НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВО ВИДЯХ...
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВО ВИДЯХ...
Днес след като свурших тренировката си във големия фитнес на славия,излизам аз,а отвун ме чака бащата с прясно измитата тъмно-зелена боя на колата.Това ме впечатли само за части от секундата,защото веднага в очите ми се наби една кола.....
Това беше Е38....
Абсолютно черно...,с номер С3000МР
И джантите дори бяха гланцово черни,и лайсни,и всичко...
Впечатли ме първо с това че е БМВ
....
После видях страшно красивия,но сдържан тунинг.Бавно се приближавах към това чудовище с нископрофилни гуми с дебелина 275.Видях отзад на прага малък надпис,но още не бях достатъчно близо да го прочета.когато се доближих,видях надписа(просто полудях)това беше ХАМАНН,и отпред емблемата на БМВ заместена с птичката и надписа на хаманн.
Аз стоях и го гледах докато на усетих че то вече излизаше от паркинга.Щом излезе на булеварда последва ЗВЕРСКИ басов звук,и красиво изнасяне на задницата.това нещо беше над 350 коня.За известно врема останах на място,докато не ме отплесна клаксона на нащо БМВ което като погледнах ми се стори МИЗЕРНО...
Но след това като тръгнахме към Борово,гледам Е12 зелено,с лепенка на сайта по средата на стъклото.Познайте кой беше това?Бавареца...
След това не можах да престана да мисля за това Тунинг изпълнение.Но то не е по възможностите на хора като нас маняците,то е за тези които просто искат да карат престижна кола,а дори не знаят какво карат всъщност.Но мен ме устройва и 316.......
Това беше Е38....
Абсолютно черно...,с номер С3000МР
И джантите дори бяха гланцово черни,и лайсни,и всичко...
Впечатли ме първо с това че е БМВ

После видях страшно красивия,но сдържан тунинг.Бавно се приближавах към това чудовище с нископрофилни гуми с дебелина 275.Видях отзад на прага малък надпис,но още не бях достатъчно близо да го прочета.когато се доближих,видях надписа(просто полудях)това беше ХАМАНН,и отпред емблемата на БМВ заместена с птичката и надписа на хаманн.
Аз стоях и го гледах докато на усетих че то вече излизаше от паркинга.Щом излезе на булеварда последва ЗВЕРСКИ басов звук,и красиво изнасяне на задницата.това нещо беше над 350 коня.За известно врема останах на място,докато не ме отплесна клаксона на нащо БМВ което като погледнах ми се стори МИЗЕРНО...
Но след това като тръгнахме към Борово,гледам Е12 зелено,с лепенка на сайта по средата на стъклото.Познайте кой беше това?Бавареца...
След това не можах да престана да мисля за това Тунинг изпълнение.Но то не е по възможностите на хора като нас маняците,то е за тези които просто искат да карат престижна кола,а дори не знаят какво карат всъщност.Но мен ме устройва и 316.......

Абе и аз вчера като си тръгвах от залата се разминах с един черен изрод
с черни джанти
, черна решетка
отпред, обаче не обърнах внимание на емблемата като минах с колата се обърнах да видя надписа на задния капак, ама там нямаше нищо. Иначе бавареца как изглеждаше малииии обзема ме ужас
като си помисля. Иначе го видях около 18:40-19:00 в посока към гарата на Овча купел. Май сме видяли едно и също чудовище. 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
ей момчета и аз го засяках тва чудовище още миналата седмица в Дару кар направо щях да полудея!!!!
а тва дето го казвате, че тоя изобщо не знае кво кара мился че сте абсолютно прави много са малко истинските ентусиасти с многото пари и с наистина идиотските БМВ-та !!!
аз лично не знам да има такива
но това си беше невероятно въпрки всичко
а тва дето го казвате, че тоя изобщо не знае кво кара мился че сте абсолютно прави много са малко истинските ентусиасти с многото пари и с наистина идиотските БМВ-та !!!
аз лично не знам да има такива
но това си беше невероятно въпрки всичко

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
aбе да ти кажа,тяхното Е38 не върви много,повече е наблегнато на външния тунинг,а //МZ3-to(то пак там спира-ше) вече не е тяхно,продадоха го на некъв,сега тоя Витя кара новото
CLK(едно сиво с тъмни стъкла).Тея хора не си знаят парите,обяснете ми как може да смениш такава рядкост като //М З-3 за тва ЦЛК
,което след година няма да прави никакво впечатление,докато З-3-то винаги ще е гъзарско 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
13 мнения
• Страница 1 от 1