Случка..........

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Re: ..............

Мнение от WeiSTD » 21 Авг 2005, 11:07

Тоо Cool написа:ама нямах пистолет под ръка и

:mhihi: :mhihi: :mhihi: И кого/какво щеше да застреляш при това положение? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

/..............

Мнение от Тоо Cool » 21 Авг 2005, 11:14

Бе не знам.........сигурно щях да стрелям сватбарската във въздуха.......ма добре, че нямах все пак.........
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 21 Авг 2005, 11:43

Тоо Cool защо се нахвърляш така на DEFLEPPARD :shock: :?: :?: :?: Той просто изказва мнението си и си иска да разбереш и собствената си вина в случая!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 21 Авг 2005, 12:08

Too Cool, бате айде малко по полека.. хубаво обичаш си колата всеки си я обича ама.. никой не е тръгнал да псува и да вика и т.н.

Ти покрай тая патка се побърка... аааааа я да бегаш да се напиеш... :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Авг 2005, 13:07

Опааа,по-спокойно де :D Жените са си жени,по тоя въпрос се писало и говорило,сигурно откакто свят светува ... Една идва,после друга и т.н. Важното е да не се правим на маймуни заради тях :!:
Аз пък вчера щях да стрепам две на спускането към "Дружба" :arrow: Свети зелен светофар,пред мен зелен Опел Кадет тип Д (от новите :mhihi: :mhihi: :mhihi: ) и вътре две оФчици.Започват да правят левия завой към "Дружба"2 и изведнъж в момента в който са преминали стоп линията,светва жълто и опелчето заковава УмЕсто :evil: (движеха се с патрулна скорост).Въобще не очаквах такова неадекватно поведение и натиснах спирачката,но валеше дъжд и колата едвам спря,но съвсем лекичко опрях мойта броня в тяхната :maad: :ranting:
Проведе се следният "разговор" :

Аз: (излизам от колата и започвам) -Добре де,какво правим сега ???

Тя: - Ти си длъжен да спазваш дистанция !

Аз: Дистанцията си я спазвам,но какво беше това спиране в средата на кръстовището ??? (спазвам култура и благоприличие)

И двете в куп : Светна светофара :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз: ооо светна ?? Та светофар свети ли ?? :mhihi: :mhihi: И какво светна ?

Тя: Жълто ! Защо не спря ?Откога имаш книжка,БЕ,като неможеш да караш,къде си тръгнал ? (и тук се зададе и изви същинско торнадо ) :ranting:

Аз: Момиче,имаш стоп линия,ти я пресичаш и спираш на жълто в средата на кръстовището,правиш няколко нарушения - не ме питай откога имам книжка и колко знам,защото вдигам на момента телефона и ще извикам КАТ за няма нищо да ти "побаят" малко :evil:

А те двечките продължават ли продължават да си "пеят",че като съм бил отзад съм трябвало да ги пазя :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нервирах се малко,но после си седнах в колата и си заминах.

Карам ски,имам 14 сезона зад гърба си,там има едно такова неписано правило да пазиш този пред теб,но там няма "правилник за движение по пистите" :mhihi:

Какво да се прави,един ден всеки един от нас (неженените) ще се сблъска и с това "щастие" и тогава жална ни майка :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Авг 2005, 13:23

Babuna написа:Йе,йееее.
Тази идея с триенето на телефона от гсм-то е мнооо полезна.
Лошото в моя случай е, че си ги запаметявам в кратуната, а там бая по-трудно се делват. :uups:

Те от ГСМ-а хварчат веднага,ама от китарата си изобщо не мога да ги изтрия някои ,с години..... :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 30 Авг 2005, 9:19

Хайде стига се жалвали. :confused: Вие ко си мислите,че и ние(жените)не мислим така за вас ли?! :shock: В България има много тъпи мъже(изключвам повечето тук,тъй като са показали,че са готини хора :yes: ).Но я ми кажете умно ли е един мъж да прави впечатление с коли,пари и т.н. Да,че има и тъпи материалистки :no: :no: :no: ,които да им се връзват на номерата-ИМА,ма ко да се прави-тва е шибания живот.
П.С.Не искам да обидя НИКОЙ-просто изказвам мнение,че не само жените са виновни!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NESH » 30 Авг 2005, 12:14

BMWgirl_Z8 написа: Да,че има и тъпи материалистки :no: :no: :no: ,които да им се връзват на номерата-ИМА,ма ко да се прави-тва е шибания живот.

Има такива и им викам ЕЛКИ щото те насмятат като калкулаторчета колко кинти имаш и къв кяр могат да изкарат от теб! От такива моми сме си натрупали половината бройки , но и те развалят мисленето ни че всички жени са лесни и се връзват на "пича с лъскавата кола"!
Абе до 30 години препоръчвам "употребата" на ЕЛКИ ама после се замислете над други жени ! :mhihi:

селянина с колелото
Аватар

Мнение от PROPOVEDNIKA » 01 Сеп 2005, 12:12

Важното е ,че "САМОЛЕТА" е оправен , сложи му едно антикрило да не литне.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Сеп 2005, 12:34

PROPOVEDNIKA написа:Важното е ,че "САМОЛЕТА" е оправен , сложи му едно антикрило да не литне.

Има си достатъчно :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Сеп 2005, 14:56

Любо както ти казваш "винаги може още"
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 03 Сеп 2005, 12:11

милко спокойно ще всичко ще бъде наред. имам едно приятно шишенце и мога да го споделя с вас. таковай ги отзад. колко пъти да ти казвам че на жените не трябва де се робува. не ги мисли , любо ти е те е светнал кога ПО е повече от НАЙ. дишай дълбоко и спокойно
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 03 Сеп 2005, 12:44

NESH написа:
BMWgirl_Z8 написа: Да,че има и тъпи материалистки :no: :no: :no: ,които да им се връзват на номерата-ИМА,ма ко да се прави-тва е шибания живот.

Абе до 30 години препоръчвам "употребата" на ЕЛКИ ама после се замислете над други жени ! :mhihi:

Начи е крайно време да се замисляяяя :D Ма, ко да прая като щуротията вместо да ме напуска, с всеки изминал ден ме друса все повече и повече. Даже и шефовете са ме обявили за абсолютен крейзи :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 03 Сеп 2005, 13:19

rado_rf написа:...

Ти си друг случай...! :D
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Jokera » 05 Сеп 2005, 23:53

Жените идват и си отиват.Само алкохола остава.Иначе докато сте ергени всички сте тарикати!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории