Изгорял Angel Eye E60 2005г.

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Изгорял Angel Eye E60 2005г.

Мнение от Vasseca » 09 Авг 2009, 21:46

Здравейте колеги.Днес ми изгоря десният Angel Eye.Прочетох всички теми по-въпроса,ама не си намерих отговор.Искам да си сложа бяла на цвят,а не както до сега жълта крушка,но искам и да свети малко по-силно.Откаде мога да си набавя.Гледам,че в продава имам няколко обяви,питах но не ми дадахо ясен отговор.Ако някои е правил такава интервенция моля да сподели от каде си е купил такива крушки. :help:

Аватар

Мнение от TUZara` » 09 Авг 2009, 21:49

В продава има колега който ги продава. 80лв. струва комплект-а и светят бяло и по-силно.И на мен ми изгоряха десните рингове и щя взимам и аз.Сменят се през подкалника в случей,че ще си ги сменяш сам.Въртиш противоположно кормилото на ляво за десния фар и на дясно за левия-сваляш подкалника и там е гнездото.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 10 Авг 2009, 8:14

TUZara` написа:В продава има колега който ги продава. 80лв. струва комплект-а и светят бяло и по-силно.И на мен ми изгоряха десните рингове и щя взимам и аз.Сменят се през подкалника в случей,че ще си ги сменяш сам.Въртиш противоположно кормилото на ляво за десния фар и на дясно за левия-сваляш подкалника и там е гнездото.

На Е60 сменял ли си крушка ?

Vasseca - Отвърташ кръглата капачка на самия фар.Първо е крушката на ксенона,която леко се завърта и се маха.
После е крушката ,която ти трябва,пак се върти леко за да я извадиш .
Ако си с дебели пръсти, тип кебапчета няма да можеш
;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 10 Авг 2009, 10:08

TUZara` написа:В продава има колега който ги продава. 80лв. струва комплект-а и светят бяло и по-силно.И на мен ми изгоряха десните рингове и щя взимам и аз.Сменят се през подкалника в случей,че ще си ги сменяш сам.Въртиш противоположно кормилото на ляво за десния фар и на дясно за левия-сваляш подкалника и там е гнездото.

Някой знае ли как се сменят на Е65?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasseca » 10 Авг 2009, 22:45

Благодаря за съветите,но проблема ми е друг.От къде мога да си взема по-силно светещи крушки.Явно никои не е правил такава интервенция.Мерси пак за съветите,полезни са,ама май с мойте "кебапчета" няма да се справя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 11 Авг 2009, 20:17

Има в ebay, колегата asbix също продаваше едни преди доста време. Ама него не съм го виждал да пише от месец, кой знае къде се е покрил. По-силни и бели крушки, по-силни и жълти няма (или аз не намерих). Ако ровнеш по темите ще намериш някъде една от мен от преди 3-4-5 месеца, питах за същото:).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasseca » 11 Авг 2009, 22:12

icog написа:Има в ebay, колегата asbix също продаваше едни преди доста време. Ама него не съм го виждал да пише от месец, кой знае къде се е покрил. По-силни и бели крушки, по-силни и жълти няма (или аз не намерих). Ако ровнеш по темите ще намериш някъде една от мен от преди 3-4-5 месеца, питах за същото:).

Аз знам каде има,ама мисълта ми беше дали някой няма опит.Рових се и в търсачката,ама не намерих точен отговор.Колегата asbix мился че продаваше за новия фейс.Ама както и да е,вече съм се спрял на едни и като ги сменя ще пусна снимчици.Мерси на всички за отговорите и съветите.Поздрави! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 11 Авг 2009, 23:18

Да допълня само - аз търсих Жълти да светят по-силно ама не намерих. Бели имаше бол. Давай снимките:).

Потребител
Аватар

Re: Изгорял Angel Eye E60 2005г.

Мнение от BMW M5 E39 » 14 Май 2010, 0:57

Дайте да видим снимки :bchug: :bchug: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g.petrow » 14 Май 2010, 9:54

колега, опциите за ейнджъли са 2:

1. Нормална, жълта крушка, 40 лв/ бр. от неоторизиран сервиз, в сервизите на БМВ е доста по-скъпа.
2. МTEC v.2.1 - японска лед крушка с бяла светлина, много по-силна от жълтата. Много качествена, най-разпространения вариант в Щатите за мод-ове. С доставка, мито и ддс се връзва някъде около 200 лв. Скъпо, но наистина добро качество :yes:

Тези от 80 лв не знам какво представляват, китайски са, нямат марка, не бих рискувал лично аз .... :nono:

Смяната е трудна без да демонтираш фара, бих казал невъзможна. Ако искаш да видиш как става, в youtube има клипчета. :yes:

Лично мнение - оранжевата вежда с бели светлини малко .... не се връзва :)
Надявам се да съм помогнал! :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 14 Май 2010, 10:59

за габаритни крушки да дадеш 200лв та и повече си е :kuku: :banghead: :dummy:
Аз съм с тези LED от 80лв и съм много доволен...

Ето снимка:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g.petrow » 14 Май 2010, 14:23

Снимката не се вижда , колега. Ще я пратиш ли на ЛС? :yes:

Потребител
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: x5

Мнение от Петър » 14 Май 2010, 14:47

На моята ми изгоряха и на двата фара през една седмица.Купих оригинални халогинни крушки на филипс но 3.50лв/бр. и ги смених сам много е лесно, ако някой желае /от Пловдив/ показвам безплатно :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 14 Май 2010, 15:28

g.petrow написа:Снимката не се вижда , колега. Ще я пратиш ли на ЛС? :yes:

вече трябва да се вижда снимката...

ентусиаст
Аватар
Кара: M57TUD25

Мнение от @ndro » 14 Май 2010, 23:59

g.petrow написа:колега, опциите за ейнджъли са 2:

1. Нормална, жълта крушка, 40 лв/ бр. от неоторизиран сервиз, в сервизите на БМВ е доста по-скъпа.
2. МTEC v.2.1 - японска лед крушка с бяла светлина, много по-силна от жълтата. Много качествена, най-разпространения вариант в Щатите за мод-ове. С доставка, мито и ддс се връзва някъде около 200 лв. Скъпо, но наистина добро качество :yes:

Тези от 80 лв не знам какво представляват, китайски са, нямат марка, не бих рискувал лично аз .... :nono:

Смяната е трудна без да демонтираш фара, бих казал невъзможна. Ако искаш да видиш как става, в youtube има клипчета. :yes:

Лично мнение - оранжевата вежда с бели светлини малко .... не се връзва :)
Надявам се да съм помогнал! :yes:

1. в оторизиран сервиз на бмв е 50 лв заедно с фасонката и смяната. самата крушка е обикновена 10W доколкото си спомням и струва няколко лева. аз дадох 10 лв със смяната.
2. абсолютно... ама да дадеш 200 кинта за някакви светещи кръгчета не си струва.
лично мнение - харесва ми оригиналния жълтеникав цвят... само да беше по-ярък :idea:

Следваща

Назад към Е60/Е61