Айде да ни е честит новия данък :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Айде да ни е честит новия данък :(

Мнение от dimithur » 29 Мар 2010, 12:50

Ми честно казано, не виждам и в хамерика как ще изкараш честно 100+ млн :lol: И техните пари не са грам честни, просто Пи Ар-ите им са по-добри от тукашните :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 29 Мар 2010, 13:55

dimithur написа:Ми честно казано, не виждам и в хамерика как ще изкараш честно 100+ млн :lol: И техните пари не са грам честни, просто Пи Ар-ите им са по-добри от тукашните :mhihi:

Ми ако не си актьор в Холивуд, NBA, NHL играч, известен музикален изпълнител и т.н. малко трудно ще ги направиш тези пари за няколко години. 50 стинки за момента има ~500 млн., като тези пари са направени за около 10-12 години. Другият вариант за милиончета на година е да притежаваш акции нещо на водещи компании. Но за да ги купиш пак трябват финанси отнякъде :mhihi: Иначе, ако си много добър адвокат, много добър лекар - хирург пластичен примерно е напълно възможно да барнеш 1 млн(щатски) за година. Шефове на големи фирми, компании, холдинги и т.н. не знам със 100% сигурност, но съм виждал заплати от 600-750к и предполагам отиват до 1.5-2 млн. пак за година, може и повече де. ТОВА са пари спечелени честно, не няква пача с чесън дето "мислела с главата си, а не с пу*коподобието си".
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 29 Мар 2010, 16:24

Споко бе, ддс-то няма да се вдига(http://dnes.dir.bg/news.php?id=6115458), с лукса не се знае какво става - те ви антикризисна програма на правителството... :mhihi: . Тия докато си направят антикризисната програма и мерките, тя кризата ще мине :mhihi: - друг е въпросът какво ще остави след себе си :roll: . Ама той станишката ще е виновен и за това, да знаете :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2010, 16:54

Maverick_VS написа:Тия докато си направят антикризисната програма и мерките, тя кризата ще мине :mhihi:

Ти ся не му отваряй очите на бат Бойко!
:lol: :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 29 Мар 2010, 17:04

Бе тя нямаше ли да го намалят ДДС-то? :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 29 Мар 2010, 17:10

Това беше след като Бойко посети Израел...сега като посети Кувейт беше вълна на вдигане...след месец като посети Таджикистан ще има отново нова идея :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Мар 2010, 18:52

xpl0d написа:
Ми ако не си актьор в Холивуд, NBA, NHL играч, известен музикален изпълнител и т.н. малко трудно ще ги направиш тези пари за няколко години. 50 стинки за момента има ~500 млн., като тези пари са направени за около 10-12 години. Другият вариант за милиончета на година е да притежаваш акции нещо на водещи компании. Но за да ги купиш пак трябват финанси отнякъде :mhihi: Иначе, ако си много добър адвокат, много добър лекар - хирург пластичен примерно е напълно възможно да барнеш 1 млн(щатски) за година. Шефове на големи фирми, компании, холдинги и т.н. не знам със 100% сигурност, но съм виждал заплати от 600-750к и предполагам отиват до 1.5-2 млн. пак за година, може и повече де. ТОВА са пари спечелени честно, не няква пача с чесън дето "мислела с главата си, а не с пу*коподобието си".

Крис Рок имаше един скеч на тая тема. Бтв тоя човек казва големи истини ;) Та той разправяше - правете разлика между богатите (rich) и състоятелните, или не знам точно как да го преведа (wealth). Та замисли се, 50стинки може да е богат, ама wealth е тоя, който му разписва чека :mhihi: Също се обясняваше що няма wealth печки - щото си профукват всичките пари за връткащи се джанти :mhihi: Бтв докато го гледах тоя скеч, се почуваствах барбар с цялата българска нация като печки точно :shock:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Мар 2010, 19:43

Тая тема беше за данък лукс....

Предишна

Назад към Извън Темата