савет за 325 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
савет за 325 тдс
здравейте
как да развия номер 4 от схемата за да извадя номер 1 4е се с4упи у6ето което държи амотесиьор4ето :
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... 18&lang=en
и трябва ли задължително да се сваля радиатора за да се свали перката и виското на 325 дизела 4е да се развие тази проклетия номер 4 ако някое е правил тази манипулация с какъв 6естограм е тази гайка.
поздрави и безаварийни
как да развия номер 4 от схемата за да извадя номер 1 4е се с4упи у6ето което държи амотесиьор4ето :
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... 18&lang=en
и трябва ли задължително да се сваля радиатора за да се свали перката и виското на 325 дизела 4е да се развие тази проклетия номер 4 ако някое е правил тази манипулация с какъв 6естограм е тази гайка.
поздрави и безаварийни

Последна промяна 325 tds на 17 Апр 2010, 19:26, променена общо 1 път
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Re: савет за 325 тдс
Май може и без да се сваля радиатора, колега. С обратна резба е голямата гайка. Не си писал кой номер искаш да развиеш...
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
sa_hellrot написа:Май може и без да се сваля радиатора, колега. С обратна резба е голямата гайка. Не си писал кой номер искаш да развиеш...
Освен муфата на виското,друго няма с обратна резба,то това да е италиански леген че да е с леви резби
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
никой ли не е развивал тази рейка, бре само на мен ли ми дойде на главата,,, ве4е знам 4е е шестограм 17 но може ли да се развие без да се сваля виското и радиатора е въпроса
wzemai wodoprowoden klu4 i probai s normalna rezba e ,i nqma da swalq6 radiatora.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
krasi_bmw написа:wzemai wodoprowoden klu4 i probai s normalna rezba e ,i nqma da swalq6 radiatora.
Ти се научи да пишеш на кирилица!Не си от вчера тук и знаеш добре правилата!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
325 tds написа:никой ли не е развивал тази рейка, бре само на мен ли ми дойде на главата,,, ве4е знам 4е е шестограм 17 но може ли да се развие без да се сваля виското и радиатора е въпроса
Ако имаш достъп до нея не ги сваляй,но за твое улеснение свали виското и я развий.
като го гледам как е претрупано там ми се струва 4е и виското 6те ме озори,,но 6те опитам,,,,мисля да опитам и натраво с шестограм 17 само 4е утре трябва да купя дано продават такива големи 4е днес е неделя
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
325 tds написа:като го гледам как е претрупано там ми се струва 4е и виското 6те ме озори,,но 6те опитам,,,,мисля да опитам и натраво с шестограм 17 само 4е утре трябва да купя дано продават такива големи 4е днес е неделя
Свали виското барабар с перката, дифузера,ролката ,откачи амортесьорчето и развиваи на воля,работа за не повече от 5 минути.
вземи един болт за джанти ,завари му кьсо рамо и с подходяща трьбичка,ще си имаш инструмент,че за имбулс 17 ще те одерат като дералииски прьч в магазина

Диагностиката не е гледане на телевизия !
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
е да де ама аз го свалих без никакви други манипулации така че ... въпрос на инструменти и желание
благодарско братлета
това с болта за джантите е добра идея, аз пробвах пак с болт 17 и с наставяне на гайки и развиване с клу4 ама ме достра6а данеби да се отплесне и да разбия перката и радиатора, 4е то от дивотия ,,за едно стягане на болта ,,, ми дойде тази беля на главата ,,6те запомня какво зна4и алуминий ве4е.
...
утре я по4ам проклетията
заклю4вай те темата мисля 4е няма какво пове4е да се добави
това с болта за джантите е добра идея, аз пробвах пак с болт 17 и с наставяне на гайки и развиване с клу4 ама ме достра6а данеби да се отплесне и да разбия перката и радиатора, 4е то от дивотия ,,за едно стягане на болта ,,, ми дойде тази беля на главата ,,6те запомня какво зна4и алуминий ве4е.

утре я по4ам проклетията
заклю4вай те темата мисля 4е няма какво пове4е да се добави
готово
ей голям зор голяма работа ,,голям двигател хубаво не6то, но теснотия до шия дойде ли време за ремонт
дори без да свалям каквото и да било
благодарско на драсналите
ей голям зор голяма работа ,,голям двигател хубаво не6то, но теснотия до шия дойде ли време за ремонт

благодарско на драсналите

12 мнения
• Страница 1 от 1