Странно виене ?!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Странно виене ?!
Абе колеги , неска си играх по колата и напрайх оная простотия на ауспуха да стой отворена постоянно . И така де сега се чувя някакво виене от мотора , все едно имам турбо
Като отворя капака ми се струва че идва от въздушният филтър , ако има значение с К&Н съм и имам топлинен щит . Също така да поясня че докато не е загряла губи обороти ама само докато е студена , ама тоя номер от преди си го прави , още от както не виеше . Каква мислите че е диагнозата , вАНУСА ми е ясно че трябва да се прави ама виенето не мисля че идва от там
ЗА М52ТУБ28 става дума

ЗА М52ТУБ28 става дума

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: Странно виене ?!
Абе колега,по тази кола има ли нещо здраво?Като чета,започнала да свири,претапециране на салона,пребоядисване,кажи и че ходовата част тропа и и ще пратим на Балканто. 

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
pistata9889 написа:Абе колега,по тази кола има ли нещо здраво?Като чета,започнала да свири,претапециране на салона,пребоядисване,кажи и че ходовата част тропа и и ще пратим на Балканто.
Сичко си е здраво . Просто за разлика от някой хора искам колата ми да изглежда добре , за това е темата за пребоядисването и за претапицрането . Мисля че се сещаш че 10г кола не може да изглежда като нова

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Ако колата е тази от подписа ти, наистина изглежда добре
А виенето щом се е появило, след като си отворил клапата, вероятно ще да е от нея... Макар че пък и аз съм с отворена клапа и нищо по-различно от басовия звук на мотора не чувам, но кой знае.. 

4 мнения
• Страница 1 от 1