Какъв ви е стила на каране?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Какъв ви е стила на каране?
Разкажете как карате? На колко оборота сменяте скорост? Как потегляте? А как спирате? Всички BMW шофьори ли са хулигани?
Аз обикновено карам между 3 и 4000 оборота, като гледам да сменям внимателно, особено ако има пътници в колата. Когато съм мързелив тръгвам направо на 2ра плавно и с малко газ, иначе ме кефи като се състезавам с някой да уцеля момента на смяната точно на 5900 об/мин
Малко е трудно, защото бързо идват, но се научавам с времето
Другото ми удоволствие е да си сваля всичките прозорци и да слушам ръмженето на intake-а който е с изрязана филтърна кутия, просто е извънземен
Ауспуха ми въобще не се чува, предполагам и това помага 

Аз обикновено карам между 3 и 4000 оборота, като гледам да сменям внимателно, особено ако има пътници в колата. Когато съм мързелив тръгвам направо на 2ра плавно и с малко газ, иначе ме кефи като се състезавам с някой да уцеля момента на смяната точно на 5900 об/мин

Не знам дали всички обаче аз определено съм от хулиганите. Най-обичам да издебвам светофара м/у жълто и зелено и ...газ първ и втора докрай после няма накъде в града. Обаче винаги се оглеждам при бърз старт щото джигити колкото щеш. Като бързам винаги се мушкам вляво-вдясно и в насрещното обаче като е динамична колата няма проблеми никви. Много е терсене като карам някой куц кон /като алфата например/ и направо ми иде да се обеся. Обаче поне ги опушвам здраво. Обаче пак повтарям: винаги са ми на четири очите и затова сигурно са ми малко катастрофите. Чук-чук/на дърво/.
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Попринцип бавно и спокойно, но понякога ме хващат лудите и...1-ва гас почти до ограничител, 2-ра гас пак така, 3-та също и после пускам колата да намали и пак си карам с 50
. Това за градско. Иначе извн градско още нямам много набюдения върху поведението ми.

Когато още имах какво да карам /МБ-то/ , то беше доста шашава и адски мощна според мен кола , и затова тъй като знаех какво може , рядко я пришпорвах за да се доказвам. Може да се каже ,че дори и прекаленобавно карах - така ми харесваше...Но ако некой ме изнервеше, стъпвах дори с 2 крака на газта. В градско заради лигавнята си , повече от 150 не съм правил , няма и да направя.
PARADOX_sf написа:но понякога ме хващат лудите и...1-ва гас почти до ограничител, 2-ра гас пак така, 3-та също
С колко газови бутилки си?
ДА ЖИВЕЕ ПРАВОПИСА И ГРАМАТИКАТА! Ако някой от хората виновни за създаването на българския език в този му вид види нашия форум, по принцип, ще му се прииска да е станал на времето калайджия..
Ухааа
многооо обороти много нещо бе хора
Аз като взех книжка преди 4 г. близо бях наистина по светофарите все първи все ръчках нещо все беснеех ама да ви кажа тва образува доста нерви и сега когато почти не спирам да въртя по цял ден в града трябва да ви кажа че колкото по спокойно карам толкова по-добре се чувствам
е винаги ще се намери някой оРел или голф 2 с някой футболист вътре дето да ти скъсат нервите ама то иначе няма да е интересно обаче пак казвам като гледам кво става по улиците си карам споко и не ми дреме.
Иначе бавареца го карам между 2000 и 3000 оборота обикновенно даже 3000 са ми доста понякога
многооо обороти много нещо бе хора

Аз като взех книжка преди 4 г. близо бях наистина по светофарите все първи все ръчках нещо все беснеех ама да ви кажа тва образува доста нерви и сега когато почти не спирам да въртя по цял ден в града трябва да ви кажа че колкото по спокойно карам толкова по-добре се чувствам

е винаги ще се намери някой оРел или голф 2 с някой футболист вътре дето да ти скъсат нервите ама то иначе няма да е интересно обаче пак казвам като гледам кво става по улиците си карам споко и не ми дреме.
Иначе бавареца го карам между 2000 и 3000 оборота обикновенно даже 3000 са ми доста понякога

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Аз обикновено ползвам първа колкото да отлепи, след това идва втора до към 4500 оборота оттам 4-та и си кютам. Ужким кротко ама като погледна то отишло на 100-110 км/ч. Това важи за Козлодуй. Тук напоследък 70% от сержантския състав на полицията са ми приятели и не ме спират.
В голям град - Варна, София съм кротък - гледам да не изпъквам от тълпата щото не съм на своя територия.
На извънградско си отпускам крака свободно въхуу педала - получава се някъде меджу 120 и 130 и си карам така докато се наложи да намалявам. След съответната маневра пак по същия начин.
Гореизложеното важи за равни и прави пътища и ако няма кой да ми подпали фитила. Обаче видя ли път със завои и наклони полудявам. И много ме е яд ако се случи да има движение, щото се налага да пазя и другите участници.
В голям град - Варна, София съм кротък - гледам да не изпъквам от тълпата щото не съм на своя територия.
На извънградско си отпускам крака свободно въхуу педала - получава се някъде меджу 120 и 130 и си карам така докато се наложи да намалявам. След съответната маневра пак по същия начин.
Гореизложеното важи за равни и прави пътища и ако няма кой да ми подпали фитила. Обаче видя ли път със завои и наклони полудявам. И много ме е яд ако се случи да има движение, щото се налага да пазя и другите участници.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
обожавам спортното шофиране в населено място,но това което ме кара да се замислям за скороста си са дупките.те са моите табели с ограничение за скороста.
изван града не карам с повече от 180км.,заштото сам песимист и винаги сам под напрежение дали ште грамне гума,дали ште изкочи животно или ште ме види ли навреме шофиора пред мен.
така че,всичко е според зависи
изван града не карам с повече от 180км.,заштото сам песимист и винаги сам под напрежение дали ште грамне гума,дали ште изкочи животно или ште ме види ли навреме шофиора пред мен.
така че,всичко е според зависи

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2