520/525 Вапрос
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
520/525 Вапрос
Ха сега кажете два еднакви двигатела на външен вид няма разлика единиа 2.5 другиа 2.0 ас съм с 25-ца и не намирам разлика номера двигателите нямат как да разбера дали е 2.5 или 2.0 еднакви дебитомери колектори абе като моя е ама даите по точно инфо ако някои знае нека каже или даа покаже..
искаш да кажеш 206S и 256S
на 25-цата гумата м/у дебитомера и дроселовата клапа е видимо с по-голям диаметър както и дроселовата клапа де...
не е възможно да са с еднакви дебитомери
изпускателните колектори също са с по-голям д и тръбите надолу до ламбда сондата на 20-ката са ф45 а на 25 са ф50
при е36 25 има маслен радиатор
това е за което се сещам в момента
а и като форсираш 2-те коли на място 2.5 мотора си пълни обортомера много по-бързо
на 25-цата гумата м/у дебитомера и дроселовата клапа е видимо с по-голям диаметър както и дроселовата клапа де...

изпускателните колектори също са с по-голям д и тръбите надолу до ламбда сондата на 20-ката са ф45 а на 25 са ф50
при е36 25 има маслен радиатор
това е за което се сещам в момента
а и като форсираш 2-те коли на място 2.5 мотора си пълни обортомера много по-бързо

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Joreto написа:Plague написа:тва е за е30...
при е34 с м20 не знам как е но при м50 и в двата случая е под задната седалка
не е точно така на моята М50-ка (М50Б20 - 91 година ) акумолатора си беше отпред

Малеее , ново 20-се ....
Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ето една снимка с акумулатор отпред
Все още не мога да повярвам
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=24223
Георги Пенчев

Все още не мога да повярвам

Георги Пенчев
Sve написа:Така е Жоре, малко е до "набора" дали ще е под седалката или в моторното отделение...
На моята 520и беше отпред - 1991 М50 без ванос...

Penchev написа:Ето една снимка с акумулатор отпред![]()
Все още не мога да повярвамhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=24223
уммммм да точно като моята

W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Тази 20-ка дето ми я показвате е с голем дебитомер не виждаш ли. Като на 25-цата е.. сега кажи кат си спец 20 или 25 е тва
Ас ше ти покажа една 20-ка и една 25-ца с еднакви колектори и еднакви дебитомери ама заводски.Ас питам за вторични белези не за колектори и акумолатори.ако ще акумолатора да е на покрива няма значение за двигатела..
ДЕБИЛЩИНА е това мнение
ха сега някои които ги разбира да отгувори че вапроса ми е уместен и ме валнува.Не пишете око не сте сигурни...Шот БМВ имат и изгъзици дето не сте ги виждали
пример 1
Давам ти зарядно и те карам да ми заредиш акумолатора каде ще търсиш кат го няма никаде
Тои е под арматурното табло и е с размери 27/17см. това де не значи че,двигатела е 45-ца я се осазнаите........
Ас ше ти покажа една 20-ка и една 25-ца с еднакви колектори и еднакви дебитомери ама заводски.Ас питам за вторични белези не за колектори и акумолатори.ако ще акумолатора да е на покрива няма значение за двигатела..
ДЕБИЛЩИНА е това мнение
ха сега някои които ги разбира да отгувори че вапроса ми е уместен и ме валнува.Не пишете око не сте сигурни...Шот БМВ имат и изгъзици дето не сте ги виждали
пример 1
Давам ти зарядно и те карам да ми заредиш акумолатора каде ще търсиш кат го няма никаде
Тои е под арматурното табло и е с размери 27/17см. това де не значи че,двигатела е 45-ца я се осазнаите........
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2