Помощ!
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помощ!
Колеги, едно момче от групата ми в университета се нуждае от помощ. Казва се Христо Боев. Болно е от рак на трахеята. Първия семестър претърпя операция в България, която за жалост не беше успешна. Вмомента състоянието му е много лошо. Преди седмица е заминал за Германия, където трябва да започне лечение. Изведнъж състоянието му се е влошило и вмомента трябва да се започне с лечението незабавно. Необходими са 47 000 Евро, които трябва да се съберат в максимално кратък срок, той едва ли ще издържи до четвъртък. Бащата на Христо се опитва да издейства да се започне с терапията в понеделник. За съжаление всичко се случва страшно бързо, утре ще бъде пусната обява във вестник Труд. Всяка сума ще е от помощ за Христо. Ако смятате, че може да помогнете с нещо или познавате такъв човек, ще ви бъдем много благодарни.
Това е документа от клиниката:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid=0.1.0.6&thid=129047e00a116e8d&mt=application%2Fpdf&url=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fui%3D2%26ik%3Dd5b434f9b8%26view%3Datt%26th%3D129047e00a116e8d%26attid%3D0.1.0.6%26disp%3Dattd%26zw&sig=AHIEtbTbloR4H_K3d8CF0n-yKst8tLq6kQ&pli=1
Открита е сметка на името на майка му.
Банка: ОББ
Валентина Василева Боева
BG77UBBS80021015765218
Ако някой се нуждае от повече информация да звъни на следните телефони:
0885602018 - Велина Караиванова
0883358917 - Кремена Мускурова
В тях са експертизите.
Благодаря ви много!
ПС: Ако може някой да ми помогне да кача експертизите ще съм му много благодарен.
Това е документа от клиниката:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid=0.1.0.6&thid=129047e00a116e8d&mt=application%2Fpdf&url=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fui%3D2%26ik%3Dd5b434f9b8%26view%3Datt%26th%3D129047e00a116e8d%26attid%3D0.1.0.6%26disp%3Dattd%26zw&sig=AHIEtbTbloR4H_K3d8CF0n-yKst8tLq6kQ&pli=1
Открита е сметка на името на майка му.
Банка: ОББ
Валентина Василева Боева
BG77UBBS80021015765218
Ако някой се нуждае от повече информация да звъни на следните телефони:
0885602018 - Велина Караиванова
0883358917 - Кремена Мускурова
В тях са експертизите.
Благодаря ви много!
ПС: Ако може някой да ми помогне да кача експертизите ще съм му много благодарен.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: Помощ!
КОЛЕГА,
1-во: твоя състудент е пълнолетен интересно защо БАНКОВАТА сметка нее на негово име, а на МАЙКА му.
2-ро: Скенирай и ми дай ДИАГНОЗИТЕ от БЪЛГАРИЯ заедно с изследваниата.В коя болница е лекуван в БГ и в коя клиника в ГЕРМАНИЯ се намира.Аз от моя страна с една ДИРЕКТОРКА на ЗДРАВНА КАСА и една която е в КОНТРОЛНАТА КОМИСИЯ към ЛЕКАРСКИЯ САЮЗ ,ей така на добра воля ще проверим нещо по тази документация.
Гледай да свършиш по-бързо и ми изпратиш горе-посочените неща.
P/S Ако беще пуснал обявата по КАНАЛ-1 и БТВ ще я гледат 6.000.000 БЪЛГАРИ,а тук само тези които са се регистрирали.;p
1-во: твоя състудент е пълнолетен интересно защо БАНКОВАТА сметка нее на негово име, а на МАЙКА му.
2-ро: Скенирай и ми дай ДИАГНОЗИТЕ от БЪЛГАРИЯ заедно с изследваниата.В коя болница е лекуван в БГ и в коя клиника в ГЕРМАНИЯ се намира.Аз от моя страна с една ДИРЕКТОРКА на ЗДРАВНА КАСА и една която е в КОНТРОЛНАТА КОМИСИЯ към ЛЕКАРСКИЯ САЮЗ ,ей така на добра воля ще проверим нещо по тази документация.
P/S Ако беще пуснал обявата по КАНАЛ-1 и БТВ ще я гледат 6.000.000 БЪЛГАРИ,а тук само тези които са се регистрирали.;p
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
За 4 дена несе прави медицина и чудеса ,в системата съм цели 23-години.Темата е измама,мое мнение.
Не съм казал, че ще се оправи за четири дни, така че ако си решил да си правиш вятър на устата престани. Можеш да провериш за какво наистина става въпрос. Диагнозата е издадена от болница "Царица Йоана". Преди да се изсереш на някоя тема провери дали имаш тоалетна хартия...
Извинявам се на всички останали за казаното.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
KEVIN-30 написа:КОЛЕГА,
Много правилно го е написал колегата.Даже имам идея да има някъкви правила за пускане на такива теми,с тези измами в БГ.Да се качва и допълнителна информация за доказване на достоверността.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
bezrukov написа:Не съм казал, че ще се оправи за четири дни, така че ако си решил да си правиш вятър на устата престани. Можеш да провериш за какво наистина става въпрос. Диагнозата е издадена от болница "Царица Йоана". Преди да се изсереш на някоя тема провери дали имаш тоалетна хартия...
АЗ като сера немирише,но ето е-майла и чакам за диагнозата: karuzo39@abv.bg
смятам с мойте връзки и познати доста неща могат да се проверят за достоверноста която си описал.Няма дае лошо и легализиран договор за прием в ГЕРМАНСКА клиника дае прикрепен.
Никога несъм срещал събота и неделя след новините темата `ЗОВ ЗА ПОМОЩ` с посочени банкови сметки, тък като си ми писал на приват че и там стесе обърнали за съдействие и все още нее излъчено.Следя новините.
http://www.facebook.com/group.php?gid=119190164789094
Това е страницата която направихме във Фейсбук и в която мисля е отговорено да доста въпроси
Това е страницата която направихме във Фейсбук и в която мисля е отговорено да доста въпроси
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
Отново дасе изсера както се изказа подателя на темата по мой адрес:
Получих на е-мейл си 4 документа.
Проведен беше от моя страна разговор със секретар на РЦЗ в една област и друг който е член на комисята по ЕТИКА в БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРСКИЯ САЮЗ.
=======
1) от датата на изписване и издаване на епикризата са изминали повече от 5 месеца и 26 дена.След изписването на лицето до 30 дни се правят контролни изследвания които несе виждаха никъде описани.Също така пациента има 3 контролни прегледа след изписването които също небяха описани в какво състояние е пациента при всяко посещение на контроления преглед. (липсват 3-броя)
2) На епикризата N-2 липсва подписа на ДИРЕКТОРА на клиниката,незнайно защо.????
======
3)В МЗ има специален фонд,ако пациента е вписан в този фонд му се отпуска сумата,като се преценява колко процедури-химиотерапия да се направят (в случая).
4)По 3-тиа документ:Вие сами сте се свързали с клиниката в ГЕРМАНИЯ,а не че от БЪЛГАРИЯ ви изпращат и набирате сумата самостоятелно.От тяхна страна е написана сумата 47.000 ЕВРО ,като тази сума при самото лечение може и да бъде увеличена, при евентуално ново-възникнали процедури.Тъй като споменах по-горе че от изписването са изминали повече от 5-месеца и 26-дена,налагат се нови изследваниа които явно липсват-неса напрвени и неми бяха показани такива издадени от НАЦИОНАЛНИЯ ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР.(ЯВНО 4е след 6-дена стават то4но 6-месеца от изписването и се налагат нови изследвания които са доста скъп в ГЕРМАНИЯ и искате да спестите тези иследвания.Но на ЗАПАД клиниките практикуват като те си правят сами изследванията и ще погледнат под друг ъгъл на БГ изследвания.
5) Всеки пълнолетен гражданин на Р.БЪЛГАРИЯ борави с индивидуална поименна БАНКОВА СМЕТКА ,включително и за лечение.Само когато пациента е малолетен или непълнлетен с тази сметка боравят неговите РОДИТЕЛИ-ПОПЕЧИТЕЛИ-НАСТОЙНИЦИ
===========================
Спирам да пиша по темата,извода е на лице:Непълности в документацията.
Подателю УМЕН,ако виждаш в написаното по-горе че бащати е по-умен от мен ,вземи неговия съвет.
Получих на е-мейл си 4 документа.
Проведен беше от моя страна разговор със секретар на РЦЗ в една област и друг който е член на комисята по ЕТИКА в БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРСКИЯ САЮЗ.
=======
1) от датата на изписване и издаване на епикризата са изминали повече от 5 месеца и 26 дена.След изписването на лицето до 30 дни се правят контролни изследвания които несе виждаха никъде описани.Също така пациента има 3 контролни прегледа след изписването които също небяха описани в какво състояние е пациента при всяко посещение на контроления преглед. (липсват 3-броя)
2) На епикризата N-2 липсва подписа на ДИРЕКТОРА на клиниката,незнайно защо.????
======
3)В МЗ има специален фонд,ако пациента е вписан в този фонд му се отпуска сумата,като се преценява колко процедури-химиотерапия да се направят (в случая).
4)По 3-тиа документ:Вие сами сте се свързали с клиниката в ГЕРМАНИЯ,а не че от БЪЛГАРИЯ ви изпращат и набирате сумата самостоятелно.От тяхна страна е написана сумата 47.000 ЕВРО ,като тази сума при самото лечение може и да бъде увеличена, при евентуално ново-възникнали процедури.Тъй като споменах по-горе че от изписването са изминали повече от 5-месеца и 26-дена,налагат се нови изследваниа които явно липсват-неса напрвени и неми бяха показани такива издадени от НАЦИОНАЛНИЯ ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР.(ЯВНО 4е след 6-дена стават то4но 6-месеца от изписването и се налагат нови изследвания които са доста скъп в ГЕРМАНИЯ и искате да спестите тези иследвания.Но на ЗАПАД клиниките практикуват като те си правят сами изследванията и ще погледнат под друг ъгъл на БГ изследвания.
5) Всеки пълнолетен гражданин на Р.БЪЛГАРИЯ борави с индивидуална поименна БАНКОВА СМЕТКА ,включително и за лечение.Само когато пациента е малолетен или непълнлетен с тази сметка боравят неговите РОДИТЕЛИ-ПОПЕЧИТЕЛИ-НАСТОЙНИЦИ
===========================
Спирам да пиша по темата,извода е на лице:Непълности в документацията.
Подателю УМЕН,ако виждаш в написаното по-горе че бащати е по-умен от мен ,вземи неговия съвет.
И какво става когато трябва да се открие сметка на лице което няма такава и не е в състояние сам да я открие? Нищо нали. Защото всички "уважаеми" лекари като Вас се мислят за много гениални и заради това сега туморното му образувание е 8 см. Можете ли да ми кажете нещо по този въпрос. Можете ли д-р Неизвестни да споделите колко пациенти са изпуснали българските лекари и се налага все някъде другаде да им бършат ла*ната. Можете ли да ми споделите какво е направено за Христо за да е в това състояние сега? Можете ли да ми кажете колко пъти са опускани от държавата пари за адекватно лечение на онкоболни? Бил съм невзрачен студент? Да така е... Всеки един студент е невзрачен, но това не е лошото. Лошото е когато един лекар е невзрачен. Не претендирам, че имам пълната докоментация. Имам това което са ми дали.
Нека хората сами си преценят дали да дарят средства или не. Вече ще бъде отворен официално и сайт, в който ще може да се следи актуална информация. Тази вечер ще бъде готов най-вероятно, ще остане само закупуването на домейн.
Нека хората сами си преценят дали да дарят средства или не. Вече ще бъде отворен официално и сайт, в който ще може да се следи актуална информация. Тази вечер ще бъде готов най-вероятно, ще остане само закупуването на домейн.
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/ca661166f089c71ea19881cb2d21e07d/za_ico/
Имаме вече няколко събития в помощ. Моля всички, които имат възможност да дойдат. Изложбата е с подкрепата на Съюза на Архитектите в България.
Имаме вече няколко събития в помощ. Моля всички, които имат възможност да дойдат. Изложбата е с подкрепата на Съюза на Архитектите в България.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
Когато едно лице нее в състояние само да се предвижва от точка-А до точка-Б и се налага да бъде посписан от него ОФИЦИАЛЕН документ,това се извършва на място в пресъствието на адвокат и НОТАРИУС което прави документа ВАЛИДЕН.
Никъде в епикризата нее описано за леченеито:` С препоръки и други методи на лечение`
Никъде в епикризата нее описано за леченеито:` С препоръки и други методи на лечение`
Tова, че никъде не е написано не значи, че Христо е в състояние да открие каквото и да било. Вчера говорихме с него, дори на стол не може да стои. Моля те, ако не можеш или не искаш да помогнеш, не пречи поне...
Колеги, днес за дарения беше отворена сметката на Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия.
Получател: УАСГ
Банка: БНБ – ЦУ
IBAN: BG 84 BNBG 9661 3100 1745 01
BIC (код на БНБ): BNBG BGSD
Под основание за превода се пише: За лечението на Христо Цветанов Боев.
Kойто до момента се е колебаел дали да преведе пари, под предлог, че сметката не е на негово име, вече няма такива основания.
Получател: УАСГ
Банка: БНБ – ЦУ
IBAN: BG 84 BNBG 9661 3100 1745 01
BIC (код на БНБ): BNBG BGSD
Под основание за превода се пише: За лечението на Христо Цветанов Боев.
Kойто до момента се е колебаел дали да преведе пари, под предлог, че сметката не е на негово име, вече няма такива основания.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2