Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Zagy » 13 Апр 2010, 11:03

Bogat-Beden написа:Така и така сме тръгнали да се депресираме.. :mhihi: :mhihi:
Аз като цяло не виждам как може да се свърже здравословния начин на живот със софийското местожителство.. :kuku: :mhihi: :lol:

Немой така, колега - бъркаш се :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 13 Апр 2010, 12:52

bum_bum написа:
Doberman_vas написа:
Doberman_vas написа:Колеги, дайте още 1 съвет. За чистене кое е по-добре: течен л-карнитин или ацетл л-карнитин.
Аз съм се насочил към ацетила, но исках по-професионални мнения. и двата продукта ще са на now.

а нещо по-този въпрос да кажете?

Няма абсолютно никакво значение. И двете са еднакво безполезни.

е не всички можем да имаме метаболизъм като ф1 и трябва да сваляме чат, пат.
Не мисля, че са безполезни така, че някои който е пил л-карнитин ако може да каже.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 13 Апр 2010, 13:01

Doberman_vas написа:
bum_bum написа:
Doberman_vas написа:
Doberman_vas написа:Колеги, дайте още 1 съвет. За чистене кое е по-добре: течен л-карнитин или ацетл л-карнитин.
Аз съм се насочил към ацетила, но исках по-професионални мнения. и двата продукта ще са на now.

а нещо по-този въпрос да кажете?

Няма абсолютно никакво значение. И двете са еднакво безполезни.

е не всички можем да имаме метаболизъм като ф1 и трябва да сваляме чат, пат.
Не мисля, че са безполезни така, че някои който е пил л-карнитин ако може да каже.

Аз съм пил Л-карнитин. Тогава бях на строга диета с Много упражнения и малко ядене и на мен ми действаше както трябва (дава енергия за упражненията и се топят кила без мн да се яде). Не знам до колко е полезен обаче.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Апр 2010, 13:56

Имах в предвид, че има изследвания, които сочат, че около 98% от Л-Карнитина в тялото се рециклира от него. Т.е. използва се за да си свърши работата, след това тялото го рециклира и в този смисъл взимане на Л-Карнитин като добавка е абсолютно безсмислено.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Апр 2010, 23:15

Mollov написа:Дам, който не е напълно наясно с английският да го гледа със субтитри, че трябва да се разбере от много хора... аз лично спрях да пия Coca Cola и газирани напитки с "глюкозно-фруктозен сироп"... и кви ли не л@йна с фруктоза...

това high fructose corn syrup ли е ? и в българия ли почнаха да го ползват вече изродите?
не съм засичал такива неща... то се и усеща, защото кока колата (пък и каквото и да е) с него има коренно различен вкус.
аз го избягвам, дори само заради това, че нещата с него не са ми вкусни.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Апр 2010, 10:36

Най-вероятно е тва, поне в Щатите е.
Филма не съм го гледал, но предполагам какво показва. Има още някои неща за тоя флюкозо-фруктозен сироп, които е добре да се знаят.
При производството му се използват ензими, за да разделят царевичното нишесте. 2 от тези ензими, алфа-амилаза и глюкозо-изомераза СА ГЕНЕТИЧНО МОДИФИЦИРАНИ за да са по-стабилни. Така те ще издържат повече на високите температури на които се подлагат. Друг факт е, че царевицата, която е използвана най-вероятно е генно модифицирана.
Като става дума за фруктоза много хора биха си помислили, че това е плодовата захар, която е натурален продукт и по-здравословна от захарта. Да, ма не е баш така. Глюкозата може да се метаболизира от всяка една клетка на тялото, докато фруктозата се метаболизира само в черния дроб. Тъй, че тези от вас, които живеят "здравословно" и наблягат на плодовата захар имайте в предвид, че при експерименти правени с плъхове хранени с фруктоза последиците са страшни.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 14 Апр 2010, 22:46

bum_bum написа:Са вече треа да стана корав :mhihi:

И аз, и аз :mhihi: :mhihi:
Хиляди благодарности за протеина, и съветвам всички колеги да се възползват, ако Бум-Бум пак си предложи услугите! Аз със сигурност бих! :yes:

Изображение

Изображение

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 15 Апр 2010, 10:43

Колко ти се върза тая торба?

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 15 Апр 2010, 10:56

Точно 3/4 от цената тук, със сигурност е хАмериканско и с 2 години годност.....кво повече да иска човек. :mrgreen: А и никога не съм се съмнявал в сериозността на бум-бум, без да го познавам досега!

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 15 Апр 2010, 11:08

kokobm написа:Точно 3/4 от цената тук, със сигурност е хАмериканско и с 2 години годност.....кво повече да иска човек. :mrgreen: А и никога не съм се съмнявал в сериозността на бум-бум, без да го познавам досега!

А цената тук е....?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Апр 2010, 11:10

В Щатите е и под половината на цената тук, но транспорта за 5 кила + митничарчетата оскъпяват бая.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Апр 2010, 11:13

250-260лв, един познат беше го намерил и на 200 от някакъв сайт, но беше с много видимо поправен срок на годност :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 15 Апр 2010, 11:14

Zagy написа:
kokobm написа:Точно 3/4 от цената тук, със сигурност е хАмериканско и с 2 години годност.....кво повече да иска човек. :mrgreen: А и никога не съм се съмнявал в сериозността на бум-бум, без да го познавам досега!

А цената тук е....?

:lol:
Не исках да говоря с цифри да не си помисли някой, че му правя реклама на бум-бум, но доколкото си спомням и той я беше написал, а именно - 196-7 лева. Тук съм го виждал м/у 267 и 282-3 лева. Става дума за 10 паунда.

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 15 Апр 2010, 12:49

И един въпрос - чел съм, че ако си над 90-100кг ( а аз вече гоня 115) дозата креатин може да се увеличи на 7-8 грама? Досега (от седмица) го пия по 5 грама (една чаена лъжичка с връх) заедно с 50-тина грама гейнер (50/50 въглехидрати и протеин) веднага след тренировка, и 20-тина минути по-късно - 30-тина грама суроватка (вече горепосочения ОН). Та, да увелича ли креатина, заради теглото ми, и има ли вероятност да ми навредят тези 7-8 грама?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 15 Апр 2010, 13:13

спокойно можеш да си го увеличиш аз съм го пил на по 15гр на 3 приема с по 2 лъжици глюкоза от тия като мед дето са ;) да се усвоява, но не забравяй че креатина товари бъбреците и ако не пиеш достатъчно вода може да усетиш болки там...както и периода за който го приемаш в тази доза
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата