ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2025г.
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
- 

Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2010г.
M3 E92 написа:Явор написа:M3 E92 написа:Плевен-Търново-Търговище-Варна как е
как да е..шофьора си знае пътя
Аз за кратери питам заради пороите от оня ден
Отказах се от минаване през Бяла, щото там мамата си е..А миналото лято си беше перфе
Плевен - Търново е добре ако караш достатъчно бързо гумата няма време да тупне в дупката, моят съвет е не падайте под 140-150 хем ще стигнете бързо

Петрохан как е, има ли някакво развитие в положителна посока   Проходим ли е за четириколесни превозни средства с две задвижващи колела, или да си минавам по обиколния маршрут
 Проходим ли е за четириколесни превозни средства с две задвижващи колела, или да си минавам по обиколния маршрут  

Проходим ли е за четириколесни превозни средства с две задвижващи колела, или да си минавам по обиколния маршрут
Преди две седмици минах през Петрохан, на доста места са запълнили дупките и е поносимо, май само на два участъка е слалом   Май месец като минах беше ад...
 Май месец като минах беше ад...

Май месец като минах беше ад...
 Май месец като минах беше ад...Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2010г.
GeDotz написа:Преди две седмици минах през Петрохан, на доста места са запълнили дупките и е поносимо, май само на два участъка е слаломМай месец като минах беше ад...
Мерси колега
 Ще се пробвам значи от там, тъкмо не съм минавал последните 20 години през него
 Ще се пробвам значи от там, тъкмо не съм минавал последните 20 години през него  
Хм..за 20 години разлика може и да ти се позавие малко свят сега   дупки може и да има запълнени, ама мантинели няма поне от 5 години
  дупки може и да има запълнени, ама мантинели няма поне от 5 години  

- dan-dam
- ентусиаст
- 

- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
dimithur написа:Петрохан как е, има ли някакво развитие в положителна посокаПроходим ли е за четириколесни превозни средства с две задвижващи колела, или да си минавам по обиколния маршрут
По принцип минавам много често от там и последния път, като минах (преди две седмици) вече не се караше...Но за това време може да са позакърпили някоя дупка (ама не ми се вярва). Утре ще минавам от там и вечерта мога да ти дам актуална информация, ако не ти е късно де.
daddy_ написа:
По принцип минавам много често от там и последния път, като минах (преди две седмици) вече не се караше...Но за това време може да са позакърпили някоя дупка (ама не ми се вярва). Утре ще минавам от там и вечерта мога да ти дам актуална информация, ако не ти е късно де.
Не ми е , чак средата на месеца ще пътувам, просто се подготвям от по-рано

- dan-dam
- ентусиаст
- 

- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
dimithur написа:daddy_ написа:
Не ми е , чак средата на месеца ще пътувам, просто се подготвям от по-рано
Големите дупки в Петрохан са запълнени. Участъкът на завоя "Деривол", където бяха най-дълбоки е изкърпен. Също и на двете дълги прави непосредствено преди с.Бучин проход. Няколко км. след разклона за Годеч има лош участък. На влизане в село Гинци движението се извършва в едното платно, поради пропадане на участък от пътя. От северната страна в момента се запълват дупките в посока от прохода надолу. Така, че докато дойде време да пътуваш може и да са изкърпени всички ЯМИ.

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Тези от вас ,които живеете далеч от България из Европа : има ли към момента регулярни адски задръствания по аутобаните из Италия и дирекцията от Београд до Триест   

Има ли много турци-гастербайтери на ГКПП Калотина в посока Сърбия ?
п.с. Гледах току-що в рубриката "без коментар" по Евро нюз нечовешки задръствания из Италия ,Словения,Франция и Хърватска по пей тол станциите ,както и по границите 

Георги Пенчев

Има ли много турци-гастербайтери на ГКПП Калотина в посока Сърбия ?
п.с. Гледах току-що в рубриката "без коментар" по Евро нюз нечовешки задръствания из Италия ,Словения,Франция и Хърватска по пей тол станциите ,както и по границите

Георги Пенчев
- M.Velichkov
- ентусиаст
- 

- Кара: ретро ръжди
Някаква идея как е пътя София-Бургас-Обзор, заминавам в сряда и да знам дали да рискувам през Тракия или да си ловя Подбалканскта?
			Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
		- XaMaB
- ентусиаст
- 

- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Пътуващите София-Дупница да си предвидят 20 минути отгоре. Пътят е отклонен през Радомир, само на връщане си е нормално по "магистралата"
			Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
moksika написа:Някаква идея как е пътя София-Бургас-Обзор, заминавам в сряда и да знам дали да рискувам през Тракия или да си ловя Подбалканскта?
Карай си по магистралата, Подбалканската след Казанлък е добре, много добре даже, 120-140 прилично, но докато стигнеш до там - лошо ще ти стане.
ferdy написа:moksika написа:Някаква идея как е пътя София-Бургас-Обзор, заминавам в сряда и да знам дали да рискувам през Тракия или да си ловя Подбалканскта?
Карай си по магистралата, Подбалканската след Казанлък е добре, много добре даже, 120-140 прилично, но докато стигнеш до там - лошо ще ти стане.
Да и нема грам движение.
 Ма до Казанлък не знам как е
  Ма до Казанлък не знам как е  
както каза колегата по-горе, големите дупки в петрохан са ги запълнили , но има толкожа много други по-малки, че навръщане минах по ''магистрала хемус'', не че там е най-добре, но петрохан вече е за преасфалтиране и до яката зима не ми се минава от там , а ченгетата и камерите по е79 са друга тема