Случка..........
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Re: ..............
Тоо Cool написа:ама нямах пистолет под ръка и

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
/..............
Бе не знам.........сигурно щях да стрелям сватбарската във въздуха.......ма добре, че нямах все пак.........
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Тоо Cool защо се нахвърляш така на DEFLEPPARD
Той просто изказва мнението си и си иска да разбереш и собствената си вина в случая!!!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Опааа,по-спокойно де
Жените са си жени,по тоя въпрос се писало и говорило,сигурно откакто свят светува ... Една идва,после друга и т.н. Важното е да не се правим на маймуни заради тях
Аз пък вчера щях да стрепам две на спускането към "Дружба"
Свети зелен светофар,пред мен зелен Опел Кадет тип Д (от новите
) и вътре две оФчици.Започват да правят левия завой към "Дружба"2 и изведнъж в момента в който са преминали стоп линията,светва жълто и опелчето заковава УмЕсто
(движеха се с патрулна скорост).Въобще не очаквах такова неадекватно поведение и натиснах спирачката,но валеше дъжд и колата едвам спря,но съвсем лекичко опрях мойта броня в тяхната
Проведе се следният "разговор" :
Аз: (излизам от колата и започвам) -Добре де,какво правим сега ???
Тя: - Ти си длъжен да спазваш дистанция !
Аз: Дистанцията си я спазвам,но какво беше това спиране в средата на кръстовището ??? (спазвам култура и благоприличие)
И двете в куп : Светна светофара
Аз: ооо светна ?? Та светофар свети ли ??
И какво светна ?
Тя: Жълто ! Защо не спря ?Откога имаш книжка,БЕ,като неможеш да караш,къде си тръгнал ? (и тук се зададе и изви същинско торнадо )
Аз: Момиче,имаш стоп линия,ти я пресичаш и спираш на жълто в средата на кръстовището,правиш няколко нарушения - не ме питай откога имам книжка и колко знам,защото вдигам на момента телефона и ще извикам КАТ за няма нищо да ти "побаят" малко
А те двечките продължават ли продължават да си "пеят",че като съм бил отзад съм трябвало да ги пазя
Нервирах се малко,но после си седнах в колата и си заминах.
Карам ски,имам 14 сезона зад гърба си,там има едно такова неписано правило да пазиш този пред теб,но там няма "правилник за движение по пистите"
Какво да се прави,един ден всеки един от нас (неженените) ще се сблъска и с това "щастие" и тогава жална ни майка
Георги Пенчев

Аз пък вчера щях да стрепам две на спускането към "Дружба"

Проведе се следният "разговор" :
Аз: (излизам от колата и започвам) -Добре де,какво правим сега ???
Тя: - Ти си длъжен да спазваш дистанция !
Аз: Дистанцията си я спазвам,но какво беше това спиране в средата на кръстовището ??? (спазвам култура и благоприличие)
И двете в куп : Светна светофара

Аз: ооо светна ?? Та светофар свети ли ??

Тя: Жълто ! Защо не спря ?Откога имаш книжка,БЕ,като неможеш да караш,къде си тръгнал ? (и тук се зададе и изви същинско торнадо )

Аз: Момиче,имаш стоп линия,ти я пресичаш и спираш на жълто в средата на кръстовището,правиш няколко нарушения - не ме питай откога имам книжка и колко знам,защото вдигам на момента телефона и ще извикам КАТ за няма нищо да ти "побаят" малко

А те двечките продължават ли продължават да си "пеят",че като съм бил отзад съм трябвало да ги пазя

Нервирах се малко,но после си седнах в колата и си заминах.
Карам ски,имам 14 сезона зад гърба си,там има едно такова неписано правило да пазиш този пред теб,но там няма "правилник за движение по пистите"

Какво да се прави,един ден всеки един от нас (неженените) ще се сблъска и с това "щастие" и тогава жална ни майка

Георги Пенчев
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Babuna написа:Йе,йееее.
Тази идея с триенето на телефона от гсм-то е мнооо полезна.
Лошото в моя случай е, че си ги запаметявам в кратуната, а там бая по-трудно се делват.
Те от ГСМ-а хварчат веднага,ама от китарата си изобщо не мога да ги изтрия някои ,с години.....

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Хайде стига се жалвали.
Вие ко си мислите,че и ние(жените)не мислим така за вас ли?!
В България има много тъпи мъже(изключвам повечето тук,тъй като са показали,че са готини хора
).Но я ми кажете умно ли е един мъж да прави впечатление с коли,пари и т.н. Да,че има и тъпи материалистки
,които да им се връзват на номерата-ИМА,ма ко да се прави-тва е шибания живот.
П.С.Не искам да обидя НИКОЙ-просто изказвам мнение,че не само жените са виновни!!!

П.С.Не искам да обидя НИКОЙ-просто изказвам мнение,че не само жените са виновни!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

BMWgirl_Z8 написа: Да,че има и тъпи материалистки![]()
![]()
Има такива и им викам ЕЛКИ щото те насмятат като калкулаторчета колко кинти имаш и къв кяр могат да изкарат от теб! От такива моми сме си натрупали половината бройки , но и те развалят мисленето ни че всички жени са лесни и се връзват на "пича с лъскавата кола"!
Абе до 30 години препоръчвам "употребата" на ЕЛКИ ама после се замислете над други жени !

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
PROPOVEDNIKA написа:Важното е ,че "САМОЛЕТА" е оправен , сложи му едно антикрило да не литне.
Има си достатъчно

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Любо както ти казваш "винаги може още"
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
NESH написа:BMWgirl_Z8 написа: Да,че има и тъпи материалистки![]()
![]()
Абе до 30 години препоръчвам "употребата" на ЕЛКИ ама после се замислете над други жени !
Начи е крайно време да се замисляяяя

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3