Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от FaceOff » 26 Апр 2010, 10:00

От около месец ползвам Интерактив Лийн Гейнр и мисля, че си заслужава парите, като гледам е дори с доста по-ниско съдържание на захари в сравнение с изброените от Бум-Бум и съотношение 50/50 въглехидрати към протеин

http://www.interactivenutrition.com/products/leangainer.php

Взех си го от тук -

http://www.power-beauty.com/index.php/interactive-nutritio-lean-gainer-2-4-54-kg.html?SID=BfXxmwu/rqd1JiIVI5ijc0IXvlnLML+A9KsN8kjDE8c=

4.5 кг, и скоро като го свърша ще си взема още един

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 26 Апр 2010, 15:13

steeN написа:...... впечатления от serious mass на ON или може би алтернативи... главно ми хареса, защото много държа да няма боклуци и да не е наблъскан със захар.

Mutant Mass на PVL, Hard MAss на Inner Armour, ABB Xtreme. - и Titan NUtrition - Whey Gainer.

За мен това са гейнери.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 26 Апр 2010, 17:29

Mollov написа:Тва ако е монохидрат - екстра е... дано си го взел на добра цена... монохидрата в момента почти не е останал некачествен (освен ако не е някоя смотана марка), а цената е много ниска...

Монохидрат е да! :yes: Откакто започнах да го вземам след 4-5 часа нещо взе да ми истръпва ту ръка,ту крак...Дали е от него или съм се преуморил много? :help:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Апр 2010, 19:58

Да ти изтръпва? Това за сефте го чувам... а и както не е един и същи крайник... едва ли е от монохидрата... а ти него как го пиеш - със или без зареждаща доза?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chenchev » 26 Апр 2010, 20:10

Зареждаща по 6 капсули на ден.След 2 седмици по 3 на ден :oops: Може и от фитнеса да съм се преуморил нещо... :mhihi: Ама има промяна откакто започнах да се занимавам с фитнеса...Преди бях с 25 ръка след 1 месец-29 :mhihi: Добре е аз съм 53 килограма все пак 15 годишен :oops: Също пия някакъв протеин на Биогейм смесен с по 2 яйца,мляко и 1 банан...Това ми е за пред закуската :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 26 Апр 2010, 20:11

Mollov написа:Да ти изтръпва? Това за сефте го чувам... а и както не е един и същи крайник... едва ли е от монохидрата... а ти него как го пиеш - със или без зареждаща доза?

А твоето мнение за зареждаща доза - със или без? И ако да, само първия път ли ако се взима за по месец през месец?
Последна промяна FaceOff на 26 Апр 2010, 22:33, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 26 Апр 2010, 20:19

chenchev написа:Зареждаща по 6 капсули на ден.След 2 седмици по 3 на ден :oops: Може и от фитнеса да съм се преуморил нещо... :mhihi: Ама има промяна откакто започнах да се занимавам с фитнеса...Преди бях с 25 ръка след 1 месец-29 :mhihi: Добре е аз съм 53 килограма все пак 15 годишен :oops: Също пия някакъв протеин на Биогейм смесен с по 2 яйца,мляко и 1 банан...Това ми е за пред закуската :mhihi:

Колега, на 15 години повече от един протеин след тренировка не ти трябва, или някой хубав гейнер и правилно и хубаво ядене също!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 27 Апр 2010, 0:32

kokobm написа:
chenchev написа:Зареждаща по 6 капсули на ден.След 2 седмици по 3 на ден :oops: Може и от фитнеса да съм се преуморил нещо... :mhihi: Ама има промяна откакто започнах да се занимавам с фитнеса...Преди бях с 25 ръка след 1 месец-29 :mhihi: Добре е аз съм 53 килограма все пак 15 годишен :oops: Също пия някакъв протеин на Биогейм смесен с по 2 яйца,мляко и 1 банан...Това ми е за пред закуската :mhihi:

Колега, на 15 години повече от един протеин след тренировка не ти трябва, или някой хубав гейнер и правилно и хубаво ядене също!

така си мислиш,в залата дет хода един е на метан на 15 и половина :shock: а некви на по 16-17 растът по-бързо от мен,кво ядът и аз незнам :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 27 Апр 2010, 1:05

bavareca_86 написа:така си мислиш,в залата дет хода един е на метан на 15 и половина :shock:

Луда работа :kuku:
Абре Рони Колман зърнахте ли го в София?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Апр 2010, 8:45

То и аз ги познавах такива ама 20 години по-късно аз още си тренирам и мязам на човек, а те сичките са финиширали на цяло.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 27 Апр 2010, 8:47

bavareca_86 написа:
kokobm написа:

така си мислиш,в залата дет хода един е на метан на 15 и половина :shock: а некви на по 16-17 растът по-бързо от мен,кво ядът и аз незнам :mhihi:

Аз казвам как трябва, иначе не падам от Марс и знам какво се прави на 15, за съжаление.. Айде, на 17-18 креатин мисля, че бива вече, ма на 15...

Face написа:Абре Рони Колман зърнахте ли го в София?

И аз това щях да питам. Вчера в залата един пич вика 'Абе, нещо не е много голям....' :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 27 Апр 2010, 9:18

Face написа:Абре Рони Колман зърнахте ли го в София?

И аз това щях да питам. Вчера в залата един пич вика 'Абе, нещо не е много голям....' :mhihi:[/quote]

Въобще не е голям, просто е динозавър. Бях на позинга, както на всяко състезание по културизъм от няколко години - мога да кажа - Евала на Рони, УУУ за БГ организацията. Имам доста клипчета.
Последна промяна Бай Митьо на 27 Апр 2010, 15:49, променена общо 1 път
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 27 Апр 2010, 10:19

В залата,която тренирам шефа(world masterst champion 2005) има една витринка с албумчета за разглеждане от посетители.Има едно от 95г. на която се е нащракал с Рони на Маями Бийч, "онзи" е направо динозавър :shock:,ама все пак това е преди 15г. работа.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chenchev » 27 Апр 2010, 20:33

kokobm написа:
Аз казвам как трябва, иначе не падам от Марс и знам какво се прави на 15, за съжаление.. Айде, на 17-18 креатин мисля, че бива вече, ма на 15...

Е аз 16 навършвам другия месец :mhihi:

Просто нали ни знаете младежите-Много надъхани за бързи и лесни резултати ама...Нъцки..Това,че вземам все пак някакви добавки не мисля,че ми е проблем.Не се боцкам поне ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 27 Апр 2010, 21:35

Абе според мен ти е рано за каквото и да е, освен чисти тренировки, но не че ще ме послушаш де...поне се замисли :winky:

Нещо за мойто питане от предната страница за суперсериите да ми кажете :roll: , да не се самоцитирам :mhihi: ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата