ТУРБО ХЕДЪР за Е36 с М50 мотор

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 09 Ное 2005, 21:41

jamie написа:много знаете да лаете - само че мога да ви ги дрънна колекторите в кратуните...
Недей бе пич, не така с колекторите че нашите са за шест цилиндъра. Демек тежат повече и нанасят по големи поражения :idea: А на Бавареца (тия дето не ги харесваш) са разплетени и може да ти се заклещи главата между тях :idea:
jamie написа:Вас всеки ентусиаст с мааалко акъл в главата може да ви прави смешни и да ви сложи в малкото си джобче

Какво ще кажеш ти да бъдеш този ЕНТУСИАСТ :?:
jamie написа:Помислете по това - как така става че изделията ви дават резултати под тези на атмосферки в клас до 2 литра

Ти верно си някакъв луд, бате :!: Предния път те помолих като човек--не пиши с недомлъвки. Изрази се точно и ясно :!: Приведи примери :!: Че да млъкна и аз, да няма какво да кажа. И ако е вярно ще призная :arrow: не съм като теб.
jamie написа: ...как така става че изделията ви дават резултати под...
Кои са тези мои изделия бе всезнаещия :?: Аз имам три изделия до сега, само второто от които е участвало на божурище :!: А третото с 0.4б е в дванадесетте...
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Ное 2005, 21:46

Ей Жеми , ужким искаш да се покажеш мнооо ,мъдър и разсъдлив , ама пак се оплете в кълчищата. Щом според тебе съм станал комерсиален , ша извада ли такъв колектор да го гледат хората и да викат: "Ей тоя е голямата работа , са ша отида при него да ми земе Х пари за тоа марсиански колектор" :!: Просто исках да кажа , и докажа, че външният вид на колекторите няма нищо общо с тяхната функционалност :idea: Ако исках това да е реклама на мое изделие , щях да дам 100 кинта на някой бушмен 5 дена да търка и полира па да видим тогава за кво иде реч.
Относно резултатите на "Торнадо" , още не е излизала наша кола която да е с тотал над 5 бона , така че в тази дисциплина мисля че сме ненадминати ;)
Все пак си мисля че има връзка между външният вид на нещо и неговата функционалност , но това се отнася за твойта така наречена кола.
Последна промяна bawareca на 09 Ное 2005, 21:49, променена общо 1 път
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 09 Ное 2005, 21:46

Само от едно ме е страх,
там да не стане едно премерване на ..... времена,
примерно една зелена,голяма и тежка красива колеца,да вземе да си присвой там от една М-ка,там едно управление,и да вземе да тръгне че тогава ще се наиграем от коментари!

БТВ - такъв спор водих със жена ми дали ми трябва 4-та моторна играчка,че ме е яд това да не се вижда по улиците,а Кире? ;)

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Ное 2005, 21:53

Cobra написа:БТВ - такъв спор водих със жена ми дали ми трябва 4-та моторна играчка,че ме е яд това да не се вижда по улиците,а Кире? ;)

Бе немаше да е лошо , ма ше измислим и нещо друго за догодина , само мерак да има ;)
Изображение

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 09 Ное 2005, 22:07

jamie написа:...........

Cobra написа:...........

Аз съм навит да забравим за караниците и да говорим за нещо смислено :!: Но при условие че Джейми ЛЕКО КОРИГИРА държането си :!: Да спре с хвалбите по свой адрес и оплюването на другите :?: И ако може да каже какво има против моята особа или къде съм го наранил. "Надървените" постове са предизвикани от Джейми и неговите недомлъвки по мой адрес от рода на: как съм си "настройвал" колата по време на гонката с Келеша(демек съм смотан и неща да си призная "загубата"), за надутите( :?: :!: :?: ) цени, за свещите(мухахахаха) и т.н.
пп. Джейми, виждам че знаеш доста и нямам нищо против да изработваш добри колектори и др. Но накарай някого отстрани да прочете твоите писания в ТУНИНГ.БГ и да ти каже после как изглеждаш отстрани :idea:
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 09 Ное 2005, 22:23

TOM написа:

Аз съм навит да забравим за караниците и да говорим за нещо смислено :!: Но при условие че Джейми ЛЕКО КОРИГИРА държането си :!: Да спре с хвалбите по свой адрес и оплюването на другите :?: И ако може да каже какво има против моята особа или къде съм го наранил. "Надървените" постове са предизвикани от Джейми и неговите недомлъвки по мой адрес от рода на: как съм си "настройвал" колата по време на гонката с Келеша(демек съм смотан и неща да си призная "загубата"), за надутите( :?: :!: :?: ) цени, за свещите(мухахахаха) и т.н.
пп. Джейми, виждам че знаеш доста и нямам нищо против да изработваш добри колектори и др. Но накарай някого отстрани да прочете твоите писания в ТУНИНГ.БГ и да ти каже после как изглеждаш отстрани :idea:

Виждам че ТУНИНГ.БГ ти е пътеводна светлина в живота, това говори достатъчно само по себе си :-)
Не разбра ли че не се хваля - а просто КАЗВАМ че
Относно резултатите на "Торнадо" , още не е излизала наша кола която да е с тотал над 5 бона , така че в тази дисциплина мисля че сме ненадминати
Все пак си мисля че има връзка между външният вид на нещо и неговата функционалност , но това се отнася за твойта така наречена кола.

е довело до няколко турбо - БМВ-та с резултати към 17 секунди - аз бих се СРАМУВАЛ ако има моя част в подобна кола и съм взел пари за това.
Дисциплина за тотала - не е зле, а къде е това което клиента получава за този тотал ?

ПП: Ти ТОМ в сегашния си миролюбив стил би ли коригирал постингите си в тази тема ? Мисля че е нужно СЕРИОЗНО да КОРИГИРАШ поведението си също.
ППП: Относно резултатите на Божурко - добре че е Али (с атмосферка) - Ладите, Астрите, Сивик че и Аскона дават по-добри времена от ТОРНАДО "модифицираните" коли. Резултата на ТОМ с 12-те е супер наистина - това е другата кола от марката която съм видял да върви след модифициране (3.5 турбо трансплант в малко купе). Вече споменах за въпросния рън на Божурище.

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 09 Ное 2005, 22:46

jamie написа:
TOM написа:

Виждам че ТУНИНГ.БГ ти е пътеводна светлина в живота, това говори достатъчно само по себе си :-)
Не разбра ли че не се хваля - а просто КАЗВАМ че
Относно резултатите на "Торнадо" , още не е излизала наша кола която да е с тотал над 5 бона , така че в тази дисциплина мисля че сме ненадминати

е довело до няколко турбо - БМВ-та с резултати към 17 секунди - аз бих се СРАМУВАЛ ако има моя част в подобна кола и съм взел пари за това.
Дисциплина за тотала - не е зле, а къде е това което клиента получава за този тотал ?

ПП: Ти ТОМ в сегашния си миролюбив стил би ли коригирал постингите си в тази тема ? Мисля че е нужно СЕРИОЗНО да КОРИГИРАШ поведението си също.
ППП: Относно резултатите на Божурко - добре че е Али (с атмосферка) - Ладите, Астрите, Сивик че и Аскона дават по-добри времена от ТОРНАДО "модифицираните" коли. Резултата на ТОМ с 12-те е супер наистина - това е другата кола от марката която съм видял да върви след модифициране (3.5 турбо трансплант в малко купе). Вече споменах за въпросния рън на Божурище.

Само да ти кажа че има една кола с към 14,3-4 с тегло 1560кг.,ама има хора дето не си правят колите да ги трошат там,а да си изпитват кефа като излезат в 3 а.м. на магистралата и почувстват тягата от 1,8 моторчето :lol:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Ное 2005, 22:50

jamie написа:е довело до няколко турбо - БМВ-та с резултати към 17 секунди - аз бих се СРАМУВАЛ ако има моя част в подобна кола и съм взел пари за това.

Ти къде видя кола правена з абОжура бе тунингистче мръсно :?: Те всичките са си с седалките , с музиката , даже пепелниците са им пълни. Просто това са коли правени за фън :winky:
А мисля че ти си този който трябва да се срамува не , ами в дън земя да се скрие със свойта свръхолекотена бигачка :mhihi:
Изображение
Извинявай ама ти ли беше тва или се бъркам :?: Щот ако си ти нема как да та познавам :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 09 Ное 2005, 22:56

bawareca написа:
jamie написа:е довело до няколко турбо - БМВ-та с резултати към 17 секунди - аз бих се СРАМУВАЛ ако има моя част в подобна кола и съм взел пари за това.

Ти къде видя кола правена з абОжура бе тунингистче мръсно :?: Те всичките са си с седалките , с музиката , даже пепелниците са им пълни. Просто това са коли правени за фън :winky:
А мисля че ти си този който трябва да се срамува не , ами в дън земя да се скрие със свойта свръхолекотена бигачка :mhihi:
Извинявай ама ти ли беше тва или се бъркам :?: Щот ако си ти нема как да та познавам :mhihi:

Тунингистче мръсно е подписчето на Сони, ако не греша :winky:
Знам знаам че ти турботата си ги слагал на хората по колите за украшения (и за нЕкой лев) - те колите щом имат седалки, музика и пепелник и почват да не вървят - правят времена на ЗАЗ 965...
ПП: Аз бях това, не се бъркаш. Естествено че не ме познаваш - ако смениш цайсите с по-едър диоптър току-виж си видял с кого говориш понякога :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 09 Ное 2005, 23:04

бе ТОМ и аз се опитах да му покажа какво мисля в една тема в тоя раздел ама и мен покръсти...
не мога да разбера как може този човек да е толкова пристрастен към конфликтите....

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Ное 2005, 23:06

Ми като си говорил с мене , за което честно казано нямам никакъв спомен , сори , може би си така невзрачен , що не ми каза за бавните коли и големите хонорари , ми ги пишеш тука , абе мишок, що :?:
Изображение

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 09 Ное 2005, 23:09

Само да погледнем какъв интерес има форума заради тия дразги,а? :mhihi: :mhihi:

Джейми бате може ли да конкретизираш коя кола е 17" на Божурище?Щото,да мойта даде такова време,но такъв е живота имаше 2 големи фактора-съединител и скъсан маншон-т.е. налягането ми беше

....хмммм да помисля към 2пси=0,1бара!!!!!!!!!

Така че нека да чуем коя кола?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 09 Ное 2005, 23:11

Cobra написа:Само да погледнем какъв интерес има форума заради тия дразги,а? :mhihi: :mhihi:

Джейми бате може ли да конкретизираш коя кола е 17" на Божурище?Щото,да мойта даде такова време,но такъв е живота имаше 2 големи фактора-съединител и скъсан маншон-т.е. налягането ми беше

....хмммм да помисля към 2пси=0,1бара!!!!!!!!!

Така че нека да чуем коя кола?

Ех, и ти ли се засягаш ?
Не, нямам предвид точно твоята кола в момент когато явно си бил с лош късмет. Имам предвид коя да е ТОРНАДО колица - и го написах ясно и точно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 09 Ное 2005, 23:13

bawareca написа:Ми като си говорил с мене , за което честно казано нямам никакъв спомен , сори , може би си така невзрачен , що не ми каза за бавните коли и големите хонорари , ми ги пишеш тука , абе мишок, що :?:

Щото беше в един гнилоч БМВ (чух че скоро след това си взел пари от Вторични за него).
А, забравих да те поздравя, изглеждаше като Адонис :twisted:
Не си хич невзрачен бате, отдалече те познах кой си - светеше като морски фар направо пък и един такъв левент..... :mhihi:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Ное 2005, 23:28

jamie написа:Щото беше в един гнилоч БМВ (чух че скоро след това си взел пари от Вторични за него).

Тва ли беше БМВ-то :?: Щот в надин струва повече отколкото твойта в движение/примерно/ :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning