Подробна VIN проверка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- pafko
- Потребител
-
- Кара: 530d (E39) '99г.
Подробна VIN проверка
Здравейте колеги,
Малко тъп въпрос но, със риск да получа някоя забележка от администраторите искам да запитам...
До скоро имах едно БМВ Е36 .. във раздела на Е36 имаше някъде линк където чрез мейл или някъде онлайн може да се провери по-подробно със какви заводски екстри разполагат машините ни.Тука рових рових .. явно не ровя както трябва .. знам ли ...както и из раздела на Е36 рових...НО .. ядец.Някой може ли да даде подобен линк?
Брагодаря в аванс
MOD EDIT: Eто варианта за проверка на на опциите по VIN!!! Слагам го в първия пост, за да няма повече излишен спам.
Малко тъп въпрос но, със риск да получа някоя забележка от администраторите искам да запитам...
До скоро имах едно БМВ Е36 .. във раздела на Е36 имаше някъде линк където чрез мейл или някъде онлайн може да се провери по-подробно със какви заводски екстри разполагат машините ни.Тука рових рових .. явно не ровя както трябва .. знам ли ...както и из раздела на Е36 рових...НО .. ядец.Някой може ли да даде подобен линк?
Брагодаря в аванс

MOD EDIT: Eто варианта за проверка на на опциите по VIN!!! Слагам го в първия пост, за да няма повече излишен спам.
CheGevara написа:Портала е на немски, но мисля че за много от вас това не е проблем.
Линк:
http://www.bmw.de/de/de/owners/parts/el ... logue.html
натискате вдясно върху "Elektronischer Teilekatalog"
User: eu111111
Парола: bmwetk1
Ако искате да проверите обурудването на колата от завода, трябва да кликнете горе по средата върху "Options"!
Дерзайте и не забравяйте да почерпите!
При колежката във офиса на Клуба оставих едно тесте плакати от ДТМ колата на БМВ ...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Подробна VIN проверка
- iosifff
- Потребител
-
- Кара: 525TDS
- Мечтае да кара: BMW M1 2012
- lp_play
-
-
- Кара: lp_play вече не посещава този саит
pafko написа:Здравейте колеги,
Брагодаря в аванс
ето брато4ка
http://www.e34.de/vin/
http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
обаче с какви екстри ти е самолета го дават като код, нещо от сорта "SE" например
а ина4е за модел двигател, дата на производство (не дата на първа регистрация!!), както и някои други характеристики, такива саитчета има супер много из нета. идеята е да се напишат последните 7 знака от номера на рамата и си пушка

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Както казах, където и да пробва няма да намери. Тези които сте дали не са нищо повече от това, което показва realOEM 
Eдинствения начин е при дилър на BMW, защото само те имат връзка с BMW сървъра, който може да ти извади екстрите. И спокойно, дилърите не хапят

Eдинствения начин е при дилър на BMW, защото само те имат връзка с BMW сървъра, който може да ти извади екстрите. И спокойно, дилърите не хапят

- lp_play
-
-
господине, това е просто един пик, не е никакъв realOEM

вие някакъв представител на Варна карс ли сте че такава дискриминация към хората които сами си правят колите?

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
lp_play написа:
господине, това е просто един пик, не е никакъв realOEMи отделно Вие го пращате баш при "врага" (някакъв автосервиз) за кво е този форум ако пак ще трябва да се ходи да ни пипат колите чужди хора? пове4ето хора биха си дали приятелката по лесно от колкото колата :р
)
) а и отделно за всяко нещо ли да си къса нервите човека да ходи на сервиз?
вие някакъв представител на Варна карс ли сте че такава дискриминация към хората които сами си правят колите?
Точно и ясно, Преслав е казал,да отиде в оторизиран сервиз (не в "някакъв автосервиз") и по VIN номер да му извадят разпечатка с екстрите и то напълно БЕЗПЛАТНО !!! Никъде в Интернет вече я няма онази екстричка да си напишеш VIN номера и да ти излезе разпечатка с всички екстри.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
така е пробвах всички възможни вин декодери-няма начин
за вин проверка никой не ти пипа колата?
за вин проверка никой не ти пипа колата?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
хората които имат доста отдавна БМВ знаят, че и тук във форума имаше линк за пълно декодиране и ти го пращат на Е поща, но вече не работи....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
То в Русе БМВ сервиза наистина хапят
Пълна пародия на сервиз, да не говоря за оня Басарбовския
Само приемчика не знам дали е карал БМВ някога....Не знае на 7 мицата откъде да пусне ръчната
Едно време колегата Гевара ги правеше тез работи, ама ...
Варна е друга бира от едно време, сервиза нали е онова кадето се вижда от магистралата вдясно?

Варна е друга бира от едно време, сервиза нали е онова кадето се вижда от магистралата вдясно?
- lp_play
-
-
Мнението ви беше изтрито от модератор!
Причина: Недопустимо съдържание и/или тон във Форума!
Причина: Недопустимо съдържание и/или тон във Форума!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
sadex5 написа:То в Русе БМВ сервиза наистина хапят![]()
Пълна пародия на сервиз, да не говоря за оня Басарбовския
Само приемчика не знам дали е карал БМВ някога....Не знае на 7 мицата откъде да пусне ръчната
Едно време колегата Гевара ги правеше тез работи, ама ...
Точно там е,на изхода на магистралата посока София

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:хората които имат доста отдавна БМВ знаят, че и тук във форума имаше линк за пълно декодиране и ти го пращат на Е поща, но вече не работи....
Имаше колега, който работеше в Дару Кар и ни спестяваше ходенето до дилър. Сега вече или не работи там или просто не му се занимава. Както казах и по-горе, единствения начин да се извадят екстрите на колата е при дилър и това е. Няма такава програма, която да ти сметне екстрите по вин, това може да го направи само и единствено сървъра на БМВ, където е въведена всяка една кола излязла от завода.
Колега @lp_play, силно, ама много силно те съветвам първо да четеш, след това да пишеш, защото вече доста теми си напълнил с пълни глупости, които могат да подведат някого.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
mad_presley написа:Колега @lp_play, силно, ама много силно те съветвам първо да четеш, след това да пишеш, защото вече доста теми си напълнил с пълни глупости, които могат да подведат някого.
Колега @lp_play освен това, което те е посъветвал Преслав преди мен аз те съветвам освен да увеличиш четенето да намалиш драстично писането за да не ми се налага аз да ти го ограничавам

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- pafko
- Потребител
-
- Кара: 530d (E39) '99г.
Днеска питах във Варна Карс .. казаха ми че мога да ида и да ми кажат НО, НЕ МОГАТ да ми го принтират да си го имам 
Жалко за онова линк-че къде по VIN можеше да се провери
Както и да е .. благодаря на всички отзовали се на молбата ми ...
П.С. Ако все пак някой се сети нещо къде и как да проверя .. да драсне едно ЛС или тука направо в темата за да не се налага писането на нова такава тема

Жалко за онова линк-че къде по VIN можеше да се провери

П.С. Ако все пак някой се сети нещо къде и как да проверя .. да драсне едно ЛС или тука направо в темата за да не се налага писането на нова такава тема