Айде да ни е честит новия данък :(
Модератор: Общи модератори
Re: Айде да ни е честит новия данък :(
Ми честно казано, не виждам и в хамерика как ще изкараш честно 100+ млн
И техните пари не са грам честни, просто Пи Ар-ите им са по-добри от тукашните 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
dimithur написа:Ми честно казано, не виждам и в хамерика как ще изкараш честно 100+ млнИ техните пари не са грам честни, просто Пи Ар-ите им са по-добри от тукашните
Ми ако не си актьор в Холивуд, NBA, NHL играч, известен музикален изпълнител и т.н. малко трудно ще ги направиш тези пари за няколко години. 50 стинки за момента има ~500 млн., като тези пари са направени за около 10-12 години. Другият вариант за милиончета на година е да притежаваш акции нещо на водещи компании. Но за да ги купиш пак трябват финанси отнякъде

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Споко бе, ддс-то няма да се вдига(http://dnes.dir.bg/news.php?id=6115458), с лукса не се знае какво става - те ви антикризисна програма на правителството...
. Тия докато си направят антикризисната програма и мерките, тя кризата ще мине
- друг е въпросът какво ще остави след себе си
. Ама той станишката ще е виновен и за това, да знаете 

Maverick_VS написа:Тия докато си направят антикризисната програма и мерките, тя кризата ще мине![]()
Ти ся не му отваряй очите на бат Бойко!

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Това беше след като Бойко посети Израел...сега като посети Кувейт беше вълна на вдигане...след месец като посети Таджикистан ще има отново нова идея 

xpl0d написа:
Ми ако не си актьор в Холивуд, NBA, NHL играч, известен музикален изпълнител и т.н. малко трудно ще ги направиш тези пари за няколко години. 50 стинки за момента има ~500 млн., като тези пари са направени за около 10-12 години. Другият вариант за милиончета на година е да притежаваш акции нещо на водещи компании. Но за да ги купиш пак трябват финанси отнякъдеИначе, ако си много добър адвокат, много добър лекар - хирург пластичен примерно е напълно възможно да барнеш 1 млн(щатски) за година. Шефове на големи фирми, компании, холдинги и т.н. не знам със 100% сигурност, но съм виждал заплати от 600-750к и предполагам отиват до 1.5-2 млн. пак за година, може и повече де. ТОВА са пари спечелени честно, не няква пача с чесън дето "мислела с главата си, а не с пу*коподобието си".
Крис Рок имаше един скеч на тая тема. Бтв тоя човек казва големи истини

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тая тема беше за данък лукс....