535d фърст драйв на Тракия

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст

535d фърст драйв на Тракия

Мнение от OPASNO LUD » 29 Окт 2005, 21:57

17,20ч-Камор ауто-ранен съм в сърцето-пред мене седи сребриста 535д с м-пакет-колата,която преди 3 месеца бе6е така старателно конфигуририна,че ни заболя главата от мислене и сърцето,заради парите потрошени по нея.Както винаги в Камор трябваше да чакаме да дойде некой да ни обясни кое за какво служи,ама не дочакахме-добре че съм фен на Мюнхен иначе при тва обслужване БМВ кукиш.Както и да е след 2-3 подписа разменени между нас и лизинга,малкото 4ерно правоъгълниче е ве4е у нас и Башшефа(баща ми) веднага го пъхна и натисна копчето START/STOP ENGINE в резултат, на което единственото,което усетих беше отлепянето на стрелката на оборотомера,този двигател не е дизел той е дизин-потеглянето назад е хиперламерско-излиза ти графика на екрана и трябва да си ултратъп да не се ориентираш.Уекинго газ и веднага жълта лампичка ебаси майката требе тая дзвер да се тества-аре към пловдив.Ама дееба куките-на околовръстното при Горубляне ни спряха да ни ''поогледат''На тръгване жълта лампичка-да знаят кого да спират-Църна маца-пак.Лукойл-60 лв за хуав дизел и газ за пловдив,колата се разработва и не сме дигали над 2500 оборота,ама 2500 обората стигааааат-200кмч-тая кола е направена за магистрала единствено трафика и куките може да те свалят под 180-при хубав асфалт 200-дееба петък вечер има много голям трафик привечер към пловдив само 163 средна скорост и зареди множеството доускорения 10.5 разход.На връщане съм аз няма трафик до пазарджик 180-все пак съм на фарове и е шибан асвалта,ама на с-образните завои там където по4ва новия асфалт-2-3 км преди изкачването за тунелите не издържах.Първо намалих до 60 за да дръпнат тия пред мене ако има такива и после газ.Влязох в завоя с некъде 170 излязох от поредицата с 210 като претоварването така ме наблъска с адреналин,че в резултат получих шамар зад врата от баща ми-постояно ускорявах.Ама кво да направя колата просто те кара да я настъпваш-не се 4ува нищо-само вятъра,а 275ците отзад ме предизвикват да задеъствам дсц-то-дееба тия 19ски-звука на гумите направо ми ебава майката,а с тия фарове и спирачки се чувстваш като господ-след 2-3хиляди километра ще се форсира и до 4-5 и жална им майка на гумите.Аре отивам да ми напраат нещо,та да ми падне повера :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Окт 2005, 22:17

Хехе, колега, честита придобивка ;) Хайде като се поуспокоиш малко направи снимки на колата, интериора, напиши един подробен постинг с плюсове, минуси ...кое ти допада, кое те дразни и т.н. Любопитни смееее :D

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 29 Окт 2005, 22:26

..не разбрах "ръгачка" или "патерица"?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 29 Окт 2005, 22:41

A bre lud v4era q vidqh pred kamora kato hodih stra6na eeeeeeeeee ;)
Sorry za kirilicata ma kredora ne mi izliza
ТДС - Турбо Див Селянин

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 29 Окт 2005, 22:50

:OT:

Bavarishe написа:A bre lud v4era q vidqh pred kamora kato hodih stra6na eeeeeeeeee ;)

http://www.data.bg/f.php?fid=149577 ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 29 Окт 2005, 23:08

SlipKnoT написа::OT:

Bavarishe написа:A bre lud v4era q vidqh pred kamora kato hodih stra6na eeeeeeeeee ;)

http://www.data.bg/f.php?fid=149577 ;)

:shock: a ne ne tfa ne moa sa opravam s nego iskam si kredora ae tiq mneniq da gi delnete da ne osirame na 4oveka temata ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Окт 2005, 23:51

Честито и от мен - направо си представям за какъв "планетариум" става въпрос :shock: :shock: :twisted: :twisted:

В един момент няма да е лошо да дойдеш на ЕКО-то в четвъртък с пълен резервоар :twisted: :twisted: :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 30 Окт 2005, 0:23

Супер, това е колата и за мен, а дано всички се сдобият с такава !

Честито и милион безаварийни километри :)

старши ентусиаст
Аватар

Re: 535d фърст драйв на Тракия

Мнение от MaXimal » 30 Окт 2005, 8:39

OPASNO LUD написа:17,20ч-Камор ауто-ранен съм в сърцето-пред мене седи сребриста 535д с м-пакет-колата,която преди 3 месеца бе6е така старателно конфигуририна,че ни заболя главата от мислене и сърцето,заради парите потрошени по нея.Както винаги в Камор трябваше да чакаме да дойде некой да ни обясни кое за какво служи,ама не дочакахме-добре че съм фен на Мюнхен иначе при тва обслужване БМВ кукиш.Както и да е след 2-3 подписа разменени между нас и лизинга,малкото 4ерно правоъгълниче е ве4е у нас и Башшефа(баща ми) веднага го пъхна и натисна копчето START/STOP ENGINE в резултат, на което единственото,което усетих беше отлепянето на стрелката на оборотомера,този двигател не е дизел той е дизин-потеглянето назад е хиперламерско-излиза ти графика на екрана и трябва да си ултратъп да не се ориентираш.Уекинго газ и веднага жълта лампичка ебаси майката требе тая дзвер да се тества-аре към пловдив.Ама дееба куките-на околовръстното при Горубляне ни спряха да ни ''поогледат''На тръгване жълта лампичка-да знаят кого да спират-Църна маца-пак.Лукойл-60 лв за хуав дизел и газ за пловдив,колата се разработва и не сме дигали над 2500 оборота,ама 2500 обората стигааааат-200кмч-тая кола е направена за магистрала единствено трафика и куките може да те свалят под 180-при хубав асфалт 200-дееба петък вечер има много голям трафик привечер към пловдив само 163 средна скорост и зареди множеството доускорения 10.5 разход.На връщане съм аз няма трафик до пазарджик 180-все пак съм на фарове и е шибан асвалта,ама на с-образните завои там където по4ва новия асфалт-2-3 км преди изкачването за тунелите не издържах.Първо намалих до 60 за да дръпнат тия пред мене ако има такива и после газ.Влязох в завоя с некъде 170 излязох от поредицата с 210 като претоварването така ме наблъска с адреналин,че в резултат получих шамар зад врата от баща ми-постояно ускорявах.Ама кво да направя колата просто те кара да я настъпваш-не се 4ува нищо-само вятъра,а 275ците отзад ме предизвикват да задеъствам дсц-то-дееба тия 19ски-звука на гумите направо ми ебава майката,а с тия фарове и спирачки се чувстваш като господ-след 2-3хиляди километра ще се форсира и до 4-5 и жална им майка на гумите.Аре отивам да ми напраат нещо,та да ми падне повера :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Честито,пожелавам ти хиляди километри безаварийно каране ;)

Искам да попитам ... имаш ли идея от кога 5та серия е със старт бутон?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 30 Окт 2005, 10:14

Слагат старт бутон от тази година , вече всички модели ще ги правят така. И добре са го решили защото иначе с тия метални ключове малко изоставаха сред конкурентите. И честита предобивка Опасно луд аз преди 2-3 седмици карах такава - мнооо варви , и това за разработката дон'т се претеснявай това не е жигули да му правиш разработка , само смени тия джанти ,че не те виждам по нашти красиви пътища, ама ти си знаеш! :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 30 Окт 2005, 12:57

В книжката на Порше Кайен Турбо пише, че е добре да се кара спокойно първите 2500км и да се избягват високи скорости... Аз бих послушал този съвет за която и да е кола.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 30 Окт 2005, 16:23

Честито и много изминати безаварийни километри.И ако може снимки. :winky:
Niki Lauda

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 30 Окт 2005, 23:32

970 км изминати за 3 дена-среден разход по борд компютър 7.9 при средна скорост 100.3 км/ч.Утре мога да постна и снимки,ако не ме домързи да си играя с шибания блутуут,иначе относно гумите Слави досега се карат тия,но в понеделник така и така ще се ходи до Диана за да се зимат гуми за камиона-щото и той много бега,та мога и да се върна от там с комплект зимни колела-ако некой има връзка там да свирка.Иначе старт-бутона е от септември и съм първата петица в българия с такъв ;)

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 31 Окт 2005, 10:11

SlipKnoT написа:..не разбрах "ръгачка" или "патерица"?

тия ръгачки немат :idea: ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 31 Окт 2005, 12:10

naskoksan написа:
SlipKnoT написа:..не разбрах "ръгачка" или "патерица"?

тия ръгачки немат :idea: ;)

Туй кофти.. :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории