ТУРБО ХЕДЪР за Е36 с М50 мотор
Модератор: bum_bum
Недей бе пич, не така с колекторите че нашите са за шест цилиндъра. Демек тежат повече и нанасят по големи пораженияjamie написа:много знаете да лаете - само че мога да ви ги дрънна колекторите в кратуните...

jamie написа:Вас всеки ентусиаст с мааалко акъл в главата може да ви прави смешни и да ви сложи в малкото си джобче
Какво ще кажеш ти да бъдеш този ЕНТУСИАСТ

jamie написа:Помислете по това - как така става че изделията ви дават резултати под тези на атмосферки в клас до 2 литра
Ти верно си някакъв луд, бате

Кои са тези мои изделия бе всезнаещияjamie написа: ...как така става че изделията ви дават резултати под...

е21 345 0-402м 12.18

Ей Жеми , ужким искаш да се покажеш мнооо ,мъдър и разсъдлив , ама пак се оплете в кълчищата. Щом според тебе съм станал комерсиален , ша извада ли такъв колектор да го гледат хората и да викат: "Ей тоя е голямата работа , са ша отида при него да ми земе Х пари за тоа марсиански колектор"
Просто исках да кажа , и докажа, че външният вид на колекторите няма нищо общо с тяхната функционалност
Ако исках това да е реклама на мое изделие , щях да дам 100 кинта на някой бушмен 5 дена да търка и полира па да видим тогава за кво иде реч.
Относно резултатите на "Торнадо" , още не е излизала наша кола която да е с тотал над 5 бона , така че в тази дисциплина мисля че сме ненадминати
Все пак си мисля че има връзка между външният вид на нещо и неговата функционалност , но това се отнася за твойта така наречена кола.

Относно резултатите на "Торнадо" , още не е излизала наша кола която да е с тотал над 5 бона , така че в тази дисциплина мисля че сме ненадминати

Все пак си мисля че има връзка между външният вид на нещо и неговата функционалност , но това се отнася за твойта така наречена кола.
Последна промяна bawareca на 09 Ное 2005, 21:49, променена общо 1 път

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Само от едно ме е страх,
там да не стане едно премерване на ..... времена,
примерно една зелена,голяма и тежка красива колеца,да вземе да си присвой там от една М-ка,там едно управление,и да вземе да тръгне че тогава ще се наиграем от коментари!
БТВ - такъв спор водих със жена ми дали ми трябва 4-та моторна играчка,че ме е яд това да не се вижда по улиците,а Кире?
там да не стане едно премерване на ..... времена,
примерно една зелена,голяма и тежка красива колеца,да вземе да си присвой там от една М-ка,там едно управление,и да вземе да тръгне че тогава ще се наиграем от коментари!
БТВ - такъв спор водих със жена ми дали ми трябва 4-та моторна играчка,че ме е яд това да не се вижда по улиците,а Кире?

jamie написа:...........
Cobra написа:...........
Аз съм навит да забравим за караниците и да говорим за нещо смислено

пп. Джейми, виждам че знаеш доста и нямам нищо против да изработваш добри колектори и др. Но накарай някого отстрани да прочете твоите писания в ТУНИНГ.БГ и да ти каже после как изглеждаш отстрани

е21 345 0-402м 12.18

TOM написа:jamie написа:...........Cobra написа:...........
Аз съм навит да забравим за караниците и да говорим за нещо смисленоНо при условие че Джейми ЛЕКО КОРИГИРА държането си
Да спре с хвалбите по свой адрес и оплюването на другите
И ако може да каже какво има против моята особа или къде съм го наранил. "Надървените" постове са предизвикани от Джейми и неговите недомлъвки по мой адрес от рода на: как съм си "настройвал" колата по време на гонката с Келеша(демек съм смотан и неща да си призная "загубата"), за надутите(
![]()
![]()
) цени, за свещите(мухахахаха) и т.н.
пп. Джейми, виждам че знаеш доста и нямам нищо против да изработваш добри колектори и др. Но накарай някого отстрани да прочете твоите писания в ТУНИНГ.БГ и да ти каже после как изглеждаш отстрани
Виждам че ТУНИНГ.БГ ти е пътеводна светлина в живота, това говори достатъчно само по себе си :-)
Не разбра ли че не се хваля - а просто КАЗВАМ че
е довело до няколко турбо - БМВ-та с резултати към 17 секунди - аз бих се СРАМУВАЛ ако има моя част в подобна кола и съм взел пари за това.
Дисциплина за тотала - не е зле, а къде е това което клиента получава за този тотал ?
ПП: Ти ТОМ в сегашния си миролюбив стил би ли коригирал постингите си в тази тема ? Мисля че е нужно СЕРИОЗНО да КОРИГИРАШ поведението си също.
ППП: Относно резултатите на Божурко - добре че е Али (с атмосферка) - Ладите, Астрите, Сивик че и Аскона дават по-добри времена от ТОРНАДО "модифицираните" коли. Резултата на ТОМ с 12-те е супер наистина - това е другата кола от марката която съм видял да върви след модифициране (3.5 турбо трансплант в малко купе). Вече споменах за въпросния рън на Божурище.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
jamie написа:TOM написа:jamie написа:...........Cobra написа:...........
Аз съм навит да забравим за караниците и да говорим за нещо смисленоНо при условие че Джейми ЛЕКО КОРИГИРА държането си
Да спре с хвалбите по свой адрес и оплюването на другите
И ако може да каже какво има против моята особа или къде съм го наранил. "Надървените" постове са предизвикани от Джейми и неговите недомлъвки по мой адрес от рода на: как съм си "настройвал" колата по време на гонката с Келеша(демек съм смотан и неща да си призная "загубата"), за надутите(
![]()
![]()
) цени, за свещите(мухахахаха) и т.н.
Виждам че ТУНИНГ.БГ ти е пътеводна светлина в живота, това говори достатъчно само по себе си :-)
Не разбра ли че не се хваля - а просто КАЗВАМ чеОтносно резултатите на "Торнадо" , още не е излизала наша кола която да е с тотал над 5 бона , така че в тази дисциплина мисля че сме ненадминати
е довело до няколко турбо - БМВ-та с резултати към 17 секунди - аз бих се СРАМУВАЛ ако има моя част в подобна кола и съм взел пари за това.
Дисциплина за тотала - не е зле, а къде е това което клиента получава за този тотал ?
ПП: Ти ТОМ в сегашния си миролюбив стил би ли коригирал постингите си в тази тема ? Мисля че е нужно СЕРИОЗНО да КОРИГИРАШ поведението си също.
ППП: Относно резултатите на Божурко - добре че е Али (с атмосферка) - Ладите, Астрите, Сивик че и Аскона дават по-добри времена от ТОРНАДО "модифицираните" коли. Резултата на ТОМ с 12-те е супер наистина - това е другата кола от марката която съм видял да върви след модифициране (3.5 турбо трансплант в малко купе). Вече споменах за въпросния рън на Божурище.
Само да ти кажа че има една кола с към 14,3-4 с тегло 1560кг.,ама има хора дето не си правят колите да ги трошат там,а да си изпитват кефа като излезат в 3 а.м. на магистралата и почувстват тягата от 1,8 моторчето

jamie написа:е довело до няколко турбо - БМВ-та с резултати към 17 секунди - аз бих се СРАМУВАЛ ако има моя част в подобна кола и съм взел пари за това.
Ти къде видя кола правена з абОжура бе тунингистче мръсно

А мисля че ти си този който трябва да се срамува не , ами в дън земя да се скрие със свойта свръхолекотена бигачка

Извинявай ама ти ли беше тва или се бъркам

bawareca написа:jamie написа:е довело до няколко турбо - БМВ-та с резултати към 17 секунди - аз бих се СРАМУВАЛ ако има моя част в подобна кола и съм взел пари за това.
Ти къде видя кола правена з абОжура бе тунингистче мръсноТе всичките са си с седалките , с музиката , даже пепелниците са им пълни. Просто това са коли правени за фън
![]()
А мисля че ти си този който трябва да се срамува не , ами в дън земя да се скрие със свойта свръхолекотена бигачка![]()
Извинявай ама ти ли беше тва или се бъркамЩот ако си ти нема как да та познавам
Тунингистче мръсно е подписчето на Сони, ако не греша

Знам знаам че ти турботата си ги слагал на хората по колите за украшения (и за нЕкой лев) - те колите щом имат седалки, музика и пепелник и почват да не вървят - правят времена на ЗАЗ 965...
ПП: Аз бях това, не се бъркаш. Естествено че не ме познаваш - ако смениш цайсите с по-едър диоптър току-виж си видял с кого говориш понякога

- F-14
- младши ентусиаст
-
бе ТОМ и аз се опитах да му покажа какво мисля в една тема в тоя раздел ама и мен покръсти...
не мога да разбера как може този човек да е толкова пристрастен към конфликтите....
не мога да разбера как може този човек да е толкова пристрастен към конфликтите....
- Cobra
- Turbo Pilot
-
Само да погледнем какъв интерес има форума заради тия дразги,а?
Джейми бате може ли да конкретизираш коя кола е 17" на Божурище?Щото,да мойта даде такова време,но такъв е живота имаше 2 големи фактора-съединител и скъсан маншон-т.е. налягането ми беше
....хмммм да помисля към 2пси=0,1бара!!!!!!!!!
Така че нека да чуем коя кола?

Джейми бате може ли да конкретизираш коя кола е 17" на Божурище?Щото,да мойта даде такова време,но такъв е живота имаше 2 големи фактора-съединител и скъсан маншон-т.е. налягането ми беше
Cobra написа:Само да погледнем какъв интерес има форума заради тия дразги,а?![]()
![]()
Ех, и ти ли се засягаш ?
Не, нямам предвид точно твоята кола в момент когато явно си бил с лош късмет. Имам предвид коя да е ТОРНАДО колица - и го написах ясно и точно.
bawareca написа:Ми като си говорил с мене , за което честно казано нямам никакъв спомен , сори , може би си така невзрачен , що не ми каза за бавните коли и големите хонорари , ми ги пишеш тука , абе мишок, що
Щото беше в един гнилоч БМВ (чух че скоро след това си взел пари от Вторични за него).
А, забравих да те поздравя, изглеждаше като Адонис

Не си хич невзрачен бате, отдалече те познах кой си - светеше като морски фар направо пък и един такъв левент.....