535d фърст драйв на Тракия
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
535d фърст драйв на Тракия
17,20ч-Камор ауто-ранен съм в сърцето-пред мене седи сребриста 535д с м-пакет-колата,която преди 3 месеца бе6е така старателно конфигуририна,че ни заболя главата от мислене и сърцето,заради парите потрошени по нея.Както винаги в Камор трябваше да чакаме да дойде некой да ни обясни кое за какво служи,ама не дочакахме-добре че съм фен на Мюнхен иначе при тва обслужване БМВ кукиш.Както и да е след 2-3 подписа разменени между нас и лизинга,малкото 4ерно правоъгълниче е ве4е у нас и Башшефа(баща ми) веднага го пъхна и натисна копчето START/STOP ENGINE в резултат, на което единственото,което усетих беше отлепянето на стрелката на оборотомера,този двигател не е дизел той е дизин-потеглянето назад е хиперламерско-излиза ти графика на екрана и трябва да си ултратъп да не се ориентираш.Уекинго газ и веднага жълта лампичка ебаси майката требе тая дзвер да се тества-аре към пловдив.Ама дееба куките-на околовръстното при Горубляне ни спряха да ни ''поогледат''На тръгване жълта лампичка-да знаят кого да спират-Църна маца-пак.Лукойл-60 лв за хуав дизел и газ за пловдив,колата се разработва и не сме дигали над 2500 оборота,ама 2500 обората стигааааат-200кмч-тая кола е направена за магистрала единствено трафика и куките може да те свалят под 180-при хубав асфалт 200-дееба петък вечер има много голям трафик привечер към пловдив само 163 средна скорост и зареди множеството доускорения 10.5 разход.На връщане съм аз няма трафик до пазарджик 180-все пак съм на фарове и е шибан асвалта,ама на с-образните завои там където по4ва новия асфалт-2-3 км преди изкачването за тунелите не издържах.Първо намалих до 60 за да дръпнат тия пред мене ако има такива и после газ.Влязох в завоя с некъде 170 излязох от поредицата с 210 като претоварването така ме наблъска с адреналин,че в резултат получих шамар зад врата от баща ми-постояно ускорявах.Ама кво да направя колата просто те кара да я настъпваш-не се 4ува нищо-само вятъра,а 275ците отзад ме предизвикват да задеъствам дсц-то-дееба тия 19ски-звука на гумите направо ми ебава майката,а с тия фарове и спирачки се чувстваш като господ-след 2-3хиляди километра ще се форсира и до 4-5 и жална им майка на гумите.Аре отивам да ми напраат нещо,та да ми падне повера

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
A bre lud v4era q vidqh pred kamora kato hodih stra6na eeeeeeeeee
Sorry za kirilicata ma kredora ne mi izliza

ТДС - Турбо Див Селянин
- SlipKnoT
- devildriver
-

Bavarishe написа:A bre lud v4era q vidqh pred kamora kato hodih stra6na eeeeeeeeee![]()
http://www.data.bg/f.php?fid=149577

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
SlipKnoT написа::OT:Bavarishe написа:A bre lud v4era q vidqh pred kamora kato hodih stra6na eeeeeeeeee![]()
http://www.data.bg/f.php?fid=149577

ТДС - Турбо Див Селянин
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Честито и от мен - направо си представям за какъв "планетариум" става въпрос
В един момент няма да е лошо да дойдеш на ЕКО-то в четвъртък с пълен резервоар
Георги Пенчев

В един момент няма да е лошо да дойдеш на ЕКО-то в четвъртък с пълен резервоар

Георги Пенчев
Re: 535d фърст драйв на Тракия
OPASNO LUD написа:17,20ч-Камор ауто-ранен съм в сърцето-пред мене седи сребриста 535д с м-пакет-колата,която преди 3 месеца бе6е така старателно конфигуририна,че ни заболя главата от мислене и сърцето,заради парите потрошени по нея.Както винаги в Камор трябваше да чакаме да дойде некой да ни обясни кое за какво служи,ама не дочакахме-добре че съм фен на Мюнхен иначе при тва обслужване БМВ кукиш.Както и да е след 2-3 подписа разменени между нас и лизинга,малкото 4ерно правоъгълниче е ве4е у нас и Башшефа(баща ми) веднага го пъхна и натисна копчето START/STOP ENGINE в резултат, на което единственото,което усетих беше отлепянето на стрелката на оборотомера,този двигател не е дизел той е дизин-потеглянето назад е хиперламерско-излиза ти графика на екрана и трябва да си ултратъп да не се ориентираш.Уекинго газ и веднага жълта лампичка ебаси майката требе тая дзвер да се тества-аре към пловдив.Ама дееба куките-на околовръстното при Горубляне ни спряха да ни ''поогледат''На тръгване жълта лампичка-да знаят кого да спират-Църна маца-пак.Лукойл-60 лв за хуав дизел и газ за пловдив,колата се разработва и не сме дигали над 2500 оборота,ама 2500 обората стигааааат-200кмч-тая кола е направена за магистрала единствено трафика и куките може да те свалят под 180-при хубав асфалт 200-дееба петък вечер има много голям трафик привечер към пловдив само 163 средна скорост и зареди множеството доускорения 10.5 разход.На връщане съм аз няма трафик до пазарджик 180-все пак съм на фарове и е шибан асвалта,ама на с-образните завои там където по4ва новия асфалт-2-3 км преди изкачването за тунелите не издържах.Първо намалих до 60 за да дръпнат тия пред мене ако има такива и после газ.Влязох в завоя с некъде 170 излязох от поредицата с 210 като претоварването така ме наблъска с адреналин,че в резултат получих шамар зад врата от баща ми-постояно ускорявах.Ама кво да направя колата просто те кара да я настъпваш-не се 4ува нищо-само вятъра,а 275ците отзад ме предизвикват да задеъствам дсц-то-дееба тия 19ски-звука на гумите направо ми ебава майката,а с тия фарове и спирачки се чувстваш като господ-след 2-3хиляди километра ще се форсира и до 4-5 и жална им майка на гумите.Аре отивам да ми напраат нещо,та да ми падне повера![]()
![]()
Честито,пожелавам ти хиляди километри безаварийно каране

Искам да попитам ... имаш ли идея от кога 5та серия е със старт бутон?
Слагат старт бутон от тази година , вече всички модели ще ги правят така. И добре са го решили защото иначе с тия метални ключове малко изоставаха сред конкурентите. И честита предобивка Опасно луд аз преди 2-3 седмици карах такава - мнооо варви , и това за разработката дон'т се претеснявай това не е жигули да му правиш разработка , само смени тия джанти ,че не те виждам по нашти красиви пътища, ама ти си знаеш! 

В книжката на Порше Кайен Турбо пише, че е добре да се кара спокойно първите 2500км и да се избягват високи скорости... Аз бих послушал този съвет за която и да е кола.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
970 км изминати за 3 дена-среден разход по борд компютър 7.9 при средна скорост 100.3 км/ч.Утре мога да постна и снимки,ако не ме домързи да си играя с шибания блутуут,иначе относно гумите Слави досега се карат тия,но в понеделник така и така ще се ходи до Диана за да се зимат гуми за камиона-щото и той много бега,та мога и да се върна от там с комплект зимни колела-ако некой има връзка там да свирка.Иначе старт-бутона е от септември и съм първата петица в българия с такъв 

- SlipKnoT
- devildriver
-
naskoksan написа:SlipKnoT написа:..не разбрах "ръгачка" или "патерица"?
тия ръгачки немат![]()
Туй кофти..

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3