Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Mollov » 11 Апр 2010, 22:51

Zagy написа:Да де, ама само се сети това в колко други продукти присъства - с две думи отърване няма...

Ае пак ако премахнеш 1/2 от приема, пак ще е МНОГО...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 10:12

Е аз не ям никакви такива работи с изключение на това, доколкото ги има в някои добавки, които взимам пък не съм умрял. Спокойно могат да се премахнат на 100% без това да тежи кой знае колко много.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Апр 2010, 10:53

Така е... проблема е по-скоро, че участват в прекалено много "стандартни" храни и повечето хора трудно биха се отказали от всичко...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 11:18

Така е, разните захари не са всичко, има много други денатурирани, дехидратирани и т.н. храни, които са безкрайно вредни. На тоя етап аз съм на месо, сирена и кашкавали (био, че другите не се знай кво имат в тях), яйца и зеленчуци. Лишавам се от торти, шоколади, салами, вафли, бисквити, консерви, но не бих казал, че ми тежи особено много.
По неприятното е, че не знам какво точно има в месото, което ям. :dunno:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 12 Апр 2010, 11:49

bum_bum написа:По неприятното е, че не знам какво точно има в месото, което ям. :dunno:

Само ако знаеш колко си прав...... едно научих със сигурност - никакво замразено месо. Само охладено. А и там няма гаранция де :D
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 11:51

Аз ям само българско и прясно, но не се знае, антибиотици, кво е яла свинята.. Пилешко не ям по никъв повод, освен домашно, че там и прясно и замразено си е еб@ло майката.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 12 Апр 2010, 21:20

Баба ми гледа на село свинчета от много време и като се замисля свинско от магазина не съм ял никога.Нека ми е зле.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 21:24

Аз ям кило на ден, наще трябва да имат свинарник за да смогнат :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 12 Апр 2010, 21:46

Факт.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Апр 2010, 23:05

Така и така сме тръгнали да се депресираме.. :mhihi: :mhihi:
Аз като цяло не виждам как може да се свърже здравословния начин на живот със софийското местожителство.. :kuku: :mhihi: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 13 Апр 2010, 8:42

Doberman_vas написа:Колеги, дайте още 1 съвет. За чистене кое е по-добре: течен л-карнитин или ацетл л-карнитин.
Аз съм се насочил към ацетила, но исках по-професионални мнения. и двата продукта ще са на now.

а нещо по-този въпрос да кажете?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 13 Апр 2010, 8:43

Добре ли е да сменям местата на различните упражнения в тренировката или пък да заменя някое упражнение с друго :roll: ? В смисъл, примерно, в програмата имам 4 упражнения за трицепс и си ги карам в една и съща последователност - хубаво ли да ги разбърквам през седмица-две заради мускулната памет или нещо такова :mhihi: (както и за другите мускулни групи, разбира се, ми е въпросът)?
Иначе тренирам 5 пъти седмично (понеделник-ръце; вторник-крака; четвъртък -гръб и задно рамо; петък-гърди и рамена; неделя-ръце) като вкарвам упражнения за корем на края на почти всяка тренировка - на тази програма съм от 2-3 месеца и съм доволен от нея засега :D .
Ще се радвам на всякакви отзиви :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Апр 2010, 10:30

Doberman_vas написа:
Doberman_vas написа:Колеги, дайте още 1 съвет. За чистене кое е по-добре: течен л-карнитин или ацетл л-карнитин.
Аз съм се насочил към ацетила, но исках по-професионални мнения. и двата продукта ще са на now.

а нещо по-този въпрос да кажете?

Няма абсолютно никакво значение. И двете са еднакво безполезни.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Апр 2010, 10:32

Maverick_VS написа:Добре ли е да сменям местата на различните упражнения в тренировката или пък да заменя някое упражнение с друго :roll: ? В смисъл, примерно, в програмата имам 4 упражнения за трицепс и си ги карам в една и съща последователност - хубаво ли да ги разбърквам през седмица-две заради мускулната памет или нещо такова :mhihi: (както и за другите мускулни групи, разбира се, ми е въпросът)?
Иначе тренирам 5 пъти седмично (понеделник-ръце; вторник-крака; четвъртък -гръб и задно рамо; петък-гърди и рамена; неделя-ръце) като вкарвам упражнения за корем на края на почти всяка тренировка - на тази програма съм от 2-3 месеца и съм доволен от нея засега :D .

4 упражнения за трицепс.. не мисля, че повече от 1 е нужно. Разбъркването можеш да го правиш, ако се чувстваш по-добре от това. Принципно бе би трябвало да има някакво особено значение.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 13 Апр 2010, 10:56

Maverick_VS написа:Добре ли е да сменям местата на различните упражнения в тренировката или пък да заменя някое упражнение с друго :roll: ? В смисъл, примерно, в програмата имам 4 упражнения за трицепс и си ги карам в една и съща последователност - хубаво ли да ги разбърквам през седмица-две заради мускулната памет или нещо такова :mhihi: (както и за другите мускулни групи, разбира се, ми е въпросът)?

два дена правиш ръце и то в два последователни дни?защо не раделиш гръб и гърди през тренировка а не последователно
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата