Изгорял Angel Eye E60 2005г.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Изгорял Angel Eye E60 2005г.
Здравейте колеги.Днес ми изгоря десният Angel Eye.Прочетох всички теми по-въпроса,ама не си намерих отговор.Искам да си сложа бяла на цвят,а не както до сега жълта крушка,но искам и да свети малко по-силно.Откаде мога да си набавя.Гледам,че в продава имам няколко обяви,питах но не ми дадахо ясен отговор.Ако някои е правил такава интервенция моля да сподели от каде си е купил такива крушки. 

В продава има колега който ги продава. 80лв. струва комплект-а и светят бяло и по-силно.И на мен ми изгоряха десните рингове и щя взимам и аз.Сменят се през подкалника в случей,че ще си ги сменяш сам.Въртиш противоположно кормилото на ляво за десния фар и на дясно за левия-сваляш подкалника и там е гнездото.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
TUZara` написа:В продава има колега който ги продава. 80лв. струва комплект-а и светят бяло и по-силно.И на мен ми изгоряха десните рингове и щя взимам и аз.Сменят се през подкалника в случей,че ще си ги сменяш сам.Въртиш противоположно кормилото на ляво за десния фар и на дясно за левия-сваляш подкалника и там е гнездото.
На Е60 сменял ли си крушка ?
Vasseca - Отвърташ кръглата капачка на самия фар.Първо е крушката на ксенона,която леко се завърта и се маха.
После е крушката ,която ти трябва,пак се върти леко за да я извадиш .
Ако си с дебели пръсти, тип кебапчета няма да можеш

TUZara` написа:В продава има колега който ги продава. 80лв. струва комплект-а и светят бяло и по-силно.И на мен ми изгоряха десните рингове и щя взимам и аз.Сменят се през подкалника в случей,че ще си ги сменяш сам.Въртиш противоположно кормилото на ляво за десния фар и на дясно за левия-сваляш подкалника и там е гнездото.
Някой знае ли как се сменят на Е65?
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за съветите,но проблема ми е друг.От къде мога да си взема по-силно светещи крушки.Явно никои не е правил такава интервенция.Мерси пак за съветите,полезни са,ама май с мойте "кебапчета" няма да се справя 

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Има в ebay, колегата asbix също продаваше едни преди доста време. Ама него не съм го виждал да пише от месец, кой знае къде се е покрил. По-силни и бели крушки, по-силни и жълти няма (или аз не намерих). Ако ровнеш по темите ще намериш някъде една от мен от преди 3-4-5 месеца, питах за същото:).
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
icog написа:Има в ebay, колегата asbix също продаваше едни преди доста време. Ама него не съм го виждал да пише от месец, кой знае къде се е покрил. По-силни и бели крушки, по-силни и жълти няма (или аз не намерих). Ако ровнеш по темите ще намериш някъде една от мен от преди 3-4-5 месеца, питах за същото:).
Аз знам каде има,ама мисълта ми беше дали някой няма опит.Рових се и в търсачката,ама не намерих точен отговор.Колегата asbix мился че продаваше за новия фейс.Ама както и да е,вече съм се спрял на едни и като ги сменя ще пусна снимчици.Мерси на всички за отговорите и съветите.Поздрави!

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Да допълня само - аз търсих Жълти да светят по-силно ама не намерих. Бели имаше бол. Давай снимките:).
- BMW M5 E39
- Потребител
-
Re: Изгорял Angel Eye E60 2005г.
Дайте да видим снимки

колега, опциите за ейнджъли са 2:
1. Нормална, жълта крушка, 40 лв/ бр. от неоторизиран сервиз, в сервизите на БМВ е доста по-скъпа.
2. МTEC v.2.1 - японска лед крушка с бяла светлина, много по-силна от жълтата. Много качествена, най-разпространения вариант в Щатите за мод-ове. С доставка, мито и ддс се връзва някъде около 200 лв. Скъпо, но наистина добро качество
Тези от 80 лв не знам какво представляват, китайски са, нямат марка, не бих рискувал лично аз ....
Смяната е трудна без да демонтираш фара, бих казал невъзможна. Ако искаш да видиш как става, в youtube има клипчета.
Лично мнение - оранжевата вежда с бели светлини малко .... не се връзва
Надявам се да съм помогнал!
1. Нормална, жълта крушка, 40 лв/ бр. от неоторизиран сервиз, в сервизите на БМВ е доста по-скъпа.
2. МTEC v.2.1 - японска лед крушка с бяла светлина, много по-силна от жълтата. Много качествена, най-разпространения вариант в Щатите за мод-ове. С доставка, мито и ддс се връзва някъде около 200 лв. Скъпо, но наистина добро качество

Тези от 80 лв не знам какво представляват, китайски са, нямат марка, не бих рискувал лично аз ....

Смяната е трудна без да демонтираш фара, бих казал невъзможна. Ако искаш да видиш как става, в youtube има клипчета.

за габаритни крушки да дадеш 200лв та и повече си е
Аз съм с тези LED от 80лв и съм много доволен...
Ето снимка:

Аз съм с тези LED от 80лв и съм много доволен...
Ето снимка:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Петър
- Потребител
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: x5
На моята ми изгоряха и на двата фара през една седмица.Купих оригинални халогинни крушки на филипс но 3.50лв/бр. и ги смених сам много е лесно, ако някой желае /от Пловдив/ показвам безплатно 

g.petrow написа:Снимката не се вижда , колега. Ще я пратиш ли на ЛС?
вече трябва да се вижда снимката...
g.petrow написа:колега, опциите за ейнджъли са 2:
2. МTEC v.2.1 - японска лед крушка с бяла светлина, много по-силна от жълтата. Много качествена, най-разпространения вариант в Щатите за мод-ове. С доставка, мито и ддс се връзва някъде около 200 лв. Скъпо, но наистина добро качество![]()
Тези от 80 лв не знам какво представляват, китайски са, нямат марка, не бих рискувал лично аз ....![]()
Смяната е трудна без да демонтираш фара, бих казал невъзможна. Ако искаш да видиш как става, в youtube има клипчета.![]()
1. в оторизиран сервиз на бмв е 50 лв заедно с фасонката и смяната. самата крушка е обикновена 10W доколкото си спомням и струва няколко лева. аз дадох 10 лв със смяната.
2. абсолютно... ама да дадеш 200 кинта за някакви светещи кръгчета не си струва.
лично мнение - харесва ми оригиналния жълтеникав цвят... само да беше по-ярък

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5