваш може и да са изкърпени всички ЯМИ.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Тези от вас ,които живеете далеч от България из Европа : има ли към момента регулярни адски задръствания по аутобаните из Италия и дирекцията от Београд до Триест
Има ли много турци-гастербайтери на ГКПП Калотина в посока Сърбия ?
п.с. Гледах току-що в рубриката "без коментар" по Евро нюз нечовешки задръствания из Италия ,Словения,Франция и Хърватска по пей тол станциите ,както и по границите
Георги Пенчев

Има ли много турци-гастербайтери на ГКПП Калотина в посока Сърбия ?
п.с. Гледах току-що в рубриката "без коментар" по Евро нюз нечовешки задръствания из Италия ,Словения,Франция и Хърватска по пей тол станциите ,както и по границите

Георги Пенчев
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Някаква идея как е пътя София-Бургас-Обзор, заминавам в сряда и да знам дали да рискувам през Тракия или да си ловя Подбалканскта?
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Пътуващите София-Дупница да си предвидят 20 минути отгоре. Пътят е отклонен през Радомир, само на връщане си е нормално по "магистралата"
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
moksika написа:Някаква идея как е пътя София-Бургас-Обзор, заминавам в сряда и да знам дали да рискувам през Тракия или да си ловя Подбалканскта?
Карай си по магистралата, Подбалканската след Казанлък е добре, много добре даже, 120-140 прилично, но докато стигнеш до там - лошо ще ти стане.
ferdy написа:moksika написа:Някаква идея как е пътя София-Бургас-Обзор, заминавам в сряда и да знам дали да рискувам през Тракия или да си ловя Подбалканскта?
Карай си по магистралата, Подбалканската след Казанлък е добре, много добре даже, 120-140 прилично, но докато стигнеш до там - лошо ще ти стане.
Да и нема грам движение.

както каза колегата по-горе, големите дупки в петрохан са ги запълнили , но има толкожа много други по-малки, че навръщане минах по ''магистрала хемус'', не че там е най-добре, но петрохан вече е за преасфалтиране и до яката зима не ми се минава от там , а ченгетата и камерите по е79 са друга тема