НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВО ВИДЯХ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВО ВИДЯХ...

Мнение от BMW///M-ma6inata » 23 Апр 2003, 20:19

Днес след като свурших тренировката си във големия фитнес на славия,излизам аз,а отвун ме чака бащата с прясно измитата тъмно-зелена боя на колата.Това ме впечатли само за части от секундата,защото веднага в очите ми се наби една кола.....
Това беше Е38....
Абсолютно черно...,с номер С3000МР
И джантите дори бяха гланцово черни,и лайсни,и всичко...
Впечатли ме първо с това че е БМВ :) ....
После видях страшно красивия,но сдържан тунинг.Бавно се приближавах към това чудовище с нископрофилни гуми с дебелина 275.Видях отзад на прага малък надпис,но още не бях достатъчно близо да го прочета.когато се доближих,видях надписа(просто полудях)това беше ХАМАНН,и отпред емблемата на БМВ заместена с птичката и надписа на хаманн.
Аз стоях и го гледах докато на усетих че то вече излизаше от паркинга.Щом излезе на булеварда последва ЗВЕРСКИ басов звук,и красиво изнасяне на задницата.това нещо беше над 350 коня.За известно врема останах на място,докато не ме отплесна клаксона на нащо БМВ което като погледнах ми се стори МИЗЕРНО...
Но след това като тръгнахме към Борово,гледам Е12 зелено,с лепенка на сайта по средата на стъклото.Познайте кой беше това?Бавареца...
След това не можах да престана да мисля за това Тунинг изпълнение.Но то не е по възможностите на хора като нас маняците,то е за тези които просто искат да карат престижна кола,а дори не знаят какво карат всъщност.Но мен ме устройва и 316....... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Godsmack » 24 Апр 2003, 13:18

Абе и аз вчера като си тръгвах от залата се разминах с един черен изрод :evil: с черни джанти :twisted: , черна решетка :evil: отпред, обаче не обърнах внимание на емблемата като минах с колата се обърнах да видя надписа на задния капак, ама там нямаше нищо. Иначе бавареца как изглеждаше малииии обзема ме ужас :shock: :shock: като си помисля. Иначе го видях около 18:40-19:00 в посока към гарата на Овча купел. Май сме видяли едно и също чудовище. :shock:

Петко ///M големия
Аватар

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Апр 2003, 13:28

май да човече,2 различни БМВ-та с черни джанти неможе да сме засекли :wink: спира дъха тва нещо

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Godsmack » 24 Апр 2003, 14:01

Тунинга беше доста елегантен и повърхностен, но от колата лъхаше агресия и мощ.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 24 Апр 2003, 14:04

ей момчета и аз го засяках тва чудовище още миналата седмица в Дару кар направо щях да полудея!!!!
а тва дето го казвате, че тоя изобщо не знае кво кара мился че сте абсолютно прави много са малко истинските ентусиасти с многото пари и с наистина идиотските БМВ-та !!!
аз лично не знам да има такива
но това си беше невероятно въпрки всичко :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Godsmack » 24 Апр 2003, 16:33

Ами мисля, че всеки който кара такова BMW е истински ентусиаст, иначе не би си купил такава машина. За съжаление това са хора, които нямат време или желание или просто няма кой да им отвори очите и да се присъединят към един такъв клуб, какъвто е този.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 24 Апр 2003, 18:05

Да бе :lol: А знаеш ли колко карат такива коли заради едната фукня :wink: :wink: :wink:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 24 Апр 2003, 18:43

Абе като сме го почнали на една такава тема, я кажете - по центъра гледам от време на време една Е38 ACS. Повечко инфо за нея - сива една с много зверски тунинг...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Апр 2003, 19:21

.. че е само с оптичен тунинг .. 8800.. , но собственика е фен и това не му е единствения ACS! Дори е регистриран тук, но не се е вясвал скоро...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 25 Апр 2003, 12:31

тоя с Е38 май Витя се казва и или брат му се казва така
ама тва мисля че е 2.8 обаче пак си е лудница
А тия май имат и още няколко БМВ-та едното от които е Z M3 също много идиотско :)

Петко ///M големия
Аватар

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Апр 2003, 13:56

aбе да ти кажа,тяхното Е38 не върви много,повече е наблегнато на външния тунинг,а //МZ3-to(то пак там спира-ше) вече не е тяхно,продадоха го на некъв,сега тоя Витя кара новото :puke: CLK(едно сиво с тъмни стъкла).Тея хора не си знаят парите,обяснете ми как може да смениш такава рядкост като //М З-3 за тва ЦЛК :evil: ,което след година няма да прави никакво впечатление,докато З-3-то винаги ще е гъзарско :lol:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 25 Апр 2003, 14:12

абе не е само гъзарията едно БМВ винаги ще си бъде по актуално от МБ-то :)
а ако не се лъжа тия май имат и едно Е46 пак ACS снимано е в Клипа на Колумбиеца и Мъглявия едно сиво абе де такива пари де такова нещо !!!

Петко ///M големия
Аватар

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Апр 2003, 14:20

да бе същото е в клипа,ама то не е истински Шницер

Назад към Основен Форум