СМЯНА НА КЛИМАТИК С КЛИМАТРОНИК!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E 46
Мечтае да кара: BMW 530d

СМЯНА НА КЛИМАТИК С КЛИМАТРОНИК!!!

Мнение от niksan_KH7030AT » 03 Фев 2010, 20:13

Колеги колат ми е с климатик,а искам да сложа климатроник!Въпроса ми е ако нчкой знае-мойе ли да сваля целият блок който задейства парното и климатика и да си купя и да слйа климатроник?Прост ако нчкой знае дали става без да се преправя(става въпрос сваляш буксата на климатика и мушкаш тази на климатроника). :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Re: СМЯНА НА КЛИМАТИК С КЛИМАТРОНИК!!!

Мнение от Next » 03 Фев 2010, 20:28

niksan_KH7030AT написа:Колеги колат ми е с климатик,а искам да сложа климатроник!Въпроса ми е ако нчкой знае-мойе ли да сваля целият блок който задейства парното и климатика и да си купя и да слйа климатроник?Прост ако нчкой знае дали става без да се преправя(става въпрос сваляш буксата на климатика и мушкаш тази на климатроника). :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :D

Не сатава колега.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: СМЯНА НА КЛИМАТИК С КЛИМАТРОНИК!!!

Мнение от oci » 03 Фев 2010, 21:18

niksan_KH7030AT написа:Колеги колат ми е с климатик,а искам да сложа климатроник!Въпроса ми е ако нчкой знае-мойе ли да сваля целият блок който задейства парното и климатика и да си купя и да слйа климатроник?Прост ако нчкой знае дали става без да се преправя(става въпрос сваляш буксата на климатика и мушкаш тази на климатроника). :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :D

гаранция, че няма да се разминеш само със смяната на управлението, трябва да смениш и целия кожух на парното с клапите защото при климатроника са автоматични.
Имаше подобна тема някъде ползвай търсачката, но това е трябва да си намериш цялото парно с управлението и клапите и кожуха в който седи радиаторчето и бая разглобяване, сваля се цялото табло.
Но не е невъзможно да се направи зависи само дали си струва цената.

Назад към E46