Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Zagy написа:Да де, ама само се сети това в колко други продукти присъства - с две думи отърване няма...
Ае пак ако премахнеш 1/2 от приема, пак ще е МНОГО...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е аз не ям никакви такива работи с изключение на това, доколкото ги има в някои добавки, които взимам пък не съм умрял. Спокойно могат да се премахнат на 100% без това да тежи кой знае колко много.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Така е... проблема е по-скоро, че участват в прекалено много "стандартни" храни и повечето хора трудно биха се отказали от всичко...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Така е, разните захари не са всичко, има много други денатурирани, дехидратирани и т.н. храни, които са безкрайно вредни. На тоя етап аз съм на месо, сирена и кашкавали (био, че другите не се знай кво имат в тях), яйца и зеленчуци. Лишавам се от торти, шоколади, салами, вафли, бисквити, консерви, но не бих казал, че ми тежи особено много.
По неприятното е, че не знам какво точно има в месото, което ям.
По неприятното е, че не знам какво точно има в месото, което ям.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
bum_bum написа:По неприятното е, че не знам какво точно има в месото, което ям.
Само ако знаеш колко си прав...... едно научих със сигурност - никакво замразено месо. Само охладено. А и там няма гаранция де

Si non confectus, non reficiat.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз ям само българско и прясно, но не се знае, антибиотици, кво е яла свинята.. Пилешко не ям по никъв повод, освен домашно, че там и прясно и замразено си е еб@ло майката.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Баба ми гледа на село свинчета от много време и като се замисля свинско от магазина не съм ял никога.Нека ми е зле.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Така и така сме тръгнали да се депресираме..
Аз като цяло не виждам как може да се свърже здравословния начин на живот със софийското местожителство..

Аз като цяло не виждам как може да се свърже здравословния начин на живот със софийското местожителство..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:Колеги, дайте още 1 съвет. За чистене кое е по-добре: течен л-карнитин или ацетл л-карнитин.
Аз съм се насочил към ацетила, но исках по-професионални мнения. и двата продукта ще са на now.
а нещо по-този въпрос да кажете?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Добре ли е да сменям местата на различните упражнения в тренировката или пък да заменя някое упражнение с друго
? В смисъл, примерно, в програмата имам 4 упражнения за трицепс и си ги карам в една и съща последователност - хубаво ли да ги разбърквам през седмица-две заради мускулната памет или нещо такова
(както и за другите мускулни групи, разбира се, ми е въпросът)?
Иначе тренирам 5 пъти седмично (понеделник-ръце; вторник-крака; четвъртък -гръб и задно рамо; петък-гърди и рамена; неделя-ръце) като вкарвам упражнения за корем на края на почти всяка тренировка - на тази програма съм от 2-3 месеца и съм доволен от нея засега
.
Ще се радвам на всякакви отзиви

Иначе тренирам 5 пъти седмично (понеделник-ръце; вторник-крака; четвъртък -гръб и задно рамо; петък-гърди и рамена; неделя-ръце) като вкарвам упражнения за корем на края на почти всяка тренировка - на тази програма съм от 2-3 месеца и съм доволен от нея засега

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:Doberman_vas написа:Колеги, дайте още 1 съвет. За чистене кое е по-добре: течен л-карнитин или ацетл л-карнитин.
Аз съм се насочил към ацетила, но исках по-професионални мнения. и двата продукта ще са на now.
а нещо по-този въпрос да кажете?
Няма абсолютно никакво значение. И двете са еднакво безполезни.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Maverick_VS написа:Добре ли е да сменям местата на различните упражнения в тренировката или пък да заменя някое упражнение с друго? В смисъл, примерно, в програмата имам 4 упражнения за трицепс и си ги карам в една и съща последователност - хубаво ли да ги разбърквам през седмица-две заради мускулната памет или нещо такова
Иначе тренирам 5 пъти седмично (понеделник-ръце; вторник-крака; четвъртък -гръб и задно рамо; петък-гърди и рамена; неделя-ръце) като вкарвам упражнения за корем на края на почти всяка тренировка - на тази програма съм от 2-3 месеца и съм доволен от нея засега.
4 упражнения за трицепс.. не мисля, че повече от 1 е нужно. Разбъркването можеш да го правиш, ако се чувстваш по-добре от това. Принципно бе би трябвало да има някакво особено значение.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Maverick_VS написа:Добре ли е да сменям местата на различните упражнения в тренировката или пък да заменя някое упражнение с друго? В смисъл, примерно, в програмата имам 4 упражнения за трицепс и си ги карам в една и съща последователност - хубаво ли да ги разбърквам през седмица-две заради мускулната памет или нещо такова
Иначе тренирам 5 пъти седмично (понеделник-ръце; вторник-крака; четвъртък -гръб и задно рамо; петък-гърди и рамена; неделя-ръце) като вкарвам упражнения за корем на края на почти всяка тренировка - на тази програма съм от 2-3 месеца и съм доволен от нея засега.
два дена правиш ръце и то в два последователни дни?защо не раделиш гръб и гърди през тренировка а не последователно