СМЯНА НА КЛИМАТИК С КЛИМАТРОНИК!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- niksan_KH7030AT
- Потребител
-
- Кара: BMW E 46
- Мечтае да кара: BMW 530d
СМЯНА НА КЛИМАТИК С КЛИМАТРОНИК!!!
Колеги колат ми е с климатик,а искам да сложа климатроник!Въпроса ми е ако нчкой знае-мойе ли да сваля целият блок който задейства парното и климатика и да си купя и да слйа климатроник?Прост ако нчкой знае дали става без да се преправя(става въпрос сваляш буксата на климатика и мушкаш тази на климатроника).

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: СМЯНА НА КЛИМАТИК С КЛИМАТРОНИК!!!
niksan_KH7030AT написа:Колеги колат ми е с климатик,а искам да сложа климатроник!Въпроса ми е ако нчкой знае-мойе ли да сваля целият блок който задейства парното и климатика и да си купя и да слйа климатроник?Прост ако нчкой знае дали става без да се преправя(става въпрос сваляш буксата на климатика и мушкаш тази на климатроника).![]()
![]()
![]()
![]()
Не сатава колега.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: СМЯНА НА КЛИМАТИК С КЛИМАТРОНИК!!!
niksan_KH7030AT написа:Колеги колат ми е с климатик,а искам да сложа климатроник!Въпроса ми е ако нчкой знае-мойе ли да сваля целият блок който задейства парното и климатика и да си купя и да слйа климатроник?Прост ако нчкой знае дали става без да се преправя(става въпрос сваляш буксата на климатика и мушкаш тази на климатроника).![]()
![]()
![]()
![]()
гаранция, че няма да се разминеш само със смяната на управлението, трябва да смениш и целия кожух на парното с клапите защото при климатроника са автоматични.
Имаше подобна тема някъде ползвай търсачката, но това е трябва да си намериш цялото парно с управлението и клапите и кожуха в който седи радиаторчето и бая разглобяване, сваля се цялото табло.
Но не е невъзможно да се направи зависи само дали си струва цената.
3 мнения
• Страница 1 от 1