Въпрос за М окачване на Е 36 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Въпрос за М окачване на Е 36 320
димитър_81 написа:.... до колкото знам с жълта са най теърди, тук обаче има значение и колко мацвания има на самата намотка на пружината, при М-тех са три мацвания на намотка .....

- disrespector
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кисели черни купета
лошото е, че тоя сайт е на немски и гугъла как го превежда мани мани
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
pisarov написа:Клеги незнам кой пружини са по твърди и по меки но в момента сам с зелена маркировка и колата изглежда така(http://pisarov.snimka.bg/auto-racing/aa.467272.17119469),след няколко дни мисля да сменям тези пружини с такива черни със синя маркировка и ще пиша за промяната
Това не е ///М окачване. Темата е за спортните варианти, ако отидем на стандартните окачвания, там има десетки, ако не и стотици комбинации, в зависимост от мотора, екстрите, годината и пазара, за който е предназначена колата.
Never mistake motion for action...
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
pisarov написа:Клеги незнам кой пружини са по твърди и по меки но в момента сам с зелена маркировка и колата изглежда така(http://pisarov.snimka.bg/auto-racing/aa.467272.17119469),след няколко дни мисля да сменям тези пружини с такива черни със синя маркировка и ще пиша за промяната
Пиши че и аз съм заинтересован... Направи снимки и кажи как е като поведение ( дупки, неравности, завои )
Благодаря.
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Със сигурност това не е М техник окачване. На старото ми купя окачването беше със синя маркировка 

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
Имам един въпрос мога ли да сложа задни пружини от М3 купе на 320 седан?Имат ли разлика в захващането?Еднакви ли са?
- Leon
- старши ентусиаст
-
vlado_78 написа:Имам един въпрос мога ли да сложа задни пружини от М3 купе на 320 седан?Имат ли разлика в захващането?Еднакви ли са?
Колата ще ти бъде нестабилна, тъй като тези пружини са и по-ниски и по-твърди от твоите. Да не говорим каква стойка ще добие като вирне предницата. От всичко написано дотук, трябваше и сам да си направиш този извод.
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
Просто ме интерисува захващането да ли е същото?
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
Няма ли кой да сподели? 

- disrespector
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кисели черни купета
според мен не би трябвало да има разлики в захващането. Знам че носачите на м3ката са подсилени ама би трябвало пружините да стават и аз сега чакам да взема едни от м-3ка.
Обаче не мисля, като се свали задницата и колата ще е нестабилна. По скоро точно обратното защото и пружините са по твърди, а ако се промени стойката очевидно и предницата ще трябва да се свали малко за по -добра стойка. За всеки случай и на мене задницата малко ми се свали ама колата е много по стабилна отпреди със спортно окачване и даже в снега се оправя много много добре
Обаче не мисля, като се свали задницата и колата ще е нестабилна. По скоро точно обратното защото и пружините са по твърди, а ако се промени стойката очевидно и предницата ще трябва да се свали малко за по -добра стойка. За всеки случай и на мене задницата малко ми се свали ама колата е много по стабилна отпреди със спортно окачване и даже в снега се оправя много много добре
- Leon
- старши ентусиаст
-
Няма разлики в захващането. А нестабилността ще дойде не от това, че е по-ниска отзад, а от драстичната разлика в твърдостта на пружините отпред и отзад. Да не говорим как ще вози 

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Няма разлики в захващането. А нестабилността ще дойде не от това, че е по-ниска отзад, а от драстичната разлика в твърдостта на пружините отпред и отзад. Да не говорим как ще вози
Отпред съм с чисто нови М пружини и амортисьори от Варнакарс искам да сложа и отзад но не ми се дават пак толкова пари за нови!Мерси за отговора!
- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
Да задам един въпрос като не много запознат. Колата ми е 328 купе с някакво спортно окачване с червени пружини което вози по-зле и от каруца и тотално ме влудява. Преди имах 316 пак купе с черни пружини което имаше перфектна возия.
Въпроса ми е, кое е най-мекото спортно окачване, ще имам ли удобна возия с него какво ви е мнението за стандартното.
Въпроса ми е, кое е най-мекото спортно окачване, ще имам ли удобна возия с него какво ви е мнението за стандартното.
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

- Leon
- старши ентусиаст
-
Намери си М-тех окачване и си готов, за мен е идеален баланс между "спортно" и ежедневна употреба.
- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
И аз така мисля да направя.Въпроса е от къде и за колко.
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2