ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2024г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2010г.

Мнение от jordanov » 04 Авг 2010, 16:03

M3 E92 написа:
Явор написа:
M3 E92 написа:Плевен-Търново-Търговище-Варна как е :roll:

как да е..шофьора си знае пътя :mrgreen:

Аз за кратери питам заради пороите от оня ден :dunno:
Отказах се от минаване през Бяла, щото там мамата си е.. :ok: А миналото лято си беше перфе :paranoid:

Плевен - Търново е добре ако караш достатъчно бързо гумата няма време да тупне в дупката, моят съвет е не падайте под 140-150 хем ще стигнете бързо :winky:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 04 Авг 2010, 18:22

Петрохан как е, има ли някакво развитие в положителна посока :paranoid: Проходим ли е за четириколесни превозни средства с две задвижващи колела, или да си минавам по обиколния маршрут :mrgreen:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GeDotz » 04 Авг 2010, 20:06

Преди две седмици минах през Петрохан, на доста места са запълнили дупките и е поносимо, май само на два участъка е слалом :D Май месец като минах беше ад...

Аватар

Мнение от dimithur » 04 Авг 2010, 20:20

GeDotz написа:Преди две седмици минах през Петрохан, на доста места са запълнили дупките и е поносимо, май само на два участъка е слалом :D Май месец като минах беше ад...

Мерси колега :yes: Ще се пробвам значи от там, тъкмо не съм минавал последните 20 години през него :mhihi:
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GeDotz » 04 Авг 2010, 21:08

Хм..за 20 години разлика може и да ти се позавие малко свят сега :mhihi: дупки може и да има запълнени, ама мантинели няма поне от 5 години :conf:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 04 Авг 2010, 21:18

dimithur написа:Петрохан как е, има ли някакво развитие в положителна посока :paranoid: Проходим ли е за четириколесни превозни средства с две задвижващи колела, или да си минавам по обиколния маршрут :mrgreen:

По принцип минавам много често от там и последния път, като минах (преди две седмици) вече не се караше...Но за това време може да са позакърпили някоя дупка (ама не ми се вярва). Утре ще минавам от там и вечерта мога да ти дам актуална информация, ако не ти е късно де.

Аватар

Мнение от dimithur » 05 Авг 2010, 7:57

daddy_ написа:
По принцип минавам много често от там и последния път, като минах (преди две седмици) вече не се караше...Но за това време може да са позакърпили някоя дупка (ама не ми се вярва). Утре ще минавам от там и вечерта мога да ти дам актуална информация, ако не ти е късно де.

Не ми е , чак средата на месеца ще пътувам, просто се подготвям от по-рано :D
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 06 Авг 2010, 14:11

dimithur написа:
daddy_ написа:

Не ми е , чак средата на месеца ще пътувам, просто се подготвям от по-рано :D

Големите дупки в Петрохан са запълнени. Участъкът на завоя "Деривол", където бяха най-дълбоки е изкърпен. Също и на двете дълги прави непосредствено преди с.Бучин проход. Няколко км. след разклона за Годеч има лош участък. На влизане в село Гинци движението се извършва в едното платно, поради пропадане на участък от пътя. От северната страна в момента се запълват дупките в посока от прохода надолу. Така, че докато дойде време да пътуваш може и да са изкърпени всички ЯМИ. :D

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Авг 2010, 8:35

Тези от вас ,които живеете далеч от България из Европа : има ли към момента регулярни адски задръствания по аутобаните из Италия и дирекцията от Београд до Триест :?:

Има ли много турци-гастербайтери на ГКПП Калотина в посока Сърбия ?

п.с. Гледах току-що в рубриката "без коментар" по Евро нюз нечовешки задръствания из Италия ,Словения,Франция и Хърватска по пей тол станциите ,както и по границите :paranoid:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 13 Авг 2010, 10:54

Някаква идея как е пътя София-Бургас-Обзор, заминавам в сряда и да знам дали да рискувам през Тракия или да си ловя Подбалканскта?
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 13 Авг 2010, 12:34

Пътуващите София-Дупница да си предвидят 20 минути отгоре. Пътят е отклонен през Радомир, само на връщане си е нормално по "магистралата"
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 13 Авг 2010, 22:10

moksika написа:Някаква идея как е пътя София-Бургас-Обзор, заминавам в сряда и да знам дали да рискувам през Тракия или да си ловя Подбалканскта?

Карай си по магистралата, Подбалканската след Казанлък е добре, много добре даже, 120-140 прилично, но докато стигнеш до там - лошо ще ти стане.

Аватар

Мнение от dimithur » 13 Авг 2010, 23:47

ferdy написа:
moksika написа:Някаква идея как е пътя София-Бургас-Обзор, заминавам в сряда и да знам дали да рискувам през Тракия или да си ловя Подбалканскта?

Карай си по магистралата, Подбалканската след Казанлък е добре, много добре даже, 120-140 прилично, но докато стигнеш до там - лошо ще ти стане.

Да и нема грам движение. :D Ма до Казанлък не знам как е :dunno:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 14 Авг 2010, 0:15

Не е добре, прецаках се да мина от там веднъж.

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 16 Авг 2010, 21:19

както каза колегата по-горе, големите дупки в петрохан са ги запълнили , но има толкожа много други по-малки, че навръщане минах по ''магистрала хемус'', не че там е най-добре, но петрохан вече е за преасфалтиране и до яката зима не ми се минава от там , а ченгетата и камерите по е79 са друга тема :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата