как да си направя колата малко по ниска
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: как да си направя колата малко по ниска
здравеи колега и аз карам е46 320д 2000г и си къпих ново спортно окачване FK 60/40 от колега от форума на много добра цена и сам много доволен колата падна много доволно и си вози много добре
ето някоя снимка на колата без окачване

ето и снимки с окачването
тука е с 18ски 8.5ж с ет35 с гуми 215 40 18

тук е с 17ски 8ж ет35 с гуми 225 45 17

ето някоя снимка на колата без окачване

ето и снимки с окачването
тука е с 18ски 8.5ж с ет35 с гуми 215 40 18

тук е с 17ски 8ж ет35 с гуми 225 45 17

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
еее друга кола е, каквото и да си говорим спортното окачване много променя колата естествено положително , но не е и без минуси
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
За ежедневието мисля че е най-добре или мтех2 пружини или спортни,които не са агресивни(в смисъл да свалят много колата) нещо от рода 15-20мм и задължително да са на хубава марка че да не ни ругаеш после 

колега колата тие съанала страхотна ама аз не искам чак толко искам нещо средмо щее
ето малко снимки и на моита

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Станислав Стоянов
гр. Кюстендил
гр. Кюстендил
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Спортно окачване на комби......
освен че ми изглежда като натоварена катафалка със цяло мъртво семейство за да клекне така ами и някакси немога да възприема факта да си купя комби и да взема да го точа като спортна кола
То затва си е "комби" да върши работа и да има повече обем.Нищо лично към колегата ама не ми харесва.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Rundev написа:Спортно окачване на комби......освен че ми изглежда като натоварена катафалка със цяло мъртво семейство за да клекне така ами и някакси немога да възприема факта да си купя комби и да взема да го точа като спортна кола
То затва си е "комби" да върши работа и да има повече обем.Нищо лично към колегата ама не ми харесва.
Има нещо вярно в думите ти

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Rundev написа:Спортно окачване на комби......освен че ми изглежда като натоварена катафалка...
Ох къв е кеф като видиш погледа на такива като тебе да ги изпревари "катафалка"

- Rundev
- младши ентусиаст
-
Bavarcho написа:Rundev написа:Спортно окачване на комби......освен че ми изглежда като натоварена катафалка...
Ох къв е кеф като видиш погледа на такива като тебе да ги изпревари "катафалка"![]()
Колега усещам че ти си първия от комбитата който започва да се засяга а аз невизирам никой.Плюс ти от къде знаеш какъв съм "аз" ??!?
Ами ако моето "аз" е М пауър ? или 330 бензиновозка е другото ми "аз" кво прайм ??? ....... "Ох къв кеф е като видиш погледа на такива като тебе с катафалки като ги изпревари "нормален спортен автомобил" Така че има си спортни разновидности на е46,то седан,то купе....има си и семейни коли или коли за товарене (комби) Като искаш да караш спортен автомобил си купуваш седан или купе,а не да купуваш най-евтините разновидности на модела из първите обяви на мобилето и да си мислиш че си голям спортист с катафалката като я загрозиш да я сваляш и още куп неща.Пак казвам нищо лично и не се заяждам с никой

Към колегата пуснал темата !
Колега виж ква ти е хубава колицата защо ти е да я сваляш

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Е стига де купетата на е46 станаха като тези на е36 , ако неса с М-пакет и ниски , за грозни , но като имат тези екстри
са най-добрите от цялата серия. Честно да викажа е36 и е46 комби с М-Пакет и хубави джанти ме радва в пъти повече от купе (комерсялния модел)
са най-добрите от цялата серия. Честно да викажа е36 и е46 комби с М-Пакет и хубави джанти ме радва в пъти повече от купе (комерсялния модел)
Американски форум: питаш и ти отговарят.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз не съм фен на комбитата , но това окачване
Много бих искал и мойта да я смъкна толкова, но става доста непрактичен автомобила за нашите пътища.
ПП: изказването на колегата Рундев за м-тех 2 отива директно в бисерите
надявам се да не се сърди

Много бих искал и мойта да я смъкна толкова, но става доста непрактичен автомобила за нашите пътища.
ПП: изказването на колегата Рундев за м-тех 2 отива директно в бисерите

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
martin_g60 написа:Rundev написа:Спортно окачване на комби......освен че ми изглежда като натоварена катафалка със цяло мъртво семейство за да клекне така ами и някакси немога да възприема факта да си купя комби и да взема да го точа като спортна кола
Има нещо вярно в думите ти![]()
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Rundev
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:И аз не съм фен на комбитата , но това окачване![]()
![]()
![]()
ПП: изказването на колегата Рундев за м-тех 2 отива директно в бисеритенадявам се да не се сърди
ооо изобщо даже

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
stanby написа:ми да ви кажа и аз неискам даги режа искам даги сменя с някои по къси за да ми се свали малко колата щото съм на 17" джанти и ми седи доста висока. гледам че тия файслифт комбитата са по ниски при тях по друго лие окачването или ако сложа пружини от такава дали ще стане по ниска
Не е по-различно окачването, вероятно си виждал повече фейслифт комбита със спортно окачване. Разликата с обикновеното окачване не е голяма, но се забелязва и определено изглежда по-добре. Имай предвид, че спортното окачване е не само с различни пружини и амортисьори, но и с различни елементи по окачването. Сещам се за стабилизиращата щанга (и тампоните й). Разликата в сечението е с около 3мм . Не е въпрос само да снижиш клиренса. Необходимо е коригираш и щангите, защото скъсения ход на окачването няма да може да обира и редуцира в достатъчна степен напрежението, предавано чрез тях към купето. Така освен по-твърдо возене е възможно да получиш и известна нестабилност.
колега Rundev аз нещо не схващам какво против имаш към комбитата та се водят тия спорове аз просто поисках съвет как мога даго направя а не акъл коя кола за какво е, всеки си има мнение и си преценява каква кола да кара и какво дая прави. Аз мисля че тоя форум е да се обменя опит и да си помагаме един друг кои с каквото може а не да се хулиме взаимно нас и колите си
Станислав Стоянов
гр. Кюстендил
гр. Кюстендил
- Rundev
- младши ентусиаст
-
stanby написа:колега Rundev аз нещо не схващам какво против имаш към комбитата та се водят тия спорове аз просто поисках съвет как мога даго направя а не акъл коя кола за какво е, всеки си има мнение и си преценява каква кола да кара и какво дая прави. Аз мисля че тоя форум е да се обменя опит и да си помагаме един друг кои с каквото може а не да се хулиме взаимно нас и колите си
Нищо лошо колега към комбитата

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4