Странно виене ?!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Странно виене ?!

Мнение от vvaskoo » 26 Юни 2010, 2:25

Абе колеги , неска си играх по колата и напрайх оная простотия на ауспуха да стой отворена постоянно . И така де сега се чувя някакво виене от мотора , все едно имам турбо :mhihi: Като отворя капака ми се струва че идва от въздушният филтър , ако има значение с К&Н съм и имам топлинен щит . Също така да поясня че докато не е загряла губи обороти ама само докато е студена , ама тоя номер от преди си го прави , още от както не виеше . Каква мислите че е диагнозата , вАНУСА ми е ясно че трябва да се прави ама виенето не мисля че идва от там :dunno:

ЗА М52ТУБ28 става дума :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Re: Странно виене ?!

Мнение от pistata9889 » 26 Юни 2010, 8:44

Абе колега,по тази кола има ли нещо здраво?Като чета,започнала да свири,претапециране на салона,пребоядисване,кажи и че ходовата част тропа и и ще пратим на Балканто. :cry:
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 26 Юни 2010, 13:31

pistata9889 написа:Абе колега,по тази кола има ли нещо здраво?Като чета,започнала да свири,претапециране на салона,пребоядисване,кажи и че ходовата част тропа и и ще пратим на Балканто. :cry:

Сичко си е здраво . Просто за разлика от някой хора искам колата ми да изглежда добре , за това е темата за пребоядисването и за претапицрането . Мисля че се сещаш че 10г кола не може да изглежда като нова :yes: И що спамиш не мога да разбера :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 30 Юни 2010, 11:29

Ако колата е тази от подписа ти, наистина изглежда добре :yes: А виенето щом се е появило, след като си отворил клапата, вероятно ще да е от нея... Макар че пък и аз съм с отворена клапа и нищо по-различно от басовия звук на мотора не чувам, но кой знае.. :conf:

Назад към E46