Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: BCAA и изобщо фитнес...
От около месец ползвам Интерактив Лийн Гейнр и мисля, че си заслужава парите, като гледам е дори с доста по-ниско съдържание на захари в сравнение с изброените от Бум-Бум и съотношение 50/50 въглехидрати към протеин
http://www.interactivenutrition.com/products/leangainer.php
Взех си го от тук -
http://www.power-beauty.com/index.php/interactive-nutritio-lean-gainer-2-4-54-kg.html?SID=BfXxmwu/rqd1JiIVI5ijc0IXvlnLML+A9KsN8kjDE8c=
4.5 кг, и скоро като го свърша ще си взема още един
http://www.interactivenutrition.com/products/leangainer.php
Взех си го от тук -
http://www.power-beauty.com/index.php/interactive-nutritio-lean-gainer-2-4-54-kg.html?SID=BfXxmwu/rqd1JiIVI5ijc0IXvlnLML+A9KsN8kjDE8c=
4.5 кг, и скоро като го свърша ще си взема още един
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
steeN написа:...... впечатления от serious mass на ON или може би алтернативи... главно ми хареса, защото много държа да няма боклуци и да не е наблъскан със захар.
Mutant Mass на PVL, Hard MAss на Inner Armour, ABB Xtreme. - и Titan NUtrition - Whey Gainer.
За мен това са гейнери.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Mollov написа:Тва ако е монохидрат - екстра е... дано си го взел на добра цена... монохидрата в момента почти не е останал некачествен (освен ако не е някоя смотана марка), а цената е много ниска...
Монохидрат е да!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Да ти изтръпва? Това за сефте го чувам... а и както не е един и същи крайник... едва ли е от монохидрата... а ти него как го пиеш - със или без зареждаща доза?
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
Зареждаща по 6 капсули на ден.След 2 седмици по 3 на ден
Може и от фитнеса да съм се преуморил нещо...
Ама има промяна откакто започнах да се занимавам с фитнеса...Преди бях с 25 ръка след 1 месец-29
Добре е аз съм 53 килограма все пак 15 годишен
Също пия някакъв протеин на Биогейм смесен с по 2 яйца,мляко и 1 банан...Това ми е за пред закуската 

- FaceOff
- ентусиаст
-
Mollov написа:Да ти изтръпва? Това за сефте го чувам... а и както не е един и същи крайник... едва ли е от монохидрата... а ти него как го пиеш - със или без зареждаща доза?
А твоето мнение за зареждаща доза - със или без? И ако да, само първия път ли ако се взима за по месец през месец?
Последна промяна FaceOff на 26 Апр 2010, 22:33, променена общо 1 път
- FaceOff
- ентусиаст
-
chenchev написа:Зареждаща по 6 капсули на ден.След 2 седмици по 3 на денМоже и от фитнеса да съм се преуморил нещо...
Ама има промяна откакто започнах да се занимавам с фитнеса...Преди бях с 25 ръка след 1 месец-29
Също пия някакъв протеин на Биогейм смесен с по 2 яйца,мляко и 1 банан...Това ми е за пред закуската
Колега, на 15 години повече от един протеин след тренировка не ти трябва, или някой хубав гейнер и правилно и хубаво ядене също!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
kokobm написа:chenchev написа:Зареждаща по 6 капсули на ден.След 2 седмици по 3 на денМоже и от фитнеса да съм се преуморил нещо...
Колега, на 15 години повече от един протеин след тренировка не ти трябва, или някой хубав гейнер и правилно и хубаво ядене също!
така си мислиш,в залата дет хода един е на метан на 15 и половина

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
bavareca_86 написа:така си мислиш,в залата дет хода един е на метан на 15 и половина
Луда работа

Абре Рони Колман зърнахте ли го в София?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То и аз ги познавах такива ама 20 години по-късно аз още си тренирам и мязам на човек, а те сичките са финиширали на цяло.
- FaceOff
- ентусиаст
-
bavareca_86 написа:kokobm написа:chenchev написа:Зареждаща по 6 капсули на ден.След 2 седмици по 3 на денМоже и от фитнеса да съм се преуморил нещо...
така си мислиш,в залата дет хода един е на метан на 15 и половинаа некви на по 16-17 растът по-бързо от мен,кво ядът и аз незнам
Аз казвам как трябва, иначе не падам от Марс и знам какво се прави на 15, за съжаление.. Айде, на 17-18 креатин мисля, че бива вече, ма на 15...
Face написа:Абре Рони Колман зърнахте ли го в София?
И аз това щях да питам. Вчера в залата един пич вика 'Абе, нещо не е много голям....'

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Face написа:Абре Рони Колман зърнахте ли го в София?
И аз това щях да питам. Вчера в залата един пич вика 'Абе, нещо не е много голям....'

Въобще не е голям, просто е динозавър. Бях на позинга, както на всяко състезание по културизъм от няколко години - мога да кажа - Евала на Рони, УУУ за БГ организацията. Имам доста клипчета.
Последна промяна Бай Митьо на 27 Апр 2010, 15:49, променена общо 1 път
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
В залата,която тренирам шефа(world masterst champion 2005) има една витринка с албумчета за разглеждане от посетители.Има едно от 95г. на която се е нащракал с Рони на Маями Бийч, "онзи" е направо динозавър
,ама все пак това е преди 15г. работа.

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
kokobm написа:
Аз казвам как трябва, иначе не падам от Марс и знам какво се прави на 15, за съжаление.. Айде, на 17-18 креатин мисля, че бива вече, ма на 15...
Е аз 16 навършвам другия месец

Просто нали ни знаете младежите-Много надъхани за бързи и лесни резултати ама...Нъцки..Това,че вземам все пак някакви добавки не мисля,че ми е проблем.Не се боцкам поне

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Абе според мен ти е рано за каквото и да е, освен чисти тренировки, но не че ще ме послушаш де...поне се замисли
Нещо за мойто питане от предната страница за суперсериите да ми кажете
, да не се самоцитирам
?

Нещо за мойто питане от предната страница за суперсериите да ми кажете